Dodaj do ulubionych

Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ?

10.11.11, 17:38
Jak w Carrefour wyglada swaiteczne zaopatrzenie na LPS, co jest ciekawego ,ja bylam 1 tydzien temu w malutkim Carrefour i bylam zaskoczona iloscia nowowsci byly nawet trojaczki brokatowe

Czy teraz sa te LPS brokatowe w kuferkach w promocji za 22,9 jesli tak to jakie zwierzaki? Szukam liska i dzieciola :)

Piszcie co jest ciekawego i jesli pamietacie prosze o podanie ceny
Obserwuj wątek
    • barbaiz Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 10.11.11, 19:36
      ta promocja w kuferkach jest już od tygodnia, w naszym carrefourze były wszystkie do wyboru i dzięcioł i biały miś, nosorożec,.............ale wczoraj widziałam zostały tylko sówki
      • szurkas Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 10.11.11, 19:41
        cos mi sie zdaje ze bedzie juz ciezko cokolowiek dostac :) wszystkie carrefour mam bardzo daleko :(
        • mgwelle Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 10.11.11, 21:51
          Ja byłam dzisiaj na Targowej. Był spory bałagan ale były jeszcze dzięcioły, nosorożce, miśki i sówki po 22 zł. Natomiast bardzo mały wybór z pojedynczych
    • mielin Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 12.11.11, 13:27
      A widział ktoś trojaczki pingwinki brokatowe?. Zauroczyły mnie:-)
    • ktosco Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 12.11.11, 19:53
      Udalo mi sie odwiedzic dzisiaj Carrefour w Reducie (Wawa) .Znalazlam LPS takie pojedyncze i w pudeleczkach brokatowe z promocji.NIe wiem moze jeszcze byly w innym miejscu ale bylam rozczarowana ze jak na tak duzy sklep tak maly wybor np. blythe czy trojaczkow brokatowych

Widzialam w innym sklepie i pingwiny i pandy sa fajne bo takie malutkie :) Sa w GMokotow
      • ktosco Pandy i pingwiny 12.11.11, 19:56
        GM w Carrefour cena 59zl

[img]https://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/19/27/82/36/1927823646[/img]

[img]https://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/18/77/70/45/1877704598[/img]
        • mielin Re: Pandy i pingwiny 13.11.11, 22:32
          Dzięki wielkie, jutro podjadę:-)

Wczoraj byłam w Carrefour w Arkadii jest mnóstwo tych brokatowych w walizeczkach po 22 złote, są te których szukasz/szukałaś...

Z Blythe jest tylko zestaw biało-czarny z robaczkiem i Samolot (ale olaboga!!!!) za 249zł!!!!- toż toto powinno kosztować nie więcej jak 100-150max- powariowali chyba! Niestety mojej młodej baardzo się podoba:-(, no ale na pewno poczekamy aż stanieje, no bez przesady!
      • ktosco Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 14.11.11, 10:16
        W GM te trojaczki sa po prawej stronie od wejscia do Carr. nie tam gdzie wystawione zabawki swiateczne tylko w starym miejscu przy scianie.

Ja juz wszystkie wzory brokatowych w skrzyneczkach,ktore chcialam, juz zakupilam wiekszosc w necie(koszt calkowity 25 zl) ,w Reducia czekal na mnie ostatni lisek :)

Pisalam o samolecie na forum zakupy

Jest jeszcze taka wersja 2 lalki i 2 zwierzaki only TOYSRUS moze bedzie u nas w BLUECITY ponoc maja otworzyc jeszcze w tym roku (?)

[img]https://trus.imageg.net/graphics/product_images/pTRU1-10816915dt.jpg[/img]
        • mgwelle A może Tesco... 14.11.11, 18:49
          W tesco jest centrum adopcyjne w bardzo dobrej cenie 149 zł. W zestawie jest dodatkowo 5 figurek.
          allegro.pl/centrum-adopcyjne-littlest-pet-shop-7-zwierzat-gra-i1921108976.html
        • mielin Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 14.11.11, 22:32
          Dzięki sama znalazłam...i nie kupiłam, pingwinki brzydkie (IMHO) i duże w stosunku do pozostałych 3 wzorów- tamte wszystkie bym kupiła, ale skończyłam już z kupowaniem dla siebie;-)-choć czasem mnie nadal kusi:-)
        • pikadooor Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 28.11.11, 10:17
          już otworzyli w Blue City i pewnie jest ta zabawka
          • mielin Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 28.11.11, 11:13
            Byłam na otwarciu, trojaczków nie ma.

Sklep wielki, a Pet shopy na jednej średniej ścianie, ani dużo ani mało.

Z tego co jest:

pojedyńcze pet shop po ok 15zł
            wyjątek różowa zebra za 9.99

podwójne po ok. 30zł

kalendarz choinka po 59,99

zestaw 3cz ze świecącymi zwierzakami po 59,99 (ten z biedronką i ten z wazką) Fajne:-)

samolot z Blythe ten fioletowy edycja europejska za 279!!!- b.drogo w Carrefour za 249zł!

Zestaw jakiś domek dla ToysRus z dodatkowymi 3 zwierzakami chyba po 189zł ale nie dam głowy
            Chwilowo tyle zapamiętałam, bo miałam mało czasu i się niezbyt dokładnie przyglądałam.

Ogólnie rozczarowanie, cyny nie niskie, na pewno nie konkurencja dla Allegro:-( i brak zabawek na rynek USA, ale to było do przewidzenia, bo od razy twierdzili, ze będą korzystać z europejskiego rynku dystrybucji.
            • mielin Re: cd. ToysRus 28.11.11, 11:26
              Ten domek był:
              www.toysrus.de/product/index.jsp?productId=4677751
              takie zwierzaczki do samodzielnego malowania chyba za 45zł
              www.toysrus.de/product/index.jsp?productId=4673871
              Ten domek
              www.toysrus.de/product/index.jsp?productId=4676811
    • ktosco Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 15.11.11, 11:30
      ja ostatnio zauwazylam ze LPS ,ktore sa fajne na zdjeciach w necie, nie sa juz takie ladne w rzeczywistosci.Brokatowe w szkrzyneczkach sa ok ale mam wrazenie ze te brokatowe pojedyncze w kartonikach, jakies takie odpustowe :) jak dla mnie malo ciekawe wzory Kupilam tylkio lotolapanke ,bo jeszcze nie mam takiego LPS i byla filetowa :)
    • mielin Re: Czy ktos byl ostatnio w Carrefour ? 08.12.11, 19:56
      Obłowiłam się dziś w Carrefour na tej promocji zabawki -40%:
      Kupiłam m.in. Samolot Pet Shop z Blythe za 189zł minus 1.kupon na 25zł + 2. kupon na 60zł, super cena:-))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka