ajus38 03.10.06, 21:03 Jakie kanały TV polskojęzyczne i w jaki sposób można je odbierać w Anglii? Chodzi mi o Londyn. Interesuje mnie głównie TVN i polsat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcia113 Re: tv w Anglii 05.10.06, 09:04 przywożąc sobie cyfre+ albo cyfrowy polsat. Mozna tez zalozyc angielska satelite ale tam podobno łapie tylko TVpolonia Odpowiedz Link Zgłoś
ajus38 Re: tv w Anglii 05.10.06, 09:48 a da się to załatwić w Londynie? czy trzeba do Polski jechać po dekoder? Odpowiedz Link Zgłoś
marcia113 Re: tv w Anglii 06.10.06, 09:55 nie mieszkam w londynie ale i tak watpie zeby ktos sie tym zajmowal bo to byloby nielegalne zakladac cyfre. najlepiej oplacic z gory abonament na rok, wychodzi min. 500zl i ktos Ci moze wyslac dekoder talerz itd. a podlonczenie tego trwa 15min wiec dasz rade. oczywiscie wg prawa to tez jest nielegalne ale...;p Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: tv w Anglii 08.10.06, 21:18 Jasne. Pewnie dlatego wszyscy przejmuja sie tymi talerzami wiszacymi u mnie w okolicy - od razu wiadomo gdzie POlacy mieszkaja, bo albo wisi Cyfra albo POlsat :) Odpowiedz Link Zgłoś