brezly 13.09.11, 18:42 Pewna dama z Charleville-Mézières Miała szczęście do męskich zer .... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kanuk Re: Limmeryczymy 13.09.11, 21:33 zaryczec by nad losem folks of Limerick co im banksterski swiat zastawil wnyk Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Limmeryczymy 13.09.11, 22:14 Pewna dama z Charleville-Mézières Miała szczęście do męskich zer. Sześć zer a z przodu jedynka Westchnęła ta blondynka Bo teraz trafił się mer. pl.wikipedia.org/wiki/Werchli%C5%9B Pewna pani z Werchlisia ma punkcie seksu ma fisia... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Limmeryczymy 14.09.11, 08:46 He he:-) Moja wersja taka: Pewna dama z Charleville-Mézières Miała szczęście do męskich zer. "Żeby tak po przecinku Miało na stu coś choć kilku A nie ciągle okrągłych zer szmer" Zajme sie tym drugim wraz. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Limmeryczymy 14.09.11, 11:36 Pewna pani z Werchlisia na punkcie seksu ma fisia... Ma taka idée fixe By zamiast niego mieć nic Co głosi wciąż w barze "U Zdzisia" Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Limmeryczymy 14.09.11, 13:13 :-)))) a ja taki: Pewna pani z Werchlisia Na punkcie seksu ma fisia. Był już trener i krawiec, Oraz jakiś szubrawiec Aktualnie jest pani Gabrysia. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Limmeryczymy 14.09.11, 13:21 Zwykł był mawiać księżulo z Bełcząca: Bez miłości człek jak miedź dźwięcząca... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Limmeryczymy 14.09.11, 19:40 immanuela napisała: > Zwykł był mawiać księżulo z Bełcząca: > Bez miłości człek jak miedź dźwięcząca... Przez to więcej miał brządcy Organista I. Cymbał-Brzmiący Ze swą żoną, co z domu jest Rżąca OK: Rabinowi S. z Nowosybirska Przeszkadzała wciąż W. Wiłkomirska ..... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Limmeryczymy 15.09.11, 11:15 w temacie Bełcząca to ja mam taki: Zwykł był mawiać księżulo z Bełcząca: Bez miłości człek jak miedź dźwięcząca. Więc na żółtym kocyku Kochał dziewcząt bez liku Zwykle z osiem w przeciągu miesiąca. PS. A ta pani Rżąca mnie po prostu wdusiła w fotel :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Limmeryczymy 14.09.11, 19:30 immanuela napisała: > :-)))) > a ja taki: > > Pewna pani z Werchlisia > Na punkcie seksu ma fisia. > Był już trener i krawiec, > Oraz jakiś szubrawiec > Aktualnie jest pani Gabrysia. > Samo zycie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Limmeryczymy 15.09.11, 11:31 Rabinowi S. z Nowosybirska Przeszkadzała wciąż W. Wiłkomirska. Zrobił więc literówkę Pisząc mowę, czy mówkę, Zamiast „pryska” wyszło mu „pyrska”. nie mogłam znaleźć rymu do Nowosybirska! zatem: Statecznej mężatce z Libiąża Niechciana zdarzyła się ciąża... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Limmeryczymy 15.09.11, 19:32 immanuela napisała: > Rabinowi S. z Nowosybirska > Przeszkadzała wciąż W. Wiłkomirska. > Zrobił więc literówkę > Pisząc mowę, czy mówkę, > Zamiast „pryska” wyszło mu „pyrska”. Rabinowi S. z Nowosybirska Przeszkadzała wciąż W. Wiłkomirska. Z porcji śledzi czy z kaczki Słyszał grę tej skrzypaczki "Tak odchudzać się - metoda fakirska!" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Limmeryczymy 15.09.11, 19:46 > Statecznej mężatce z Libiąża > Niechciana zdarzyła się ciąża... Niechcian ów w siebie zwątpił Trzy swe ciąże odstąpił Za postępem dziś człek nie nadąża Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Lecimm 15.09.11, 20:10 Biznesmen Dao N. z Ho Chi Minh W podwórku wzniósł był Izbę Gmin .... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Lecimm 15.09.11, 21:38 Biznesmen Dao N. z Ho Chi Minh W podwórku wzniósł był Izbę Gmin Lecz, mimo, że był nadziany To nie został wybrany Bo słynął był z głupich min. W obliczu Niechciana się poddaję. Nie jestem w stanie po nim nic wymyślić :-DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Lecimm 15.09.11, 21:39 Leciwy jogin w Kalkucie Zakochał się w marabucie ... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Lecimm 16.09.11, 09:08 Leciwy jogin w Kalkucie Zakochał się w marabucie Marabut, co turban mial zloty Dyskretnie odrzucil zaloty Choc w sercu tez uczul uklucie Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lecimm 16.09.11, 09:10 immanuela napisała: Leciwy jogin w Kalkucie Zakochał się w marabucie ... Tak to bywa z miłością Kochał on z wzajemnością I ptaszysko dlań zbiera turkucie Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Lecimm 16.09.11, 11:05 o bosz :-DDD ja mam taki: Leciwy jogin w Kalkucie Zakochał się w marabucie. (Ptaszysko puściło go kantem). Z żalu śpiewając dyszkantem, Z pingwinem zażywa uciech. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Lecimm 16.09.11, 08:59 immanuela napisała: > Biznesmen Dao N. z Ho Chi Minh > W podwórku wzniósł był Izbę Gmin > Lecz, mimo, że był nadziany > To nie został wybrany > Bo słynął był z głupich min. Biznesmen Dao N. z Ho Chi Minh W podwórku wzniósł był Izbę Gmin Jak to zwykle z podróbką Stała tam dosyć krótko Bo produkcję swą słał on do Chin Odpowiedz Link Zgłoś
brezly O, i pani Kurzowa 16.09.11, 09:11 Rudy snajper spod Neuchatel Wciąż w życiu pragnął mieć cel ..... Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: O, i pani Kurzowa 16.09.11, 09:47 brezly napisał: > Rudy snajper spod Neuchatel > Wciąż w życiu pragnął mieć cel Az, po zdarzeniach ze snajperskiej niedzieli W panoramicznej znalazl sie celi Gdzie mogl stawiac czupryne na zel Dla przypomnienia, cela na czubeczku wiezy, widok czekoladkowy, wikt ok: www.panoramio.com/photo/11027981 Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Porannie kawowo eskimosnie 16.09.11, 09:58 Do startu by miec zapal szczery Zaprzegal do san pantery cztery Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Porannie kawowo eskimosnie 16.09.11, 11:12 Rudy snajper spod Neuchatel Wciąż w życiu pragnął mieć cel Gdy czyścił swój ckm (widziałam, dlatego wiem) Rzuciło nim aż na Hel. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Brezly! :-D 16.09.11, 11:14 Pod Górą Świętego Jana Spotkała pani Rżąca Niechciana Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Brezly! :-D 16.09.11, 13:54 immanuela napisała: > Pod Górą Świętego Jana > Spotkała pani Rżąca Niechciana Chciał nosić wspólnie z nią ciąże Ale odrzekła: nie, książę Do tego to ja chce Pudziana Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Brezly! :-D 16.09.11, 15:42 Widać Majster dziś już zdążył głowy sobie tabelkami napsować. ;-}} Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Brezly! :-D 20.09.11, 10:52 Pewnej pani na Krecie Gwoźdź sterczał w taborecie... Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: Brezly! :-D 20.09.11, 21:33 immanuela napisała: > Pewnej pani na Krecie > Gwoźdź sterczał w taborecie... Że sterczy w górę dama pamiętała I co wieczór na nim zalotnie siadała Bo to był gwóźdź programu w męskim kabarecie Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela fugulimeryk 03.10.11, 09:34 Jeden facet gdzieś znad Bugu Żywił się wyłącznie fugu. Ja mu mówię: „Drogi panie To jest bardzo drogie danie, Wiesz pan, jakich narobiłeś długów?”. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: fugulimeryk 03.10.11, 09:45 Ladne. Mam propozycje: Pewna pani z ulicy Kokusaikoryukaiankita Bywala raczej rzadko upita .... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: fugulimeryk 03.10.11, 09:50 Pewna pani z ulicy Kokusaikoryukaiankita Bywała raczej rzadko upita Życie w trzeźwości Do obrzydliwości Propagowała ta gupia kobita. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: fugulimeryk 03.10.11, 09:53 Pewien znany polityk w Kartuzach Lubił chodzić na co dzień w rajtuzach... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: fugulimeryk 03.10.11, 18:43 immanuela napisała: > Pewien znany polityk w Kartuzach > Lubił chodzić na co dzień w rajtuzach... Z wzorem w pstrych barwach paski Uwielbialy go laski Co na co dzien tyraja w zamtuzach Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: fugulimeryk 04.10.11, 09:36 No :-DDD a mnie taki wyszedł: Pewien znany polityk w Kartuzach Lubił chodzić na co dzień w rajtuzach Kiedy wzuł jeszcze szpilki Nie minęły dwie chwilki Gdy się wyrżnął i nabił se guza. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela jadziem: 04.10.11, 09:52 Bogobojną panią z Tucholi Nawiedzili raz trzej mnisi goli... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: jadziem: 04.10.11, 11:11 immanuela napisała: > Bogobojną panią z Tucholi > Nawiedzili raz trzej mnisi goli... Kazdy niosl butle kwasu "To z zimowych zapasow HCl po 5 zet, jesli pani pozwoli" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: jadziem dalej 04.10.11, 11:13 Dyżurny ruchu spod Tarnowskich Gór Słabość miał do z PCV o fi sto osiem rur .... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: jadziem dalej 04.10.11, 11:27 Dyżurny ruchu spod Tarnowskich Gór Słabość miał do z PCV o fi sto osiem rur "Rura o takim fi, Zastępuje Cię mi" - tak do żony powiedział ten knur. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela limeryk, raz! 04.10.11, 11:32 apropo Tucholi: Bogobojną panią z Tucholi Nawiedzili raz trzej mnisi goli. Czy to sen jest, czy jawa Pani była ciekawa Nie wiedziała, czy może swawolić? a tu kolejny: Playboyowi znad jeziora Bagry Tuż przed randką zabrakło raz Viagry Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: limeryk, raz! 04.10.11, 18:49 immanuela napisała: > Playboyowi znad jeziora Bagry > Tuż przed randką zabrakło raz Viagry Pomoglby i Alkaprim Panna byla jak z Capri Ale przyszedl nagly atak podagry Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: limeryk, raz! 04.10.11, 18:51 Prosze bardzo: Pewien swiety lama spod Ulan Bator W wydmach Gobi zolty mial saturator ... Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: limeryk, raz! 06.10.11, 08:52 Pewien święty lama spod Ulan Bator W wydmach Gobi żółty miał saturator Woda była dość mętna Ale gawiedź tak chętna, Że na wydmach uczynił się zator. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: limeryk, raz! 06.10.11, 11:48 Pewien fizyk jądrowy z Ursusa Przez pomyłkę raz siadł na kaktusa... Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: limeryk, raz! 09.10.11, 08:51 immanuela napisała: > Pewien fizyk jądrowy z Ursusa > Przez pomyłkę raz siadł na kaktusa... Ekstrakt na zimno tłoczony Kroplą krwi zabarwiony Pomyślał - szczęście, że nie siadłem na kwaśnych cytrusach Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: limeryk, raz! 09.10.11, 20:19 Pewien fizyk jądrowy z Ursusa > Przez pomyłkę raz siadł na kaktusa... Ach cóż będzie z tym jądrem sam nie jestem dość mądrem idę powróżyć se z fusa Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: limeryk, raz! 09.10.11, 09:45 immanuela zainicjowała: > Fizyk jądrowy co pracował w Ursusie > Pewnego razu siadł był na kaktusie Nie poczuł ciernia Bo bał się szelma Że znowu usłyszy - i ty też Brutusie !? Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: limeryk, raz! 09.10.11, 20:29 Fizyk jądrowy co pracował w Ursusie Pewnego razu siadł był na kaktusie Fakir z niego i twardziel nóż wsadził sobie w gardziel paczcie tchórze mięczaki gogusie. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela limeryk, dwa! 10.10.11, 15:24 Pewien pop prawosławny z Lozanny Zwyczaj miał jadać zupę wprost z wanny Odpowiedz Link Zgłoś
matta.hari Re: limeryk, dwa! 11.10.11, 07:53 immanuela napisała: > Pewien pop prawosławny z Lozanny > Zwyczaj miał jadać zupę wprost z wanny Jadł zupę z płetwy rekina A potem chodził do kina Taktownie, na seans poranny > Pewien pop prawosławny z Lozanny > Zwyczaj miał jadać zupę wprost z wanny Było, nie było, Nóg się tam nie myło W kropielnicy jedynie. Bo pop był zaradny Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Resetujemy 11.10.11, 19:07 Energetyk jadrowy z miasteczka Biblis Codziennie chcial miec nowy exlibris ... Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Resetujemy 11.10.11, 20:10 Zamówił u grafika atom co nóżką fika a tu widzi - w wianuszku ryb lis. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Resetujemy 12.10.11, 08:29 :-)) Energetyk jadrowy z miasteczka Biblis Codziennie chcial miec nowy exlibris Dość miał z grafikiem Q. figli W drzazgach łóżek i zydli "Are we artists, or a couple of grizzlies?" Grizzly mnie zmusiły do angielszczyzny, ajmsori. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Resetujemy 12.10.11, 11:05 Pewien filozof z Nowego Jorku Pod koniec życia zamieszkał w worku Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Resetujemy 12.10.11, 11:33 mógłby zamieszkać w beczce, ale to by się nie rymowało z Nju Jorkiem ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Resetujemy 12.10.11, 11:52 no dobrze, zgadzam się ;-} ale niech to nie będzie plastikowy czarny worek Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Resetujemy 12.10.11, 12:26 znaczy od tego momentu musimy konsultować z Panią treści limeryków? ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Resetujemy 12.10.11, 12:34 tak, bo tu się leczy rozum zmęczony ;-D absurdem Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Resetujemy 12.10.11, 13:12 a niech się Immka tam za ścianą nie wygraża. Historia wykazuje, że w czasach zakazu rymopisowie zmyślni mieli lepsze wyniki rozpłodowe Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Resetujemy 12.10.11, 13:30 dyplomatycznie za ścianą wygrażam, a nie tu ;-) wszak nie od dziś wiadomo, że wszelkie zakazy są motorem. Odpowiedz Link Zgłoś
modliszka61 Re: Resetujemy 12.10.11, 14:10 no, nareszcie! :-} ale już na motor i jazda ! www.youtube.com/watch?v=qCEeg6-ax6Y&feature=related Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Resetujemy 12.10.11, 14:20 Pewien filozof z Nowego Jorku pod koniec życia zamieszkał w worku lecz nie w tym czarnym i z plastiku bo nie zniósłby uwag krytyków, że błyszczący i bez wzorku. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Resetujemy 12.10.11, 14:32 Kocianogo witamy w gronie limerystów :-))) Pani Modliszko, a Pani zdaje się odbiega nieco od tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
kocia_noga Re: Resetujemy 12.10.11, 20:19 Dziękuję za miłe przyjęcie, przepraszam za najście i myk-myk, już mnie nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
immanuela Re: Resetujemy 26.10.11, 20:37 Pewien pan w zatłoczonym Bombaju Cały wisiał na zewnątrz tramwaju Odpowiedz Link Zgłoś