millefiori 28.04.04, 09:02 zobaczylam to: www.bonsaikitten.com/ -- Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: Furia 28.04.04, 09:58 Nonieno... Ide tlumaczyc lekarzom in spe co to jest cisnienie. Jak to przezyje to za jakis czas bede. (To podnosi cisnienie). Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Furia 28.04.04, 11:25 znaczy ja to się z tym juz zetknęłam jakiś czas temu i juz wtedy to funkcjonowało od jakiegoś czasu... idea powstała jako żart, ale z tego co wiem, niezorientowani biorą to na poważnie... w każdym razie mimo sporej sympatii do czarnego humoru, to akurat czemuś mnie nie bawi... Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Re: Furia 28.04.04, 15:29 ja nie mogę tego zobaczyć, więc się nie denerwuję Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Furia 28.04.04, 15:55 znaczy chciałabyś oglądać kota w butelce czy w innym słoiku??? fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Furia 28.04.04, 16:49 Furia dlawi i przerazenie, ze jakis domorosly dr Mengele czy inny zbonzajowany mozg moze postapic wedle podanej instrukcji... Odpowiedz Link Zgłoś
karmilla Re: Furia 28.04.04, 16:54 e, chyba to się po prostu nie da... fakt, zawsze mogą się znaleźć tacy, co zechcą sprawdzić, czy się rzeczywiście nie da :(( Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Furia 28.04.04, 22:57 Tez slyszalam, ze zart, ale makabryczny, a nie smieszny. Brrr... Odpowiedz Link Zgłoś