mrouh 21.03.04, 12:31 Dziewczyny, wysłałam Wam szblony. Potwierdźcie, czy dostałyście i czy możecie je otworzyć. Jeśli się nie udało, napiszcie. Pa MROUH Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ima55 Re: Do Angel i Ima 22.03.04, 11:12 To ja, Ima. Niestety nic ni ma :( Możesz spróbować jeszcze raz ? Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: Do Angel i Ima 22.03.04, 14:08 ja też niestety mrouh nic nie dostałam...i czekam. pozdr. p.s. byłam na creativehobby-fajny- a co Ty z tamtąd zamawiasz? ja maluje farbkami hobby line i visual art czy coś takiego-ale kolorów jest malutenko... Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Do Angel i Ima 22.03.04, 19:07 Jeszcze raz poszły. Jak się nie uda, to może podajcie inne adresy (na priwa), może w gazetową pocztę nie chcą wejść te listy? Odpowiedz Link Zgłoś
ima55 przyszły 23.03.04, 09:25 mrouh napisała: > Jeszcze raz poszły. Jak się nie uda, to może podajcie inne adresy (na priwa), > może w gazetową pocztę nie chcą wejść te listy? Jeszce nie oglądałam, bo muszę teraz się wyłączyć i pilnie wyjść ale bardzo dziękuję !!!!!!!! ima Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Do Angel i Ima 22.03.04, 21:26 angel_79 napisała: > ja też niestety mrouh nic nie dostałam...i czekam. > pozdr. > p.s. byłam na creativehobby-fajny- a co Ty z tamtąd zamawiasz? > ja maluje farbkami hobby line i visual art czy coś takiego-ale kolorów jest > malutenko... Angel, na razie odłożyłam zamówienie, bo najpierw skończyły się lakiery do efektów pękania, na które polowałam, a potem... astrit podała link do tego sklepu we Wrocławiu (chyba nie pokręciłam?) a potem jeszcze któraś z dziewczyn do Hobbystudio z Warszawy i ja raczej zamówię w którymś z nich. Rzecz w tym, że ja będę robić zamówienie dla siebie i dla mojej Mamy. Chcę farby, które się nie zmywają. Chcę też takie do ceramiki. Chcę jeszcze pastę do matowienia szkła... i ten lakier do "pękania"... No, jeszcze bym dużo wymyśliła:-) ale jak widzisz chyba zrobię duuuże zamówienie w hobbystudio albo w telpenie (tak się nazywał ten sklep z Wrocławia?), bo lepiej mi się opłaci dużo kupić w jednym- za przesyłkę zapłacę raz. Jeszcze nie zamówiłam, chociaż właśnie dostałam trzynastą pensję (ostatnia taka:-)) i pieniądze są. Tylko muszę wszystko dobrze przemyśleć i pokombinować, porównać cenniki i pomyśleć co mi jest potrzebne. Najchętniej kupiłabym całe dwa sklepy (heh, za moją pensję:-))! Oczy mi się błyszczą pożądliwie jak na to patrzę, obłęd po prostu:-) Odpowiedz Link Zgłoś
ima55 Re: Do Angel i Mrouh 23.03.04, 09:08 a znacie ten sklep www.artshobby.pl/ ??? Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: Do Angel i Mrouh 23.03.04, 09:37 ima55 napisała: > a znacie ten sklep <a href="http://www.artshobby.pl/"target="_blank">www.artshobby.pl/</a> ??? TAk, o tym właśnie pisałam,tylko nazwę pomyliłam:-) (nazwałam go hobbystudio, pomyliłam chyba z jakimś robótkowym, albo nie wiem z czym). Tam mają pastę do matowienia w dużych pojemnikach. Hip hip hurra:-) Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: Do Angel i Mrouh 23.03.04, 10:34 nie ja nie znam i nic nie dostałam na skrzyneczkę.bbbbbbbuuuuuuuuuuuuuuuuu ale pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ima55 Re: Do Mrouh 24.03.04, 22:43 Hej Mrouh, Otworzyłam, przejrzałam. Duuużo i ładne. Dziękuję. Pa ima Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 do mrouh......... 25.03.04, 07:43 hej mrouh, napisał Ci adresik mojego innego maila i nic od Ciebie nie otzrymałam. Czekam... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
mrouh Re: do mrouh......... 25.03.04, 17:31 Przepraszam Angel, szczerze mówiąc wyleciało mi głowy. Już idę na swoją ocztę i spróbuję jeszcze raz. Odpowiedz Link Zgłoś
angel_79 Re: do mrouh......... 26.03.04, 07:54 dzięki wielkie!!!!!!!!!! mam, ale jakie fajowe są niektóre... ta poczta na gazecie jest poprostu kiepska! Odpowiedz Link Zgłoś