Dodaj do ulubionych

Residence permit - bez wszystkich PaySlipow

04.12.05, 23:06
Wiem, ze to pytanie juz kilka razy tu padalo (rowniez z mojej strony) ale
niestety nie mialem szczescia poznac odpowiedzi.
Ktos, kto posiada Payslipy lecz nie obejmujace pelnych 12 miesiecy, tylko
z 'dziurami' czasowymi - co powinien zalaczyc,
Czy ktos przez to przeszedl ?
Bardzo bym prosil o pomoc, te kilka magicznych linijek moze znaczaco uproscic
zycie wielu ludziom !
Obserwuj wątek
    • kaya76 Re: Residence permit - bez wszystkich PaySlipow 08.12.05, 11:13
      Czesc, nie wiem czy nie za pozno, ja wyslalam P60 za ostatni rok i reszte
      payslipy, dostaje je tygodniowo i te starsze gdzies mi sie zapodzialy. Wyslalam
      wszystko tydzien temu wiec nie wiem czy ci to pomoze. Mysle ze jakby cos bylo
      nie tak to otrzymalabym list z Home Office o przeslanie reszty, niewykluczone
      ze jeszcze moge dostac ale mam nadzieje ze P60 wystarczylo. Pozdrawiam
      • korkix78 Re: Residence permit - bez wszystkich PaySlipow 08.12.05, 15:06
        Dzieki za informacje,
        jak bedziesz miala jakis odzew od nich przedwczesny to daj znac prosze, bo ja
        zrobie dokladnie chyba tak samo jak i Ty, dolacze wszystko co mam, jeszcze
        tylko czekam na list od poprzedniego pracodawcy i tez wysle, prawdopodobnie w
        przyszlym tygodniu, najwyzej wszystko wroci i tyle.Jak otrzymasz i zagladniesz
        na to forum to daj znac, bo z kilku wzgledow zalezy mi zeby miec wszystko do
        konca stycznia 2006 co obawiam sie chyba pozostanie w sferze niespelnionych
        nadziei. (Poltora miesiaca to raczej za malo)
        Wiem ze kolega wyslal i podanie zostalo rozpatrzone negatywnie, lecz jemu
        brakowalo payslipow z DWOCH miesiecy nie dlatego ze gdzies je posial, tylko po
        prostu wtedy nie mial pracy tak wiec nie ma jednocznacznej jasnosci jak to
        bedzie w naszym przypadku..
        • kaya76 Re: Residence permit - bez wszystkich PaySlipow 09.12.05, 09:52
          Nie ma sprawy, odezwe sie jak cos dostane.
          • werrka Re: Residence permit - bez wszystkich PaySlipow 21.12.05, 12:15
            ponieważ moje rady nigdy nie dotyczyły sprawy braku pełnej dokumentacji to pozwolę sobie tylko coś zasugerować:) W pismie nalezy stwierdzić, że brakuje payslipów za dany okres, ale zarobki były i to jest widoczne w rocznym rozliczeniu. To jest łatwe dla nich do sprawdzenia, porownają sobie to co macie z tym co jest w rozliczniu + ewentualnie pomoc dawnego pracodawcy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka