katka761 13.04.07, 22:25 czy ktoś ma namiary na dogoterapię w Katowicach lub w niedalekiej okolicy? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brrum Re: dogoterapia - katowice 17.05.07, 13:04 czym konkretnie jest pani zainteresowana? Odpowiedz Link
katka761 Re: dogoterapia - katowice 21.05.07, 09:44 witam chodzi mi o sesje dogoterapeutyczne dla dziecka. Odpowiedz Link
tusia_tatusia Re: dogoterapia - katowice 22.05.07, 08:25 W Gliwicach znam osoby które prowadza dogoterapie, prowadza ja tez w Zabrzu przy szpitalu. A oprócz tego mój pies prawie wszystko umie co powinien umiec pies do dogoterapii, więc jak fachowcy nie beda mogli to moze uda mi sie pomoc.Jakby była Pani zainteresowana to przesle kontaktowe numery Odpowiedz Link
maksiu103 Re: dogoterapia - katowice 26.08.07, 18:02 Jakiś czas temu dostałam ulotkę o dogoterapii w poradni Pedagogiczno- Psychologicznej nr5 w Katowicach ul.Okrzei 4 .Z psami które ukończyły kurs dla psów terapeutycznych. Odpowiedz Link
aga.1909 Re: dogoterapia - katowice 19.04.13, 20:11 Szukam dogoterapeutów i rodziców, których dzieci chodzą lub miały styczność z dogoterapią Jestem w trakcie prowadzenia badań pedagogicznych na temat dogoterapii jako metodzie wspomagającej rozwój dziecka. www.ankietka.pl/ankieta/112112/dogoterapia-jako-metoda-wspomagajaca-rozwoj-dzieci.html Jeżeli jakiś rodzic byłby chętny pomóc mi w badaniach(wywiad anonimowy) byłabym przeszczęśliwa;) Z góry dziękuje za poświęcony czas;) Odpowiedz Link