Dodaj do ulubionych

Partner na wesele - Warszawa

IP: *.centertel.pl 26.05.13, 19:45
W akcie desperacji i ciekawa nowych doświadczeń odważyłam się na ten post. Mianowice potrzebuje pilnie dżentelmena, z poczuciem humoru, odważnego, z podstawową znajomością kroków tanecznych :) Przedsięwzięcie: wesele w dniu 15-16.06.2013r. Wymagania: garnitur (uwielbiam mężczyzn w garniturach xD, wiek do 30 lat, wzrost powyżej 182cm (sama mam 170cm :)) Gwarantuję: świetną zabawę w sympatycznym towarzystwie :), brak niezręcznych pytań od ciotek klotek i innych, cała otoczka organizacyjna po mojej stronie. Ty masz po prostu iść, towarzyszyć mi, a przede wszystkim dobrze się bawić! Aaaa.. no i niech stracę stawiam flaszkę 15.06 :P Kontakt: wesele1506@gmail.com
Obserwuj wątek
    • Gość: twisterdance@wp.pl Re: Partner na wesele - Warszawa IP: *.ath.bielsko.pl 11.06.13, 12:46
      Witam dziewczyny !
      Zostałaś zaproszona na wesele koleżanki? A może kuzynka wychodzi za mąż? Brakuje Ci partnera do zabawy? Szukasz wyborowego towarzystwa?
      Dobrze trafiłaś! Miły, towarzyski, sympatyczny chłopak (aktualnie student) potrafiący dobrze się bawić chętnie potowarzyszy dziewczynie. Bez nałogów, wysoki 179 cm, podobno przystojny ;) Zapraszam do kontaktu wszystkie dziewczyny które oczekują udanej zabawy podczas wesela ale nie tylko...
      Moja propozycja nie ogranicza się jedynie do woj. Śląskiego. W grę wchodzi także woj. Opolskie, Dolnośląskie, Wielkopolskie, Łódzkie, Świętokrzyskie oraz Małopolskie.
      moje GG: 15581836
      mail: twisterdance@wp.pl
      Czekam na Was drogie Panie! Chętnie udzielę wszelkich informacji;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka