heseg Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 03.02.11, 11:23 Ja zakupiłam bilet na koncert walentynkowy ale to jeśli ktoś lubi taką muzę można sprawdzić wykonawców w repertuarze na bilety.polskieradio.pl, można też wyjechać na weekend Odpowiedz Link Zgłoś
pocztakartkowa Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 03.02.11, 12:23 Zapraszamy na stronę Tekst linka Możecie tu wysłać przepiękne kartki walentynkowe bez wychodzenia z domu:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Prezent na zbliżające się Walentynki IP: *.konin.mm.pl 03.02.11, 14:10 fajny pomysł na prezent na Walentynki czekolada - słodki prezent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elzbieta Re: Prezent na zbliżające się Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.11, 14:51 Piękne te karteczki! az trudno wybrać .... może wyślę kilka? w końcu walentynki! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_as1 Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 03.02.11, 14:55 swietny koncert w trójce w walentynki, zawsze można świece zapalić i razem przy butelce wina posłuchać:-) btw karteczkę na walentynki na przykład ukochanej siostrze wysłać:-) Odpowiedz Link Zgłoś
toma-loma Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 03.02.11, 16:44 Rzeczywiście ładne KARTKI WALENTYNKOWE , a najważniejsze że nie trzeba się od kompa odrywać:) Odpowiedz Link Zgłoś
toma-loma Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 03.02.11, 16:45 Rzeczywiście ładne KARTKI WALENTYNKOWE , a najważniejsze że nie trzeba się od kompa odrywać, żeby wysłać:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej_as1 Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 03.02.11, 17:00 I tu jest pies pogrzebany. Widzialem, ze mozna stamtąd wysłać kartkę pocztową do jakiegoś chłopaka, swoją drogą fajny pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
era-sz Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 07.02.11, 10:10 mmm.. a ta karteczka jaka cudna, ja chcę taką dostrać diamentowy kolczyk tzn diamentowa kartka! pocztakartkowa.pl/index.php?akcja=nap isz& ;id_kartki=650&katid=74 Odpowiedz Link Zgłoś
anay Re: Prezent - sexy dance i Ty 04.02.11, 01:27 Dziewczyny, wg mnie tylko jeden:) siebie. Właśnie organizuję warsztat sexy dance w sobotę 12 lutego w jednym z fitness clubów w wawie - skondensowany warsztat superporywającego erotycznego tańca, który można zaprezentować ukochanemu. Poza tym dobieranie bielizny, gotowanie sexy potraw. Niewielkim kosztem, z atrakcjami i prezentami!. Szukam chętnych!!!! klub Action fitness & fight Warszawa, ul.Chodakowska 12 (jest w sieci strona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Prezent na zbliżające się Walentynki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.11, 01:59 Jeżeli chcesz zrobić wrażenie to nie licz na to, że zrobić go prezencikiem. To musi być masowe uderzenie :) Można zarezerwować pokój w jakimś pensjonacie na weekend. Do tego kwiatuszek i przede wszystkim adoracja, a prezencik może być uzupełnieniem :) ------------ noclegi Zakopane Odpowiedz Link Zgłoś
alexon19 Romantyzm 04.02.11, 12:45 romantyzm chyba podstawą i największym filarem związku :) czasami słowo może zastąpić 100 prezentów a jeden gest kilogram złota :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rob Re: Romantyzm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.02.11, 00:22 Dokładnie tak :) Niestety, walentynkowa "tradycja" idzie w kierunku zupełnie innym czyli pełna komercja :( ------------------ Noclegi w Pucku Noclegi w Karpaczu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Problem IP: *.centertel.pl 04.02.11, 14:37 Ja mam też problem wtrąca mi sie dosłownie do wszystkiego mam małe dziecko to wszystko musi być po jej myśli, próbuje nie słuchac ale ciagle to samo gada. nawet robie to co ja uważam ale mam jej dośc mam nadzieje ze niedługo sie od niej wyprowadze. mieszkamy z mezem z nia w jednym pokoju. zero prywatnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
guthead Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 07.02.11, 12:42 rdc.pl/index.php?/pol/artykuly__1/konkursy/konkurs_wygraj_zaproszenie_do_art_bistro_cafe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Micio Re: Prezent na zbliżające się Walentynki IP: *.icpnet.pl 08.02.11, 22:31 Zaproście ukochaną do Dark Restaurant w Poznaniu, gdzie wszystko odbywa się w ciemnościach. Zapraszam na filmik. Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
pocztakartkowa Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 09.02.11, 12:48 Zapraszamy wszystkich zakochanych na naszą stronę www.pocztakartkowa.pl Mamy dla Was piękną kolekcję kartek walentynkowych, które wyślemy za Was - teraz możecie zaskoczyć swoją drugą połówkę nie wychodząc nawet z domu. Dołączcie do naszych fanów na FB Tekst linka oraz na Naszej Klasie i kupujcie z 20% rabatem. Co setna karteczka wysłana z naszego serwisu wygrywa fantastyczne nagrody!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wolny_facet68 Re: Prezent na zbliżające się Walentynki 10.02.11, 13:50 ciekawe, czy to ta stronka, ktora ma podobno jakis problem z realizacją platnosci, i w związku z tym walentynkowe kartki za freee wysyla... Odpowiedz Link Zgłoś