gosiamol 23.09.04, 14:13 Oj tak, często zaglądam na forum, z ciekawości;)))(Ciekawe co u fajki słychać) Po pierwsze jesteś z Gdańska jak ja, a po drugie rehabilutujemy u tej samej A. Pozdrawiam i może się umówimy na małą kawkę niewirtualnie. Gosia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fajka7 Re: do fajka7 23.09.04, 14:38 na kawke nie powiem nie :)) oczywiscie namierzyłam Cie przez A. Odpowiedz Link
gosiamol Re: do fajka7 23.09.04, 14:48 Wczoraj już prawie się poznałyśmy... Miałaś rehabilitacje z synkiem po mnie, ale jakoś się minęłyśmy... niestety. Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link
fajka7 Re: do fajka7 23.09.04, 17:41 no to niezle, a swoja droga to tak sie mozna mijac latami prawda? ciekawe ile osob w zyciu regularnie mijamy, bo chodza tymi samymi sciezkami :)) w takim razie proponuje przejsc do korespondencji prywatnej w celu podjecia ustalen co to marki kawy, ktora bedziemy pic :)) Odpowiedz Link
gosiamol Re: do fajka7 23.09.04, 21:21 A gdzie? A propo marki kawy to nie mam żadnych preferencji, a ty? Pozdrawiam Gosia Odpowiedz Link
fajka7 Re: do fajka7 23.09.04, 21:58 nie wiem gdzie ani kiedy :)) moze napisze na poczte gazetowa, uzywasz tej skrzynki? moja typowa marka kawy nazywa sie "rozpuszczalna" :)) i to takie ciążowe siury pije od kilku lat pol na pol z mlekiem ;) Odpowiedz Link
fajka7 Re: do fajka7 23.09.04, 21:59 chcialam tylko jeszcze dodac ze Mareczek jest wyjatkowo przystojny :) Odpowiedz Link