11.02.11, 17:03
POMOCY!!!!!!!!!!kochani potrzebuje waszej pomocy, wierze w was chcialabym wygeac wyjazd na walentynki dla mnie i meza doszłam do polfinalu a teraz wszystko w waszych rekach, zwracam się z apelem do was internautow. Oddaj glos na moja walentynkę raz dziennie z danego komputera liczy sie każdy glosik wiec pieknie wasz prosze;) zaglosujcie ;) glosowanie trwa do 14 lutego tego roku ;) kochani licze na was;)

walentynkapws.pl/#/przegladaj-walentynki/wszystkie/powieksz/742 Glosujcie , glosujcie raz dziennie do 14.02 Dziekuje
Obserwuj wątek
    • karolcia565 Re: POMOCY 11.02.11, 17:20
      karolcia565 napisała:

> POMOCY!!!!!!!!!!kochani potrzebuje waszej pomocy, wierze w was chcialabym wygea
      > c wyjazd na walentynki dla mnie i meza doszłam do polfinalu a teraz wszystko w
      > waszych rekach, zwracam się z apelem do was internautow. Oddaj glos na moja wal
      > entynkę raz dziennie z danego komputera liczy sie każdy glosik wiec pieknie wa
      > sz prosze;) zaglosujcie ;) glosowanie trwa do 14 lutego tego roku ;) kochani li
      > cze na was;)
      >
      > walentynkapws.pl/#/przegladaj-walentynki/wszystkie/powieksz/742 Glosujcie , glosujcie raz dziennie do 14.02 Dziekuje
      ok masz jak w banku ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka