Gość: Darek IP: 78.8.143.* 13.11.09, 13:41 Witam. Poszukuję osób które mogły by mi doradzić w sprawie zakupu pierwszego modelu RC. Chodzi o model off road, spalinowy tak do 500zł. Czy to dobry wybór na początek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: RCfan Re: modele zdalnie sterowane IP: 91.210.129.* 13.11.09, 14:17 Weś sobie poczytaj na jakimś forum o tematyce RC, obejżyj sobie modele na www.nitrotek.pl/ , większość tam jest dobra dla początkujących, cenowo też dobrzy są. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BiBi Re: modele zdalnie sterowane IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.02.10, 14:19 teraz jest fajna promocja i za 500 pln to możesz kupić naprawdę sporo fajnych zabawek. nitrotek.pl/presale.html nitrotek.pl/sale.html na głównej znajdzieśz fajnego drifta www.nitrotek.pl Odpowiedz Link Zgłoś
piotrnowicki777 Re: modele zdalnie sterowane 05.05.16, 10:52 Witaj! Nie jestem co prawda specjalistką, ale mój mąż ma fioła na punkcie takich modeli. Preferuje modele marki himoto. Twierdzi, że są zdecydowanie najlepsze. Polecił sklep sterowane-zdalnie.pl. Można do nich zadzwonić i poprosić o poradę. Odpowiedz Link Zgłoś