brezly 19.05.04, 17:30 Pytanie: czy Kluska jest od Kefira i Tutejszego z towarzszeniem kota Paculki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vaud Re: Aha, Vaud 19.05.04, 17:33 brezly napisał: > Pytanie: czy Kluska jest od Kefira i Tutejszego z towarzszeniem kota Paculki? -----> a. nie, ale chcialabym im poczytac ( Kluska prawie 8 lat, Iki 12,5) i nie moge znalezc ( np na merlinie) b.jak sie urodzila, zapytano jej brata, jak mu sie siostra podoba i powiedzial : _" Sie isch Nudle!" czyli jest kochanienka. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha, Vaud 23.05.04, 10:48 Znalazlem to u nas. Mam zrobic kserokopie? Masz zyczenia na jakie inne dzieciowe ewergriny? Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Aha, Vaud 23.05.04, 19:58 brezly napisał: > Znalazlem to u nas. Mam zrobic kserokopie? ---------> tak, prosze, prosze, prosze! Masz zyczenia na jakie inne dzieciow > e > ewergriny? --------> A mialbys np.: A) "Tumbo nigdy nie zazna spokoju"? ( Centkiewiczow) to jest c.d. " Tumbo z Przyladka Dobrej Nadziei", ktory sie b. podobal Ikiemu. Wiem, ze byl drukowany lata temu w Plomyczku, ale nie wiem, czy kiedykolwiek zostal wydany...Tumbow I t. mam 2 szt., to sie moge podzielic. B) "Ostatnia walka Dakotow" ( Szklarskiego, tego od "Tomkow") - III t. trylogii "Zlota Gor Czarnych" ( I t.- nie pamietam tytulu, II t."Przeklenstwo zlota") To tez ukochana historia mojego syna. C)"Diossos" nie pamietam autora. Cos na M.( Minkowski?) Napisal tez "Przygody Meliklesa Greka", ktore lubimy i mamy. A noz a widelec, cos sie znajdzie. Sama chetnie sie wszystkim podziele, bo mam duzo. danke aus dem Berg Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha, Vaud 24.05.04, 08:02 Aha, to skseruje ci KKT. Pozostalych nie widze w zasiegu. Poskanuje dookola. Czy Nudle lubia Muminki? BY Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Aha, Vaud 24.05.04, 16:05 brezly napisał: > Aha, to skseruje ci KKT. Pozostalych nie widze w zasiegu. Poskanuje dookola. > Czy Nudle lubia Muminki? > BY ---------->Kochaja i maja ( chyba ) wszystkie ( zdaje mi sie ,ze brak "Tatusia Muminka i morza"), bo nie widzialam przy rozpakowywaniu. Masz pelna liste istniejacych? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha, Vaud 24.05.04, 16:14 To 'Tatusia i morze' tez mam skopiowac? Liste bede mial w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha, Vaud 25.05.04, 16:52 Muminki to sa: Kometa w Dolinie M. W Dolinie M. Lato M. Zima M. Opowiadania z Doliny M. Tatus M. i morze Pamietniki Tatusia M. Dolina M. w listopadzie Malle trolle i duza powodz. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Aha, Vaud 28.05.04, 08:08 Vaud, polowe mam. Powinienem to wyslac po Pentakosciach, ale bedzie mi latwiej jak bede wiedzial gdzie mam to wyslac. Odpowiedz Link Zgłoś