Gość: darek Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 10:29 Michał K. - szacunek, sto procent racji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.net.stream.pl 04.11.09, 10:33 Bóg podpala Matka Boża gasi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oburzony Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.adsl.inetia.pl 04.11.09, 10:36 Jak ćma do lampy to Ty biegniesz do kościoła człowieku wierzący. Idź, czcij obrazki, figurki i czarne święte krowy. Płać na ich utrzymanie naiwniaku jeśli chcesz. Ale nie właź w buciorach w mój system wartości - po prostu szanuj drugiego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.lubin.dialog.net.pl 04.11.09, 10:44 Gadajcie sobie co chcecie ale do mnie przemawia sam fakt, że SAM WÓJT NIE MA WĄTPLIWOŚCI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.icpnet.pl 04.11.09, 10:57 ciekawe jaki beret będzie nosić ten heer cudak co wyśmiewa się z mocherowych beretów może taki czarny filcowy z antenką a w wydaniu eksportowym jak u che Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 11:00 pffff cud? matko to ja mam codziennie większe cuda :p i w gazecie tego nie ma? Matka Boska? pfff prosze was :D "Królowa Nieba" tak? dobrze pamiętam?Do wszystkich z sekty katoli poczytajcie Pismo Św. bo ciemnotą bije. "Krolowa Nieba" w Pismie została przeklęta przez Boga i określona jako wizerunek szatana w czasach ostatecznych, a wy go czcicie :/ żal ;/ TYLKO JEZUS jest droga ;/ a wy oddajecie chołd i cześć diabłu ;/ w apokalipsie jest wszystko opisane dokładnie o czasach ostatecznych ;/ i o "mamuśce" też tam jest ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
msp1 Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 11:08 Z artykułu i Waszych wypowiedzi wynika, że wiara jest przyczyną ciemnoty tych opisywanych ludzi. Gdyby byli ateistami i nie wierzyli w cuda, ustąpiłyby wszystkie objawy ich ciemnoty? Myślę, że ten artykuł wyjątkowo celnie jest zaadresowany do niewierzących ciemniaków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.09, 11:18 Głupi artykuł. Bóg nasz i w nim wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 11:34 monster, czlowieku, niby ateista, czyli przytomny, a jestes ofiara innej propagandy - uprawianej przez pelnych kompleksow mieszkancow Polski: ze to srodek Europy. Otoz nie. Geograficzny, moze. Zaden inny jednak absolutnie nie. Polska to dzikie rubieze Europy, kraj postkomunistyczny, pelen patologii spolecznych - nawet (a wlasciwie zwlaszcza) na najwyzszych szczeblach wladzy. A sredniowieczna mentalnosc na polskiej prowincji (i nie tylko), to w tym kraju norma. Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 11:38 Jak zawsze z niekłamaną radością witam fanów tego forum: Abnegaci, aborcjoniści, adwokaci diabła, anarchiści, anachroniści (ale już nie anochoreci), antychrysty, antykatolicy, antyklerykaliści, antyklerykałowie, antynarodowcy, antypoloniści, atole, behemoty, bezjajowcy, bezmózgowcy, blokersi, bure suki, chamy, chłamy, ci z podwórek, ciemnoludowcy, ciemnomasowi, ciemnomocni, cioty, czarnomszyce, czarnopodniebienni, czytelnicy "Myśli i Nic", ćpuny, debile, dewianci, dilerzy, dresiarze, dynksofile, e-gnostycy, e-POjówkarze, e-koledzy, "eee-kolodzy", eksksięża, ekszakonnice, erotomani, "europejczycy", feministki, feminiści, folksdojcze (euro- i zwykli), gangsterzy, geniusie i gejusie Kaszub i Andów, glizdy (zwłaszcza ośizgłe, nie mylić z niewinnymi glistami), globaliści, gnidy, gnoje, gnostycy, goci, gó...arze, hedoniści, hieny (cmentarne też), holocaustbusinessmani, iluminaci, interliberałowie, internacjonaliści, irracjonaliści, jediści, jełopy, kabaliści, kakademony, kapusie i kolaboranci ( SB, UB, Mosadu, KGB, Stasi i in.SI ), kiblujący (nie mylić z kibolami), kociowiercy ( zwłaszcza z kociokwikiem), komuniści, koprofagi, koprofile, kosmopolici, kryptozomowcy, kundle, lewacy, lezby, libertyni, lichwiarze, lumpeninteligenci, łuuutstoki z rynsztoka, łysole, łżeelity, mafiosi, małpy w czerwonym, marksiści, masochiści, masoni, menele, mentalni talmudycznie, metale, mordercy księży i niemowląt, mutanci- mitranci (to nie są ministranci), mysofile, myślący inaczej, neopoganie, nieroby, niewykształciuchy, niewyskrobki, niuejdże, odrzuceni, okultyści, oszczercy, oszołomy, owsiki , pacyfiści, padalce, palikotoklony, panteiści, pantoJAści, paranoicy, parchy (niekoniecznie pejsate), paskudy, pedały, peosyny, platfusy, POmioty i POdcierki szatana, POdlece, POdwórkowcy (bez obrazy psów), POganie, POkemony, POkraki (życiowe), POkraci, POkryci i hiPOkryci, POlonofobi, POpaprańcy, POpieprzeni, POrąbani, POsłańcy płemieła, POttery, POwsinogi, prowokatorzy, przebierańcy, qqqqqrwy, "racjonaliści" z Klubu Racjonalizacji i POdstępu, relatywiści, różokrzyżacy, sataniści, scjentolodzy, sekciarze, sethowie, sithowie, służalcy, sodomici, spieprzające dziady, spirytualiofile, spirytualiści, spirytyści, szamani, szczuny, szczyle, ścierwa, świnie ( zwłaszcza dzikie), toleraści, tuskomatołki i matołki z Półtuska, ufoludki, wicce, wilkołaki, wnicniewierzący, wolnomyśliciele, wolnomyślący, wyalienowani (umysłowo też), wytrzeszcze (groźna odmiana ryszawa) , zaprzańcy, zdrajcy, złodzieje (skarbonek kościelnych, tabernakulów, a hostii w szczególności), zomowcy =S=, zoofile, żuliki w liberii, żydofile, żydomasoni. Lista w ciągłym opracowaniu.Wszelkie sugestie zostaną uważnie rozpatrzone . W związku z licznymi zapytaniami odpowiadam: cykliści nie należą do sympatyków tego forum. Kiedy organizujecie pielgrzymkę do Sokółki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: 195.116.98.* 04.11.09, 11:42 O ile wcześniejszy cud na początku robił wrażenie to w tym przypadku mamy do czynienia z żenadą ... www.tnij.org/oferta2009 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.icpnet.pl 04.11.09, 11:50 drogi ateisto pomyśl czasem że żyjesz tylko dlatego że wokół masz takich którzy wierzą w grzech za zabicie i nie wiem czy wyszedłbyś na ulicę gdyby było sto procent takich oświeconych. Teoretyk ateizmu Nitsche na nagrobku kazał sobie napisać "Boga niema" a ktoś dopisał "Nitsche'go niema - podpisał - Bóg" Odpowiedz Link Zgłoś
maj47 Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 11:54 Jak zawsze z nieskrywaną radością witam fanów tego forum: Abnegaci, aborcjoniści, adwokaci diabła, anarchiści, anachroniści (ale już nie anochoreci), antychrysty, antykatolicy, antyklerykaliści, antyklerykałowie, antynarodowcy, antypoloniści, atole, behemoty, bezjajowcy, bezmózgowcy, blokersi, bure suki, chamy, chłamy, ci z podwórek, ciemnoludowcy, ciemnomasowi, ciemnomocni, cioty, czarnomszyce, czarnopodniebienni, czytelnicy "Myśli i Nic", ćpuny, debile, dewianci, dilerzy, dresiarze, dynksofile, e-gnostycy, e-POjówkarze, e-koledzy, "eee-kolodzy", eksksięża, ekszakonnice, erotomani, "europejczycy", feministki, feminiści, folksdojcze (euro- i zwykli), gangsterzy, geniusie i gejusie Kaszub i Andów, glizdy (zwłaszcza ośizgłe, nie mylić z niewinnymi glistami), globaliści, gnidy, gnoje, gnostycy, goci, gó...arze, hedoniści, hieny (cmentarne też), holocaustbusinessmani, iluminaci, interliberałowie, internacjonaliści, irracjonaliści, jediści, jełopy, kabaliści, kakademony, kapusie i kolaboranci ( SB, UB, Mosadu, KGB, Stasi i in.SI ), kiblujący (nie mylić z kibolami), kociowiercy ( zwłaszcza z kociokwikiem), komuniści, koprofagi, koprofile, kosmopolici, kryptozomowcy, kundle, lewacy, lezby, libertyni, lichwiarze, lumpeninteligenci, łuuutstoki z rynsztoka, łysole, łżeelity, mafiosi, małpy w czerwonym, marksiści, masochiści, masoni, menele, mentalni talmudycznie, metale, mordercy księży i niemowląt, mutanci- mitranci (to nie są ministranci), mysofile, myślący inaczej, neopoganie, nieroby, niewykształciuchy, niewyskrobki, niuejdże, odrzuceni, okultyści, oszczercy, oszołomy, owsiki , pacyfiści, padalce, palikotoklony, panteiści, pantoJAści, paranoicy, parchy (niekoniecznie pejsate), paskudy, pedały, peosyny, platfusy, POmioty i POdcierki szatana, POdlece, POdwórkowcy (bez obrazy psów), POganie, POkemony, POkraki (życiowe), POkraci, POkryci i hiPOkryci, POlonofobi, POpaprańcy, POpieprzeni, POrąbani, POsłańcy płemieła, POttery, POwsinogi, prowokatorzy, przebierańcy, qqqqqrwy, "racjonaliści" z Klubu Racjonalizacji i POdstępu, relatywiści, różokrzyżacy, sataniści, scjentolodzy, sekciarze, sethowie, sithowie, służalcy, sodomici, spieprzające dziady, spirytualiofile, spirytualiści, spirytyści, szamani, szczuny, szczyle, ścierwa, świnie ( zwłaszcza dzikie), toleraści, tuskomatołki i matołki z Półtuska, ufoludki, wicce, wilkołaki, wnicniewierzący, wolnomyśliciele, wolnomyślący, wyalienowani (umysłowo też), wytrzeszcze (groźna odmiana ryszawa) , zaprzańcy, zdrajcy, złodzieje (skarbonek kościelnych, tabernakulów, a hostii w szczególności), zomowcy =S=, zoofile, żuliki w liberii, żydofile, żydomasoni. Lista w ciągłym opracowaniu.Wszelkie sugestie zostaną uważnie rozpatrzone . W związku z licznymi zapytaniami odpowiadam: cykliści nie należą do sympatyków tego forum. Kiedy organizujecie pielgrzymkę do Sokółki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.mofnet.gov.pl 04.11.09, 11:57 braciszkowie niezły PR sobie robią!!! Odpowiedz Link Zgłoś
batiaryga Re: Cud w Sokółce. Kolejny 04.11.09, 11:59 właśnie poniżej jest artykuł na temat mordercy księdza zz Białostockiego. Musiał za dużo czytac w GW komentarzy "ekspertów" od kościoła i wiary.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Conrad53 Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.09, 12:00 Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: 62.69.217.* 04.11.09, 12:21 "Wybuch pożar" Czy aby nie powino być "wybuchł"? ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lapsikoss Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.sieradz.vectranet.pl 04.11.09, 12:38 LUDZIE!!! CUD!!! Dzisiaj w wypadku na krajowej 12stce zginął kierowca tira. A ja nie jestem kierowcą tira, pracuję w branży budowlanej. To wszystko dzięki Matce Boskiej, dzięki niej to nie ja zginąłem! Chwała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Trzeźwy Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.chello.pl 04.11.09, 12:49 Ludzie!!!!! Cud byłby gdyby wasz ksiądz i jego plebania spalili się dokumentnie! i więcej nie byłoby komu odbierać daniny od głupoty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.static.tirol.surfer.at 04.11.09, 13:08 jedyna zenada to wasz wypowiedzi - az sie usmiac mozna :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowy Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.icpnet.pl 04.11.09, 13:55 cud że jesteś trzeźwy -trzeźwy- ale tragedia że rozumu brakuje a w odróżnieniu od wszystkich innych ta danina jest co łaska także na np caritas dokąd może niedługo po zupkę kiedy ekołchoz się zadomowi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.146.198.247.nat.umts.dynamic.eranet.pl 04.11.09, 14:23 Na cud w Korycinie to mi nie wygląda, ale wy wszyscy którzy nazywacie katoli ciemnogrodem, wwiększości obrażacie uczucia i przekonania swoich rodziców i dziadków nie wspominając już o waszych przodkach, którzy oddawali nieraz życie za ukochaną OJCZYZNĘ POLSKE I WIARĘ KATOLICKĄ CZEŚĆ IM I CHWAŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pike Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 14:40 hahahahaha :) nie mogę, a może to turbo DYMO man zawstydził pożar ? ale ksiądz się wyraźnie tą koncepcją nie zawstydził, bo w tacy przybędzie. a kolega maj47 władca epitetów to chyba idealny dowód na to że przedawkowanie katolicyzmu jest wysoce szkodliwe. chyba, że wg niego o takie miłosierdzie chodziło Jezusowi. zróbcie reformę, będziesz nienawidził bliźniego swego jak siebie samego. smutne. ale to świadectwo polskiego kość-óła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pike Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 14:42 andrzej nie mieszaj watykanu z polską dokształć się z historii, nie lękaj się. prawda cię wyzwoli. www.alberto.pl/noze.php Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pike Re: Cud w Sokółce. Kolejny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.11.09, 14:45 a właśnie, ja jadłem kanapkę jak to czytałem, i nie udławiłem się ze śmiechu chociaż było blisko :) CUUUUUUUUUDDDDD :) nr kont: 93-0332302-3-231232-3-32 3542350935-034=3459-34095 Odpowiedz Link Zgłoś