Dodaj do ulubionych

życie nocne w stolicy

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 27.10.13, 16:15
Co można robić w Warszawie? Gdzie toczy się najlepsze życie nocne w stolicy? Gdzie najczęściej bywacie? Czy są to kluby nocne? Kluby taneczne? A może puby ? Pozdrawiam.
    • aina1980 Re: życie nocne w stolicy 30.10.13, 13:44
      Bardzo fajne są puby i kluby na starej Pradze - polecam klimatyczny "Skład butelek" i "Hydrozagadkę". Na Chmielnej w centrum też jest kilka ciekawych miejsc do posiedzenia ze znajomymi przy piwie :) A jeśli chcesz się pobawić, dobra muzyka jest w "Siedemdziesiątce", "Tygmoncie", "Parku" i "Remoncie".
    • Gość: mariusz30 Re: życie nocne w stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.13, 12:23
      dla mnie ostatnio klubem nr 1 w stolicy jest Klubo na Czackiego. Byłem tam już kilka razy ze znajomymi w ostatnim czasie i za każdym razem mamy świetną zabawę :) muzyka, klimat i ceny pierwsza klasa!
      • Gość: andrzej27 Re: życie nocne w stolicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.11.13, 23:31
        potwierdzam! byłem tam w piątek z moją paczką :) bawiliśmy się baaaardzo długo. bibka była konkret ;) byle więcej takich, Klubo rządzi!
      • panpietruszka Re: życie nocne w stolicy 19.11.13, 12:16
        Ja jak uderzam na balet to obskakuje parę pubów ze znajomymi, nie ograniczamy sie do 1 pubu :)
      • mauta2 Re: życie nocne w stolicy 04.03.14, 19:29
        no no, ja też często tam chodzę ze znajomymi i zawsze dobrze się bawię :) Klubo jest na prawdę mega pozytywnym klubem. Teraz nawet rozdają drinki za darmo dzięki aplikacji Klubo na telefon :) fajna sprawa :)
    • Gość: felixoo Re: życie nocne w stolicy IP: *.play-internet.pl 18.11.13, 11:17
      Lubię typowe bary starej daty, gdzie można wypić dobre piwo, nie ma ścisku. W różne części wawy chodzę, zależy od towarzystwa. Dobrze jest, jak się trafi lokal z perłą chmielową.
    • mirod80 Re: życie nocne w stolicy 18.11.13, 17:05
      Ja uwielbiam w Warszawie to, że ona cały czas żyje :) Nieważne o której godzinie się wraca zawsze spotyka się dużo ludzi :) Co do życia nocnego to ja bardzo lubię klub Karuzela na Jelonkach. Niektórzy się z niego śmieją, ale jeżeli chodzi o muzykę naprawdę do tańca (a nie jakieś łupu cupu) to zdecydowanie tam ;)
      • Gość: iga Re: życie nocne w stolicy IP: *.249.90.17.net.telepuls.pl 27.11.13, 10:52
        Pilnie szukam lokalu na wieczór panieński przyjaciółki - możecie coś polecić? od znajomej dostałam namiary na www.klubdeseo.pl , ale lokalizacja trochę kiepska...
        • Gość: morterte Re: życie nocne w stolicy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.12.13, 17:49
          Panieńksi nie wiem, ale na kawalerskim tu się najlepiej wybawisz
    • lukaszenko22 Re: życie nocne w stolicy 15.05.14, 23:51
      tam chyba rozrywki nie brakuje :)

• dawid.jozefowski Re: życie nocne w stolicy 31.05.14, 23:45
      dziki bauuuns jejejejeje
    • doninek Re: życie nocne w stolicy 21.10.16, 10:22
      Za czasów studenckich odwiedzałem często klub Park, tam zawsze chodziliśmy paczką, siadaliśmy w loży i popijaliśmy piwo do białego rana:D to były czasy:) Ostatnio pokusiłem się odwiedzić ten klub znowu i po tylu latach ta niepowtarzalna atmosfera ciągle tam jest:D oczywiście trochę rzeczy się zmieniło ale klub jak dla mnie nadal na duży +
    • kajmka9 Re: życie nocne w stolicy 01.01.17, 23:12
      Ja najbardziej lubię nadwiślańskie knajpy w sezonie. Tam jest fajnie - koncerty, imprezy, pokazy filmów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka