ralston 31.12.10, 17:46 ... w tym roku. Właśnie wysłałem ostatnie przelewy z datą 2010. To jeszcze tylko wszystkim Foremkom i Forumkom najpiękniejszego roku 2011 i spadam na bal. Do zobaczenia "za rok". Do napisania znaczy... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogo2 moge sie zalozyc, ze ktos tu sie pojawi .... 31.12.10, 18:41 zeby sie wpisac... :) a z reszta to zrobiles dupe z tego forum.... szkoda , bo fajne bylo...! bogo2 napisał: > ralston napisał: > > > ... w tym roku. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: moge sie zalozyc, ze ktos tu sie pojawi .... 02.01.11, 20:55 Ja nic nie zrobiłem. Ja tu tylko sprzątam. Od samego początku. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: niekoniecznie... 02.01.11, 21:02 Miałem na myśli mój ostatni. Bom się już na bal sylwestrowy szykował. Fajnie było. Jakiś girlsband z Zamościa przyśpiewywał w różnych językach. Polonezem bal się zaczął, tylko przy stoliku jakoś tak nie po polsku było. Na dziesięć osób chyba nawet dwie półlitrówki nie zeszły. Za to na parkiecie ino iskry szły! Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: niekoniecznie... 03.01.11, 13:24 uuu cos sie Bogo agresywny zrobil. szampan byl niedobry czy w niewystarczajcych ilosciach ? forum tworzymy wszyscy ... Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: niekoniecznie... 09.01.11, 15:38 Tzn., że mam się też czuć winny? Ja tylko wykonywałem rozkazy. anka1 napisała: > uuu cos sie Bogo agresywny zrobil. szampan byl niedobry czy w niewystarczajcych > ilosciach ? > forum tworzymy wszyscy ... Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: niekoniecznie... 09.01.11, 23:24 Czyje rozkazy? Tu nikt nikomu nie rozkazuje. Chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: niekoniecznie... 10.01.11, 07:42 A te głosy, co je słyszę w mojej głowie? Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: niekoniecznie... 10.01.11, 20:54 Że zacytuję klasyka: sumienie mam czyste, bo nie używane. ralston napisał: > Sumienie? Odpowiedz Link Zgłoś