dawidek2009 05.08.09, 08:30 Witam Mam pytanko gdzie w Mińsku lub okolicach można kupić ubranko do chrztu i dodatki do niego tzn świece,albe. Za odpowiedźi z góry dziękuje. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kejciurek Re: Ubranko do chrztu zakup 05.08.09, 22:23 1. sklep na rogu Mireckiego i Zgoda - sa ubranka 2. Świat Dziecka na Bulwarnej - ubranka + dodatki 3. dodatki są tez w sklepie z dewocjonaliami przy Dworcu i w sklepie z Pamiątkami na Piłsudskiego 4. na Piłsudskiego widziałam też śliczne sukieneczki do chrztu robione na szydełku 5. Sklep na 1 PLM "Warszawa" , róg Siennickiej - ubranka i dodatki jeśli chcesz coś bardziej oryginalnego, np ciemny garniturek (nie do zdobycia w Mińsku) to zostaje allegro ;-) Odpowiedz Link
justina81 Re: Ubranko do chrztu zakup 06.08.09, 16:18 najbardziej polecam sklep przed skrętem w Zgody - Pani przemiła ma tam duży wybór ubranek innych przynajmniej od wszystkich powtarzających się w pozostałych sklepach otworzyli też sporą hurtownię - nad rzeką, idąc w kierunku kina Światowid tyłami Odpowiedz Link
murof34 Re: Ubranko do chrztu zakup 20.05.14, 10:58 W niskich cenach ubranka i akcesoria do chrztu znajdziecie jeszcze naprzeciwko szpitala. Byłam i jest duży wybór, nie tylko ubranek:) Mają nawet stronę internetową www.lukasz-dewocjonalia.pl. Odpowiedz Link
murof34 Re: Ubranko do chrztu zakup 20.05.14, 10:59 W niskich cenach ubranka i akcesoria do chrztu znajdziecie jeszcze naprzeciwko szpitala. Byłam i jest duży wybór, nie tylko ubranek:) Mają nawet stronę internetową www.lukasz-dewocjonalia.pl Odpowiedz Link
wotuska Re: Ubranko do chrztu zakup 14.08.09, 12:37 Duży wybór jest w Baby Land na rogu Wyszyńskiego i Kazikowskiego; dodatki typu świeca i szatka, to najlepiej w dewocjonaliach na piłsudskiego; pozdrawiam Odpowiedz Link
edyta1773 Re: Ubranko do chrztu zakup 06.02.15, 14:12 potwierdzam sugestię mojego przedmówcy a mianowicie godnym polecenia jest sklep „Łukasz” DEWOCJONALIA znajdujący sie w Mińsku Mazowieckim na ulicy 1 Pułku Lotnictwa Myśliwskiego Warszawa 9 lok. 3 posiada on ciekawą ofertę nie tylko ubranek na chrzest ale także potrzebnych akcesoriów... polecam i zachęcam do odwiedzin osobistych jak również poprzez stronę internetową lukasz-dewocjonalia.pl aby zapoznać się z pełnym zakresem usług... Odpowiedz Link