monzaw3 08.09.05, 09:46 Potrzebuję namiary na bardzo dobrego ortopedę(prywatnie też ,od profesora po zwykłego ortopede) w Poznaniu lub Wrocławiu.Z nóżkami Kubusia nie jest za dobrze ,a własciwie ze stópkami.Będę bardzo wdzięczna.Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trolka72 Re: Bardzo potrzebny dobry ortopeda!!! 08.09.05, 09:50 Ja polecam dra Timmlera w Poznaniu. Mam o nim jak najlepsze zdanie. Odpowiedz Link
jo5 Trolka a gdzie On przyjmuje? 08.09.05, 10:06 i jakie ma podejście? Bo Monka jeździ do Napiontka i sama się do Niego miałam zamiar wybrać, bo Jaś ma krzywy kręgosłup z "rotującymi" kręgami pozdrawiam, jo Odpowiedz Link
hannakubiak Re: Trolka a gdzie On przyjmuje? 08.09.05, 10:36 Poszukam w namiarach, bo teraz mogę tylko wzrokowo powiedzieć, że na rondzie Przybyszewskiego jedzie sie na centrum i pierwszą w prawo i tam jest duuuzy zespół ortopedów. Ja byłąm z błahymi sprawami (bioderka), ale wiem od bliskich, którzy byli z dużo poważniejszymi problemami, że również był skuteczny. Poczytajcie na maluchach opinie o nim, jak chcecie. Tomasz Timmler. Bardzo ciepły, ludzki lekarz, pełen delikatnosci i serca.I dokładny. To, co ortopedzi z 28Czerwca zlekceważyli, on wyłapał i wyprostował- z relacji przyjacióły-jej mała miała koslawosć stóp oraz to, ze jej mała chodząc nie kładła całej stopy na podłożu (miała niecałe 2 lata) i miała nierówne ramiona- tak kolokwialnie piszę, bo na tym się nie znam.Pzdr. Odpowiedz Link
trolka72 Re: Bardzo potrzebny dobry ortopeda!!! 08.09.05, 10:37 Powyżej to mój post, wysłałam z służbowego, przepraszam. Odpowiedz Link
aaga8 Re: Bardzo potrzebny dobry ortopeda!!! 08.09.05, 12:46 my byliśmy u prof. Napiontka - w Warszawie zrobił dobre wrażenie na mnie - ale ja już się gubię w diagnozwach i opiniach ortopedów Odpowiedz Link
pmajkap Re: Bardzo potrzebny dobry ortopeda!!! 09.09.05, 14:44 Polecam prof. Napiontka, przyjmuje w Pozaniu na Chwiałkowskiego - Dolna Wilda, tel 061 -8335980. Gabinet czynny w poniedziałki i środy. Osobiście prowadzi córeczkę - stopy końsko szpotawe i artrogeypoza (skolioza, deformacja klatki piersiowe, bardzo duże przykurcze stawowo - mięśniowe). Poleca, polecam i jeszcze raz polecam, bardzo dobry specjalista, ogromna wiedza i doświadczenie przy tym normalny człowiek. Pozdrawiam Majka Odpowiedz Link
monzaw3 Re: Bardzo dziękuję za pomoc. 09.09.05, 20:46 Bardzo wam dziękuje.Wybiore sie do prof.Napiotka,duzo o nim czytałam na innych forach.Zadzwonie w poniedzialek i sie umówie na wizytę.Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
mama_puzonka Re: ortopeda w Poznaniu 10.09.05, 13:20 Na wszelki wypadek podam Ci jeszcze namiary na dr Timmlera, też uważam że to b.dobry specjalista. Gabinet prywatny - ul. Międzychodzka 10/38, tel. 0 61/867 35 00, rejestracja od 12 do 20-tej. Przyjmuje we wtorki i piątki od 17.00-19.00 i w soboty 10-12.00. Pozdrawiam, Ania Odpowiedz Link
monzaw3 Re: ortopeda w Poznaniu 10.09.05, 14:30 Timmlera szukałam ,ale nigdzie go nie ma (może zle szukalam).Zawsze dodatkowe namiary na innego lekarza się przydadzą.Bardzo dziękuję i pozdrawiam Monika Odpowiedz Link