Gość: t.k. IP: 213.76.149.* 20.01.04, 15:46 Cześć, Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veronick Re: dziewczyna na kurs tańca potrzebna 21.01.04, 12:45 Witaj.Bylabym chetna na ten kurs ale nie wiem gdzie on sie odbywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.k. Re: dziewczyna na kurs tańca potrzebna IP: 213.76.149.* 21.01.04, 13:48 Cześć Veronick, Poznań Dom Kultury Orle Gniazdo na Osiedlu Lecha (koło ex-pętli tramwajowej na Lecha). Kurs rusza dalej (bo 8 spotkań już było) po przerwie związanej z feriami w piątek 6 lutego o 20.00, ale "po drodze" 28 i 29 stycznia są jeszcze zajęcia dodatkowe, na których możesz potańczyć to, co tańczyliśmy na kursie do tej pory no i określić, czy poziom Ci odpowiada - ale proponuję umówić się już przez e-mail. Mój adres: ihak@gazeta.pl. Co ty na to ? pozdrawiam i dzięki, że się odezwałaś t.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t.k. Re: dziewczyna na kurs tańca potrzebna IP: 213.76.149.* 21.01.04, 14:03 Veronick, jeszcze jedno - chodzi o Poznań - to tam jest to Osiedle Lecha i d.k. Orle Gniazdo no i kurs, zapomniałem tego dzisiaj napisać, a wczoraj dotarło do mnie, że "czas wolny" to raczej nie jest forum regionalne, jak już byłem na off- line i daleko od najbliższego łacza do internetu... jeśli narobiłem zamieszania, to sorry t.k. Odpowiedz Link Zgłoś