freewolf 15.05.04, 15:35 www.spiegel.de/panorama/0,1518,298352,00.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
milimaniak Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 15:49 .. mnie nie daje.. nie znam niemieckiego :P Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 17:34 ... Der König ist tot, es lebe der König ??? ... Zwischen Konfusion und Langeweile ??? ... Ohne Umwege den Traumpartner finden! ??? ... Julio Iglesias: 14 Jahre betteln um das Ja-Wort ... Gwyneth Paltrow: Apple Blythe Alison ist da ??? _____________________________ * zimny maj, zimny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 18:49 aanneett napisała: > ... Der König ist tot, es lebe der König ??? > ... Zwischen Konfusion und Langeweile ??? > ... Ohne Umwege den Traumpartner finden! ??? > ... Julio Iglesias: > 14 Jahre betteln um das Ja-Wort > ... Gwyneth Paltrow: > Apple Blythe Alison ist da ??? > > > > _____________________________ > * zimny maj, zimny kraj... ... que ???? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 19:00 ... mnie nie pytać ... ... ih bin ałslender und szprehe niht gut dojcz :) ___________________________________________________ * zimny maj, zimny kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 20:51 No to krótki skrót dla niekumatych: Dziewczyna poznaje chłopaka przez internet. Dziewczyna spotyka chłopaka z internetu. Dziewczyna zostaje zamordowana przez chłopaka z internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
chatka_ Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 20:58 > Dziewczyna poznaje chłopaka przez internet. > Dziewczyna spotyka chłopaka z internetu. > Dziewczyna zostaje poslubiona przez chłopaka z internetu. Bywa i taki scenariusz, nad czym tu myslec? Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 21:29 To tak na myślenie a'propo spotkania forumowiczów....? Odpowiedz Link Zgłoś
aanneett Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 21:34 awee napisała: > To tak na myślenie a'propo spotkania forumowiczów....? ... wilku antyreklamę uprawia :) __________________________________________________ * strach myśleć... Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 21:38 aanneett napisała: > ... wilku antyreklamę uprawia :) Uczę się od najleppszych. ;) To reklama przez skandal. :) Odpowiedz Link Zgłoś
awee Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 21:40 ....reklama przez skandal, a potem sztuka współczesna....? Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Daje do myślenia. 15.05.04, 21:42 awee napisała: > To tak na myślenie a'propo spotkania forumowiczów....? A ja jestem Janek. Też mam 12 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
jarek-ny Re: Daje do myślenia. 16.05.04, 02:29 Tak - internet zabija. wiem cos o tym, bo przez internet kupuje tanio papierosy. Odpowiedz Link Zgłoś
milimaniak Re: Daje do myślenia. 16.05.04, 09:04 jarek-ny napisał: > Tak - internet zabija. > wiem cos o tym, bo przez internet kupuje tanio papierosy. ha ha ha ha ha ha ha ha :P Odpowiedz Link Zgłoś