columbia ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 19:23 i było ciepło...Drewnianemu udał sie urlop, jak narazie, choć on pewnie marudzi..... moja ruda maruda też cos ostatnio marudna....ciągle czegoś chce i wyjątkowo ostatnio marudzi....czym strasznie mnie irytruje..... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 19:43 właśnie oglądam drew carey - udał się ze swoim psem na dogoterapię może Twojemu rudemu przydałaby się kototerapia ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 19:45 cedrowa_gorka napisała: > właśnie oglądam drew carey - udał się ze swoim psem na dogoterapię > może Twojemu rudemu przydałaby się kototerapia ;)) piękny ten jego speedy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 19:58 prawie przgapiłam! ale ten odcinek juz widziałam.. Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:00 ...jak on mógł go oddać ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a co u Marudki? : ))) 07.10.04, 20:07 Marudka równie piękna jak Speedy - powiedziłabym, że nawet piękniejsza...;) i ma dwie anteny sterczące jak na kołkach te uszka dodają jej uroku;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a co u Marudki? : ))) 07.10.04, 20:10 leży sobie w swoim ulubionym miejscu i dziwnie się na mnie patrzy - pewnie się domyśla, że o niej piszę ...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:05 a jak tam pierwsze dni na uczelni ? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:19 cedrowa_gorka napisała: > a jak tam pierwsze dni na uczelni ? juz jestem znudzona!!!!! jutro mam rade starszych od rana, ale o 14 bankiet na statku na Wiśle : ))) tez wernisaż... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:21 columbia napisała: > cedrowa_gorka napisała: > > > a jak tam pierwsze dni na uczelni ? > > > juz jestem znudzona!!!!! > jutro mam rade starszych od rana, ale o 14 bankiet na statku na Wiśle : ))) > tez wernisaż... fajnie, a jak bedzie sniezyca? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:22 może porwie statek i poniesie ku morzu... : ))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:25 columbia napisała: > może porwie statek i poniesie ku morzu... : ))))))))))))))))) i stracimy C? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:27 będziecie tęsknić? ; ))) przyślę Wam kartke z Mórz Południowych... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:28 columbia napisała: > będziecie tęsknić? ; ))) > przyślę Wam kartke z Mórz Południowych... > ; ))) dopiero stamtad? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:29 nie wiem, dokąd nas zaniesie dobry wiatr ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:34 a jak w rejony mroźne ?? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:39 oj, niedobrze, niedobrze..... będę musiała znaleźć niedźwiedzia polarnego chętnego do przytulania ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:43 columbia napisała: > oj, niedobrze, niedobrze..... > > będę musiała znaleźć niedźwiedzia polarnego chętnego do przytulania ; ))) misia? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:45 właśnie..dużego, ciepłego misia... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:21 ooo, na statku ... a będziecie płynąć - czy na tym przycumowanym ;)? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:12 cedrowa_gorka napisała: > a po czym ?;) bylem na wernisazu wczoraj i sie przeciagnal do rana, niedawno wstalem:) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:15 oj a przynajmniej fajny był...ten wernisaż ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:16 cedrowa_gorka napisała: > oj > > a przynajmniej fajny był...ten wernisaż ;))) fajny, przeciesz nikt mi kazal tam siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:17 musiał być bardzo fajny, a czyj? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:18 columbia napisała: > musiał być bardzo fajny, a czyj? zbiorowy, grafika miesiaca Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:18 miałam na myśli inny "wernisaż" ;) a tak w ogóle to czyje prace...? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:20 cedrowa_gorka napisała: > miałam na myśli inny "wernisaż" ;) > a tak w ogóle to czyje prace...? jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: ...dziś była piekna pogoda... 07.10.04, 20:23 inny przeciągający się do rana wernisaż ...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia dlaczego nie dałeś znać! 07.10.04, 20:20 tez chetnie bym poszła, lubie wernisaże ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: dlaczego nie dałeś znać! 07.10.04, 20:22 columbia napisała: > tez chetnie bym poszła, lubie wernisaże ; ))) jutro tez jest Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: a gdzie? może przyjde... 07.10.04, 20:26 jan fejkiel gallery, na grodzkiej Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: a gdzie? może przyjde... 07.10.04, 20:32 columbia napisała: > o której? zapomnialem ale chyba o 18 Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a gdzie? może przyjde... 07.10.04, 20:33 to może przyjde...zobaczę, jak bedzie przebiegać impreza na statku Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: a gdzie? może przyjde... 07.10.04, 20:36 columbia napisała: > to może przyjde...zobaczę, jak bedzie przebiegać impreza na statku a ja sie waham, bo sie boje, nie chcialbym w sobote tak sie czuc jak dzis Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a gdzie? może przyjde... 07.10.04, 20:41 ...więcej samodyscypliny Eksiku ; ))) a może sie spotkamy...co wtedy? może w sobote bedziesz sie czuł o wiele lepiej ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:30 nie chciał Cię : ( byłes niegrzeczny? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:33 columbia napisała: > nie chciał Cię : ( > byłes niegrzeczny? > > chyba tak Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:38 hmmmm..... a co takiego zrobiłeś? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:43 to co z tym jutrzejszym wernisażem? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:45 columbia napisała: > to co z tym jutrzejszym wernisażem? ; ) jeszcze nie wiem czy sie wybiore ale mysle ze tak Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:49 ...będę Cię wypatrywać ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:51 columbia napisała: > ...będę Cię wypatrywać ; ))) w tlumie? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:53 będę podchodzić do każdego wyższego ode mnie ciemnego blondyna i konspiracyjnym szeptem pytać "pan X?" : )))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:56 columbia napisała: > będę podchodzić do każdego wyższego ode mnie ciemnego blondyna i konspiracyjnym > > szeptem pytać "pan X?" > : )))))))))))))))))))))))))) jeszcze uznaja ze to jakis performance Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 21:58 ale może osiągnę cel....i któryś (właściwy) odpowie "tak".. gorzej, jak kilku odpowie ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 22:03 columbia napisała: > ale może osiągnę cel....i któryś (właściwy) odpowie "tak".. > gorzej, jak kilku odpowie ; ))) oj bede niepocieszony jakby sie ktos podszywal Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 22:09 może ustalimy hasło...ja zapytam "przepraszam, czy to pan X?" a Ty odpowiesz "pani C?" hahahaha mamy szpiegowską akcje ; ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 22:14 columbia napisała: > może ustalimy hasło...ja zapytam "przepraszam, czy to pan X?" > a Ty odpowiesz "pani C?" > > hahahaha > mamy szpiegowską akcje ; ))))))))))))) a jak ktos to czyta? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 22:15 trudno......poczekam w takim razie do otwarcia Twojego klubu... : ((( Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 22:22 columbia napisała: > trudno......poczekam w takim razie do otwarcia Twojego klubu... > : ((( to napewno, a jutro to nigdy nic nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: ktoś Was porwał? ; ))) 07.10.04, 22:23 a jak ida prace wykończeniowe? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:25 coś mało dziś z Ciebie uwodzicielski Pan X!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:27 columbia napisała: > coś mało dziś z Ciebie uwodzicielski Pan X!!! bo ledwo zywy Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:29 to może połóż sie do łóżeczka...przytul do poduszeczki...i zaśnij.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:30 pożyczę Ci mojej rączki, to podrapie Cie za uszkiem..... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:32 columbia napisała: > to może połóż sie do łóżeczka...przytul do poduszeczki...i zaśnij.... pewnie juz niedlugo Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:35 ja też niedługo, jutro muszę wstac o 7! brrrrr Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:38 columbia napisała: > ja też niedługo, jutro muszę wstac o 7! > brrrrr ojoj to bol Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:42 no i intensywny dzień przede mną.... a miałam nadzieję, że tak miło sie skończy... ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:47 columbia napisała: > no i intensywny dzień przede mną.... > a miałam nadzieję, że tak miło sie skończy... ; )))) a to znowu przezemnie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 22:48 no pewnie, że tak!!! zburzyłeś moje skryte dziewczęce marzenie.... ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 23:02 columbia napisała: > no pewnie, że tak!!! > zburzyłeś moje skryte dziewczęce marzenie.... > ; )) jedno? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 23:07 columbia napisała: > moze klika nawet!!! jak mi sie to udalo? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 23:09 no widzisz......te Twoje gierki.....uwodzenie, flirtowanie...do czego to prowadzi? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 23:12 columbia napisała: > no widzisz......te Twoje gierki.....uwodzenie, flirtowanie...do czego to > prowadzi? wlasnie chyba sam nawet nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie jesteś dziś w formie ; ))) 07.10.04, 23:15 to kto ma wiedzieć? ja? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: śpij słodko.... 07.10.04, 23:23 tez sie zbieram do spania.... papa, Odpowiedz Link Zgłoś
columbia a tak wogóle.... 07.10.04, 23:25 Górka wymknęła sie po angielsku..... Kinii nie ma..... no i kiedy wraca Drew? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: a tak wogóle.... IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.10.04, 08:17 kochani życzę miłego dnia - niech nam się jakoś rozpogodzi! znowu wstałam o 7.30! to juz na pewno choroba!! lecę do roboty papa Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka rozpocznijmy nowy dzień śpiewająco...:) 08.10.04, 08:57 svt.se/hogafflahage/hogafflaHage_site/Kor/hestekor.html ... a teraz do pracy... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: rozpocznijmy nowy dzień śpiewająco...:) 08.10.04, 09:03 jakby nie śpiewały;) to przez ten link spróbujcie www.xmasgifs.de/ klik na "singende pferde" ... dobra lecę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: rozpocznijmy nowy dzień śpiewająco...:) IP: 5.2.* / *.chello.pl 08.10.04, 16:17 och, uwilebiam te konie - nie da się nie roześmiać słuchajac ich dzięki za przypomnienie! where's everyone? akurat mam wolny moment!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: rozpocznijmy nowy dzień śpiewająco...:) 08.10.04, 19:59 koniki super! : )))) miałam bardzo męczący dzień, mimo bankietu...nogi mnie strasznie bolą...poszłam na wernisaż do fejkiel gallery...nudy..... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: no gdzie jesteście? : ( 08.10.04, 22:14 sprzątam z nudów.....straszny bałagan ten kot robi ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: no gdzie jesteście? : ( 08.10.04, 22:28 widze ze bylas:) probowalem chyba 100 razy wyswietlic nude i nic Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: no gdzie jesteście? : ( 08.10.04, 22:48 jak byłam, to Ciebie napewno nie było.. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: no gdzie jesteście? : ( 08.10.04, 22:57 fakt, że nuda dziś wolno sie ładuje... ja byłam na wernisazu ok. 19.15...obejrzałam grafiki i zaraz wyszłam...oczywiscie obejrzałam również ludzi ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx? IP: 5.2.* / *.chello.pl 09.10.04, 09:35 ja wczoraj integrowałam się z ludźmi z pracy (fajni!!), poszłam spać o 4, a dzisiaj wstałam o 9, mam cholernego kaca, a musze jechać na wesele poza Kraków do rodziny. Nie wiem, czy to przeżyję!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia biedny Kiniuś.... 09.10.04, 11:30 ale będziesz miała (może?) fun.... czego Ci życzę...ja mam bardzo miłe wspomnienia z wesela mojej koleżanki sprzed półtora miesiąca ; )))) : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia czy za pogodę odpowiedzialny jest Drew? 09.10.04, 11:39 ...hmmmmm...nie podoba mi sie to..... a muszę wyjść z domu..... dokończę porządki poczynione wczoraj... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czy za pogodę odpowiedzialny jest Drew? 09.10.04, 12:58 prawie kończę!!!! wreszcie czysto! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: czy za pogodę odpowiedzialny jest Drew? 09.10.04, 13:23 teraz kawka i papierosek.... pogoda sie poprawiła.... wszystko od razu lepiej wygląda... żeby tak jeszcze ktoś tu był, żebym sama do siebie nie gadała.... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: powiało chłodem i pustką na fk... 09.10.04, 19:40 cedrowa_gorka napisała: jestem ale nie na dlugo, wczoraj cos mi nuda nie chciala dzialac Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: do przerwy ... 09.10.04, 21:17 uff, ciężko będzie ... a mogło być 0:1 ... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: i po przerwie ;) 09.10.04, 22:42 cedrowa_gorka napisała: > :)) przynajmniej cyferki dobre na koniec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia relacja IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 00:34 śpieszę donieść, że już wróciłam cała i zdrowa z wesela, właśnie wypiłam profilaktycznie alka seltzer i wkrótce kładę się spać wesele spoko, zostałam obtańczona przez wujków i lekko podrywana przez przystojnego wysokiego i bardzo młodego chłopca kot wyje więc się oddalam tesknię za naszymi nudnymi gadkami papa Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: relacja 10.10.04, 03:26 a ja byłam na spotkaniu z kolegami..fajnie było....szkoda,że nie z Wami....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: relacja IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 09:17 widać, ze średnio było, skoro już tak wcześnie byłaś w domu! wstałam już, bo zostałam obudzona przez wyjącego nad moją głową burego potwora. na szczęście alka seltzer zadziałał i czuję się całkiem nieźle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: relacja IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 09:56 czemu wszyscy śpią? nudzi mi się! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: relacja 10.10.04, 11:35 co sie dzieje z tymi kotami????? mój o trzech dni molestuje mnie seksualnie , budzi rano, nie daje spać w nocy, domaga się uwagi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: relacja IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 12:08 mój zmusił mnie do posprzątania mu kuwety, a przecież zrobiłam to już w czwartek! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: relacja 10.10.04, 12:12 a ja wczoraj i przedwczoraj sprzątałam, bo powiedział że to jest skandal i on to zgłosi do TOZ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: relacja IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 12:15 skąd one biorą takie zachowanie? pewnie z przedszkola ojoj zaczynam się robić coraz bardziej niewyspana a tu zaraz obiadek rodzinny, a potem wizyta kumpeli siostry z dwójką kochanych, ale absorbujących dzieciaczków Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: relacja 10.10.04, 12:20 też ide na obiad dzisiaj..... a gdzie reszta nudniaków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: relacja IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 12:21 no właśnie, gdzie??? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: relacja 10.10.04, 12:24 może po meczu poszli oblewać zwycięstwo? wczoraj w psie, chłopaki oglądały mecz i nie zwracały uwagi na dziewczyny...a ja byłam tak ładnie ubrana....w sukienkę i buty na obcasie..a oni nic!!!! powinno się zabronić oglądania meczy w miejscach publicznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: relacja IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 12:26 mężczyźni to świnie mają zwichrowane priorytety idę się upiększać (czyli zakryć cienie pod oczami spowodowane ciężkim weekendem) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: relacja 10.10.04, 12:29 ja tam dumnie noszę swe spuchnięte z niewyspania lico ; )))) a spacer do mamy dobrze mi zrobi.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=16544610&v=2&s=0 cola - muszę się z Tobą bardzo niezgodzić :/// nie mogę uwierzyć, że Ty to napisałaś o tych tłukach itp. ... ... brak mi słów... jak można tak wszystkich oceniać i szufladkować? pozory jednak mylą :( Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:09 nie chcę wdawać sie wdyskusję...bo trudno jest napisać wszystko, co myślę na ten temat..."tłuki" to była prowokacja, ale strasznie mnie denerwuja takie dyskusje....tak, jak ostatnia próba uzdrawiania supermarketów: skrócić dzień pracy, aby panie ekspedientki mogły wiecej czasu spędzać z rodziną, ale kosztem mniejszej pensji...tylko w naszym kraju to jest możliwe...sorry, Górko, ale to nie jest dyskusja na forum, tylko na żywo.... wkurza mnie to też dlatego, że ja dużo wysiłku i pracy włożyłam w skończenie studiów, a moja praca wiąże się z dużą odpowiedzialnością...więc, jak ktoś współczuje ekspedientce, że mało zarabia - jakoś mnie to nie rusza.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:13 drudno jest uwierzyć w to, że mój kolega z pracy nie jest w stanie utrzymać sie z pensji asystenta i właśnie zwalnia sie z pracy....a Wydział traci w ten sposób zdolnego młodego pedagoga...to mnie denerwuje! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:18 niestety polska rzeczywistość Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:24 właśnie, system jest beznadziejny....bo to, że ekspedientka zarabia 700zł może być naganne lub nie...ale,że asystent po studiach z otwartym doktoratem, przyszłość wydziału nie jest w stanie utrzymać sie i kontynuować pracy naukowej to już jest skandal! i tak odchodzą najlepsi niestety...co świadczy o przyszłości i kondycji polskiego szkolnictwa wyższego..... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:30 jedna z moich przyjaciółek skończyła 4 lata studiów pedagogicznych, do tego jeszcze studia uzupełniające 2 lata, ciągle trzeba się dokształcać (te wszystkie stopnie itd.) - i ile zarabia - 1300 brutto ... :( Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:31 1600 - przestukałam się Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:34 to i tak nie najgorzej.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:38 columbia napisała: > to i tak nie najgorzej.... może i nie najgorzej - ale biorąc pod uwagę te sześć lat nauki plus kursy... niektórzy po studiach w ogóle nie mogą znaleźć pracy i to jest dopiero ból... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:43 ...właśnie...to może dobrze, że ekspedientka ma przynajmniej te 700 zł. ; ) a serio, ja też nie planuję kariery naukowej, bo jak widzę, co się dzieje w szkolnictwie wyzszym, wszystkie przekręty, manipulacje....to mi sie odechciewa po prostu....ohyda.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:45 ostatnio poważnie zastanawiałm się, czy nie donieść gdzieś o tym...do NIK, albo jeszcze gdzieś...włos się jeży na głowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:47 jakbym słyszała moją kupelę... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:49 kuMMMpelę rzecz jasna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:56 najgorsze jest to, że tak jest w całym kraju.....wszystkie wyzsze uczelnie są skażone.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:14 tu nie chodzi o wspólczucie tylko o jakiś szacunek dla każdego bez względu na to czy ukończył studia, czy też nie (nieważne z jakich powodów)... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:19 ja nie powiedziałam, że ich nie szanuję...przecież nie jestem potworem..... widzę, że ciężko pracują i się starają...nie wszyscy...niektóre panienki w sklepie zajmują się głównie podpieraniem ścian...ale nie o to chodzi...w całej tej dyskusji najbardziej denerwuje mnie ton mesjanizmu polskiego.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:23 ale nazwanie kogoś tłukiem bo pracuję w spożywczym za marne grosze to raczej nie jest przejaw szacunku wobec tej osoby... p.s. powiedzmy, że ja też pracuję w sklepie... w związku z tym mam się czuć gorsza? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:28 czepiasz się..... nie będę się tłumaczyć z pojedynczych słow.. mam przed oczyma widok kilku ekspedientek ze sklepu z sąsiedztwa... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:33 moja mam też przez szereg lat pracowała w sklepie, w swoim wprawdzie, i ja też czasem jej pomagałam....i co z tego.... nie można wszystkiego brać tak poważnie do siebie.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:35 nie czepiam się tylko "mówię" co myślę ... nie denerwuj się, cola - po prostu mam inne zdanie i już. peace :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:40 mamy po prostu beznadziejny system.... i próbujemu uzdrowić go w dziwny sposób.... ja prawie nigdy nie wdaje się w takie dyskusje, bo mnie to strasznie denerwuje...ale jak słyszę ostatnie "mądre" plany uzdrawiania pracy w supermarketach, to mnie szlag trafia......besrobocie szaleje, a oni chcą zamykać supermarkety w niedziele, żeby ekspedientkom było miło....jak wiadomo, że to wiąże się z redukcją etatów i cięciem płac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:44 ciekawe ile lat minie zanim coś ruszy w dobrym kierunku... przygnębiające... ... ale "polska jest krajem ludzi zamożnych"* ... "* dla 1,2 mld najbiedniejszych ludzi na świecie" Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:47 mam pewne obawy, jak obserwuje, co się dzieje...... boję się, że nie dożyję pozytywnych zmian.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:52 columbia napisała: > mam pewne obawy, jak obserwuje, co się dzieje...... > boję się, że nie dożyję pozytywnych zmian.... jest i nuta optymizmu zawsze można zmienić kraj ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:54 ...dlatego ciężko pracuję....czerpię z tego, co zdobyłam na studiach...pracuje po nocach...na kilku etatach...aby kiedyś kupić sobie dom w jakimś ciepłym kraju.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:56 na Margaricie ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 13:59 to może się tam kiedyś spotkamy...;) może nawet będziemy sąsiadkami ;) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 14:04 ja będę ta zrzędliwą staruszką krzyczącą na ekspedientki w pobliskim sklepiku na plazy ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: nie wierzę po prostu...(!) 10.10.04, 14:07 columbia napisała: > ja będę ta zrzędliwą staruszką krzyczącą na ekspedientki w pobliskim sklepiku > na plazy ; ) ; ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a w międzyczasie..... 10.10.04, 14:13 brat ją zabrał - eksploruje okolice ;) a jakbyś ją zobaczyła jak śpi - na pleckach, do góry nogami - dwie przednie łapki zgięte w pół - przeuroczy widok :) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a w międzyczasie..... 10.10.04, 14:15 ale super! kolebie się? łapki się rozjeżdżają? sapie podczas snu?.... boi sie czegoś? : ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a w międzyczasie..... 10.10.04, 14:19 :)) czasami zastanawiam się co lub kto jej się śni - bo się trochę dziwnie zachowuje - jakieś mruczenia itp :)) a-ha i wygryzła mi trochę ściany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a w międzyczasie..... 10.10.04, 14:22 chciała Ci poszerzyć przestrzeń życiową.. dba o Ciebie ; )))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a w międzyczasie..... 10.10.04, 14:27 columbia napisała: > chciała Ci poszerzyć przestrzeń życiową.. dba o Ciebie ; )))))))))) taaak;))) zobacz co znalazłam: mojeowczarki2.w.interia.pl/pies017.jpg mojeowczarki2.w.interia.pl/pies030.jpg mojeowczarki.w.interia.pl/owczarek.html Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: a w międzyczasie..... 10.10.04, 14:31 ale słodkie : ))))) coraz częściej myślę o zaadoptowaniu psa...ale nie wiem, co na to Pan Kot.... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia zbieram sie na obiad do mamy.... 10.10.04, 14:35 wpadne wieczorkiem...muszę dziś popracować na komp., więc będę zaglądać na forum.... Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: zbieram sie na obiad do mamy.... 10.10.04, 14:37 no to smacznego i do wieczora :) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: zbieram sie na obiad do mamy.... 10.10.04, 18:43 Witam! Czyzbym znowu spodlowal?:)) Odpowiedz Link Zgłoś
cedrowa_gorka Re: a w międzyczasie..... 10.10.04, 14:35 jako współdomownicy musicie o tym razem zdecydować - pogadajcie i przeanalizujcie sytuację ... ;) :) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 18:52 columbia napisała: > wymęczona...... Obiadek tak wymeczyl? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 18:54 lekkie zużycie materiału po wczorajszej nocy..... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 18:57 columbia napisała: > lekkie zużycie materiału po wczorajszej nocy..... a nie bylo do rana... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:00 ...ale intensywnie......kolega sponsorował, więc inny byli zazdrośni...dlatego też stawiali....i tak w kółko....lubię tę męską chęć dominacji.... ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:02 columbia napisała: > ...ale intensywnie......kolega sponsorował, więc inny byli zazdrośni...dlatego > też stawiali....i tak w kółko....lubię tę męską chęć dominacji.... > ; )))) a skad ona sie bierze....bo jest lubiana i tak w kolko Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:04 eexx napisał: > a skad ona sie bierze....bo jest lubiana i tak w kolko chęć dominacji? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:05 columbia napisała: > eexx napisał: > > > a skad ona sie bierze....bo jest lubiana i tak w kolko > chęć dominacji? tak tak Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:07 aaaa...mówisz, że mężczyźni lubią być podziwiani...i wtedy więcej z siebie dają ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:12 columbia napisała: > aaaa...mówisz, że mężczyźni lubią być podziwiani...i wtedy więcej z siebie > dają ; ))) akurat mialem na mysli taka dominacji jest lubiana przez kobiety a czasem nawet staje sie niezbedna, a to ze podziwiany czlowiek daje z siebie duzo to zgoda ale to nie tyczy sie tylko mezczyzn:)) naszczescie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:14 trzeba więc podziwiać i mówić to otwarcie... : )))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:15 columbia napisała: > trzeba więc podziwiać i mówić to otwarcie... > : )))) sukienki i buty na obcasie nawet w trakcie meczu zauwazam Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:21 no widzisz...ale Cię nie było...i tylko koleżanka skomplementowała moją sukienkę.... ; ))) reszta gapiła sie w tv.... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:23 columbia napisała: > no widzisz...ale Cię nie było...i tylko koleżanka skomplementowała moją > sukienkę.... > ; ))) > reszta gapiła sie w tv.... no ale tez jesli w trakcie meczu umawiasz sie z facetami to tak bywa Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:29 columbia napisała: > nie wiedziałam, że jest mecz! no to co o nich myslec bo nie przypuszczam aby nie wiedzieli Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:34 ...no jeden nie patrzył tak cały czas w ten telewizor...nie wypadało mu...był z dwoma dziewczynami, więc dostałby po uszach, gdyby nas tak olał ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:36 columbia napisała: > ...no jeden nie patrzył tak cały czas w ten telewizor...nie wypadało mu...był z > > dwoma dziewczynami, więc dostałby po uszach, gdyby nas tak olał ; ))) on pewnie nie patrzyl bo sie bal patrzec:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:38 patrzył mi głęboko w oczy...bo miałam duży dekolt ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:41 columbia napisała: > patrzył mi głęboko w oczy...bo miałam duży dekolt ; ))) a sukienke? nie patrzyl w ziemie:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:43 sukienka do kolan....siedzieliśmy przy stoliku, więc widział tylko góre... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:48 columbia napisała: > sukienka do kolan....siedzieliśmy przy stoliku, więc widział tylko góre... dlugosc pobudzajace wyobraznie a nie jest juz upalnie wiec pewnie i cos na nogach tez mile Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:51 było coś na nogach ; ))) siatkowe czarne rajtki i klapki na obcasie.... sukienka bez rękawów i z głębokim dekoltem..... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 19:55 columbia napisała: > było coś na nogach ; ))) > siatkowe czarne rajtki i klapki na obcasie.... > sukienka bez rękawów i z głębokim dekoltem..... > : ))) i w tym momencie nie wiedzielam co tu napisac, bo znowu bys mnie zapytala tylko tyle? i to majac racje Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 19:57 dam Ci szanse na zywo ; ))) mam dużo ładnych sukienek..... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 20:04 columbia napisała: > dam Ci szanse na zywo ; ))) > mam dużo ładnych sukienek..... i do nich dodatkow:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 20:07 ..ja jestem najładniejszym dodatkiem.... ; )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 20:10 columbia napisała: > ..ja jestem najładniejszym dodatkiem.... > > > ; )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a to ja nie powiedzialem ze inne sa najladniejsze:) ale tak na bosaka...marznac w lydki:) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 20:13 ...no nie boso....juz za zimno : )))) ale tulenie i ogrzewanie własnym ciałem jest nadal aktualne? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 20:16 columbia napisała: > ...no nie boso....juz za zimno : )))) > > > ale tulenie i ogrzewanie własnym ciałem jest nadal aktualne? oczywiscie ze tak, nie zauwazylem zadnych zmian, mimo ze mnie pokinowe spotkanie umknelo Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 20:23 to dobrze, mogę założyć na otwarcie cienką sukienkę - nie zmarznę... ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 20:39 columbia napisała: > to dobrze, mogę założyć na otwarcie cienką sukienkę - nie zmarznę... > ; )))) > i ja obok napewno tez nie > Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 20:41 ..więc, będziemy sie nawzajem ogrzewać..to dobrze ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 20:43 columbia napisała: > ..więc, będziemy sie nawzajem ogrzewać..to dobrze ; )))) choc innymi metodami:) mnie posiadanie oczu juz rozgrzeje Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 20:46 będę sie bardzo starać podtrzymywać gorącą atmosferę! ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: objedzona..... IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:58 cola, módl się, żeby było zimno i eexx nie mógł się ewentualnie wykręcić! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 21:07 Gość portalu: kinia napisał(a): > cola, módl się, żeby było zimno i eexx nie mógł się ewentualnie wykręcić! a co mnie z gory posadzasz, albo dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 21:03 columbia napisała: > będę sie bardzo starać podtrzymywać gorącą atmosferę! ; ))) to zalatwisz w domu przed szafa Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 21:06 to też...ale równie wazne jest to, co zrobie później ; ))) nie wystarczy przecież tylko stać i ładnie wyglądać, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 21:08 columbia napisała: > to też...ale równie wazne jest to, co zrobie później ; ))) > nie wystarczy przecież tylko stać i ładnie wyglądać, nie? no nie wystarczy ale wejscie robi wrazenie ktore ewentualnie mozna jedynie zatrzec Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 21:11 postaram się dopracować wszelkie szczegóły...strój, odpowiednie wejście, a potem efektowne stanie i podtrzymywanie gorącej atmosfery ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 21:23 columbia napisała: > postaram się dopracować wszelkie szczegóły...strój, odpowiednie wejście, a > potem efektowne stanie i podtrzymywanie gorącej atmosfery ; ))) i jestes pewna planu w 100% na caly wieczor? i bedziesz stac i podtrzymywac? a nie usiadziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: objedzona..... 10.10.04, 21:26 możemy usiąść....co zechcesz, ja ładnie poprosisz...; )))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: objedzona..... 10.10.04, 21:28 columbia napisała: > możemy usiąść....co zechcesz, ja ładnie poprosisz...; )))))))))))))) jak dla mnie to zawsze ladnie, ale czy dla Ciebie:) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 18:56 columbia napisała: > kiedy otwarcie? > mam nic nie planować na sobotę? dzis jeszcze nie umiem odpowiedziec, postraram dac odpowiedz z parodniowym wyprzedzeniem ale to nie tylko odemnie zalezy Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 18:58 dobrze by było, bo jakoś chce sobie zaplanować weekend...no i powiedzieć znajomym odpowiednio wcześniej... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:00 columbia napisała: > dobrze by było, bo jakoś chce sobie zaplanować weekend...no i powiedzieć > znajomym odpowiednio wcześniej... Wlasnie tez tak mysle ze nalezy uprzedzic jak najwczesniej, ale niektorzy pracownicy maja to gdzies( nie dotrzymuja terminow) co z tego ze przez to mam zrobione taniej... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 19:06 ja doskonale Cię rozumiem....mnie też to wkurza... ale chyba możesz już określić, czy to będzie ten weekend(16.10), czy następny (23.10)? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:08 columbia napisała: > ja doskonale Cię rozumiem....mnie też to wkurza... > > ale chyba możesz już określić, czy to będzie ten weekend(16.10), czy następny > (23.10)? Nawet nie zakladam ze weekend, w momencie skonczenia prac otwieramy; jest szansa ze ten weekend ale musi spelnic sie plan od jutra wlacznie. Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:14 columbia napisała: > no to czekam na sygnał! > : )))) oczywiscie ze dam sygnal, licze ze jutro zamontuja instalacje do piwa i dojada wszystkie meble:) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:16 columbia napisała: > a co z tym piątkowym wernisażem, byłeś? bylem i to ponad godzine Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 19:22 ale chyba sie rozminęliśmy....ja byłam tyko momencik ok. 19.15.... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:25 columbia napisała: > ale chyba sie rozminęliśmy....ja byłam tyko momencik ok. 19.15.... bylem w tym czasie, ale moglem byc z tylu na zapleczu przy winie jak i przed galeria na papierosie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 19:31 nie widziałam nikogo w moim wieku...same starsze osoby...a w drugiej sali nie byłam...przed galerią stał jakiś facet, ale obściskiwał dziewczynę...może to byłeś Ty? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 19:34 cześć kochani, znowu zmagałam się z przeciwnościami, żeby tu wejść Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:38 Gość portalu: kinia napisał(a): > cześć kochani, znowu zmagałam się z przeciwnościami, żeby tu wejść tak sa z tym problemy, ja proboje w roznych przegladarkach i w ktorejs sie czasem udaje Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 19:40 a ja nawet nie mam takich dużych trudności...czasem jest gorzej, a czasem lepiej...najgorzej jest w środku tygodnia przed południem... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:42 columbia napisała: > a ja nawet nie mam takich dużych trudności...czasem jest gorzej, a czasem > lepiej...najgorzej jest w środku tygodnia przed południem... tak najgorzej jest jak ludzie sa w pracy!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 19:41 ważne, że jesteśmy wytrwali, bo wątek nam nie umiera! jak tam u ciebie po weekendzie, bo z colą już rozmawiałam? co porabiałeś? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:44 Gość portalu: kinia napisał(a): > ważne, że jesteśmy wytrwali, bo wątek nam nie umiera! > jak tam u ciebie po weekendzie, bo z colą już rozmawiałam? co porabiałeś? raczej odpoczywalem poniewaz tydzien byl ciezki, dostalismy koncesje, bylem na urodzinach, na wernisazu w sukiennicach i tak 3 dni do rana, ale dzis jestem juz zdrowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 19:52 oj to rzeczywiście ciężka sprawa no ale trzeba spełniać towarzyskie obowiązki ja mam niestety siostrę i kolegę w domu ale już jutro sobie jadą nie jestem za gościnna haha a niestety ostatnio po pijaku zaproponowałam koledze że będzie się u mnie mógł na trochę zatrzymać i on zadzwonił dizsiaj. co ja narobiłam? kazalam mu zadzwonić kiedy indziej i powiedziałam że to tylko na 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:58 Gość portalu: kinia napisał(a): > oj to rzeczywiście ciężka sprawa > no ale trzeba spełniać towarzyskie obowiązki > ja mam niestety siostrę i kolegę w domu ale już jutro sobie jadą > nie jestem za gościnna haha > a niestety ostatnio po pijaku zaproponowałam koledze że będzie się u mnie mógł > na trochę zatrzymać i on zadzwonił dizsiaj. co ja narobiłam? kazalam mu > zadzwonić kiedy indziej i powiedziałam że to tylko na 3 dni postaramy sie spelnic wszystkie obowiazki, kolega siostry? i tak nieladnie z nim postepujesz? to rzeczywiscie diabelek Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 20:00 przystojny ten kolega? ; )))) może się u mnie zatrzymać...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:03 no co ty on jest punkiem, mieszka w furgonetce i ma dwójkę dzieci to ten co go spotkałam w alchemii Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:07 Gość portalu: kinia napisał(a): > no co ty on jest punkiem, mieszka w furgonetce i ma dwójkę dzieci > to ten co go spotkałam w alchemii czyli ma swoj domek w furgonetce, to chyba nie ma problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:20 hehe zwłaszcza przy tej pogodzie czemu ja jestem taka pomocna po pijaku?? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:21 Gość portalu: kinia napisał(a): > hehe zwłaszcza przy tej pogodzie > czemu ja jestem taka pomocna po pijaku?? moze taki dobry diabelek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:27 czekam a gdzie colusia?? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:38 Gość portalu: kinia napisał(a): > już cię znalazłam Drew=rycerz? tylko pytam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:49 jak najbardziej gentelman w każdym calu, przynajmniej z zeszłą sobotę... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 20:50 zaskoczył mnie niezwykle swoimi nienagannymi manierami..... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:35 columbia napisała: > nie widziałam nikogo w moim wieku...same starsze osoby...a w drugiej sali nie > byłam...przed galerią stał jakiś facet, ale obściskiwał dziewczynę...może to > byłeś Ty? ; ) NIE:(((( ale w drugiej sali spedzilem troche czasu bo tam bylo zrodelko Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 19:37 no to się nie spotkaliśmy...a było tak blisko ; ))) przeznaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:40 columbia napisała: > no to się nie spotkaliśmy...a było tak blisko ; ))) > przeznaczenie? jakie tam.....moze to lepiej ze sie odwloklo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 19:45 mam nadzieję że to otwarcie nie będzie w sobotę za 2 tygodnie, bo mam wtedy babską imprezę, a za żadne skarby nie chcę przegapić otwarcia Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:49 Gość portalu: kinia napisał(a): > mam nadzieję że to otwarcie nie będzie w sobotę za 2 tygodnie, bo mam wtedy > babską imprezę, a za żadne skarby nie chcę przegapić otwarcia Kiniu naprawde nie wiem jeszcze ale nie przeszkadza zrobic dla Ciebie drugiej imprezy w bardziej integralnym gronie Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:59 columbia napisała: > druga impreza?!!! > ale fajnie!!! > : )))) postaramy sie:):):) nie trzeba robic imprezy akurat w oficjalne otwarcie Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 20:03 cieszę się, że jesteś tak otwarty na wszelkie propozycje! : )))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:07 columbia napisała: > cieszę się, że jesteś tak otwarty na wszelkie propozycje! : )))))))) znajdz jeden powod abym nie byl Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:13 columbia napisała: > ...nie wiem.... > > > ale cieszę się i tak..... tego jeszcze nie wiesz, zobaczysz na otwarciu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 19:55 ostatnio przełamałam jakąś niechęć do poznawania ludzi, którą miałam przez ok rok, więc jestem bardzo pozytywnie nastawiona do wszelkiej integracji, zwłaszca w gronie wysokich, przystojnych i interesujących mężczyzn!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:01 hehe, jakbyś widziała, jak mi świetnie szło w piątek! cieszę się, że wracam do dobrej formy Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:03 Gość portalu: kinia napisał(a): > ostatnio przełamałam jakąś niechęć do poznawania ludzi, którą miałam przez ok > rok, więc jestem bardzo pozytywnie nastawiona do wszelkiej integracji, zwłaszca > > w gronie wysokich, przystojnych i interesujących mężczyzn!! o! a ja tu jestem sam, Drew wyjechal, do otwarcia wroci.....:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:06 z jednym się znacznie milej integruje...... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:11 columbia napisała: > żebyśmy się tylko nie pobiły ; ))) takie jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:10 Gość portalu: kinia napisał(a): > z jednym się znacznie milej integruje...... tez tak uwazam:)) i nie nalezy tego zmieniac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:16 och ja jestem bardzo bojowa i mam wielkie muskuły, ale potrafię usunąć się w cień, jeżeli sytuacja tego wymaga zdrówko! właśnie nalałam sobie i koledze piwka!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:20 Gość portalu: kinia napisał(a): > och ja jestem bardzo bojowa i mam wielkie muskuły, ale potrafię usunąć się w > cień, jeżeli sytuacja tego wymaga > zdrówko! właśnie nalałam sobie i koledze piwka!! zdrowko! choc ja nie mam nic do picia. nie bedzie potrzeba wielu muskulow wystarczy umiejatnosc obchodzenia sie ze szklem na otwarciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:24 niestety muszę wyznać że bardzo często tłukę szkło, więc jeżeli będą straty, to wiedz, czyja to sprawka!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:31 no pewnie!! opłaca się być taką niezdarną małą kobietką, bo wtedy wielu dzielnych rycerzy przybywa na pomoc a propos rycerzy, kiedy wreszcie tan nasz drew wróci? Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 20:33 ???? mówił, że jedzie na tydzień..ale może sobie przygruchał Góralkę, albo zagubiona turystkę ; )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:37 albo już wróciła, ale ma kaca giganta i nie ma siły ruszyć ręką, żeby włąćzyć kompa Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 20:39 to jest możliwe ; )))) ten nasz Drew to niezły gagatek ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:40 hehe wrócił miało być drew jest mało kobiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:42 Gość portalu: kinia napisał(a): > hehe wrócił miało być > drew jest mało kobiecy... ale to chyba nie zaskoczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:53 kobiety lubią być miło zaskakiwane, dlatego też ciąży teraz na tobie eexxiku wielka odpowiedzialność - musisz zrobić na nas piorunujące wrażenie!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 21:02 muszę trpchę, jestem straszną tyranką (mam to po kocie) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 21:05 Gość portalu: kinia napisał(a): > muszę trpchę, jestem straszną tyranką (mam to po kocie) ale kot jak ma jakas zabawke to chwila spokoju z nim Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 21:08 eexx napisał: > ale kot jak ma jakas zabawke to chwila spokoju z nim chcesz być naszą zabawką!? ; )))))))))))))))))))))))))))))) dla mnie super!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 21:14 no właśnie, bo już się zastanawiałam, skąd ja sobie wezmę zabawkę do gryzienia i tarmoszenia!! hmm kot jeszcze drapie i ślini, ale to już zakrawa o lekką perwersję! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 21:16 gryzienie i tarmoszenie...hmmmmmmmmmmmmm...może być ciekawie ; ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 21:22 Gość portalu: kinia napisał(a): > no właśnie, bo już się zastanawiałam, skąd ja sobie wezmę zabawkę do gryzienia > i tarmoszenia!! > hmm kot jeszcze drapie i ślini, ale to już zakrawa o lekką perwersję! a to juz przesada?:) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 21:19 columbia napisała: > eexx napisał: > > > ale kot jak ma jakas zabawke to chwila spokoju z nim > > > chcesz być naszą zabawką!? ; )))))))))))))))))))))))))))))) > dla mnie super!!!! jak ja bym byl zabawka dla was to kto by mial ta chwile spokoju? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 21:25 columbia napisała: > a po co komu chwila spokoju?! ; ) Bo Kinia napisala ze jeste straszna tyranka i ma to po kocie, a ja mowie ze zabawka daje chwile spokoju od kota Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 21:29 no ja wiem, ale kto ma mieć spokój, jak będziesz naszą zabawką? ; ))) może Drew? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 21:32 columbia napisała: > no ja wiem, ale kto ma mieć spokój, jak będziesz naszą zabawką? ; ))) > może Drew? ; ) Ale ja chyba wole byc zabawka niz miec spokoj > Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 21:03 Gość portalu: kinia napisał(a): > kobiety lubią być miło zaskakiwane, dlatego też ciąży teraz na tobie eexxiku > wielka odpowiedzialność - musisz zrobić na nas piorunujące wrażenie!! bede sie stresowal teraz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 21:09 i bardziej starał!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:41 Gość portalu: kinia napisał(a): > albo już wróciła, ale ma kaca giganta i nie ma siły ruszyć ręką, żeby włąćzyć > kompa kogo masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: Eexx! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 20:44 parkiecika tylko mi się źle napisało Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:47 columbia napisała: > napięcie rośnie ; ))))) dojdzie punktu kulminacyjnego i bedzie ok Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 19:49 eexx napisał: > dojdzie punktu kulminacyjnego i bedzie ok tylko ok? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 19:51 columbia napisała: > eexx napisał: > > > dojdzie punktu kulminacyjnego i bedzie ok > > tylko ok? ; ))) przeciesz musialbym poemat napisac..... Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: Eexx! 10.10.04, 19:55 hmmmmmmmmmm........ no wprost nie mogę się doczekać ; )))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:00 columbia napisała: > hmmmmmmmmmm........ > > no wprost nie mogę się doczekać ; )))))))))))))))))))))))) oj ja chyba bardziej:))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: Eexx! 10.10.04, 20:08 columbia napisała: > ...no nie droczmy sie już...... > ; ))) ale takie droczenie....no ale dobra Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:06 to czemu sie nie odzywasz? Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:07 columbia napisała: > to czemu sie nie odzywasz? to byla krociutka przerwa, mala przeprowadzka z lodowki do brzuszka Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:08 aaa...no tak... Kinia pewnie jest zbyt zajęta znajomym ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:09 columbia napisała: > aaa...no tak... > Kinia pewnie jest zbyt zajęta znajomym ; ))) ma go blizej niz nas Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:11 no tak , nie ma to jak ktoś żywy, a nie wirtualny ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:17 columbia napisała: > no tak , nie ma to jak ktoś żywy, a nie wirtualny ; ))) dobrze ze jedno drugiego nie wyklucza Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:19 eexx napisał: > dobrze ze jedno drugiego nie wyklucza ale co lepsze? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:20 columbia napisała: > eexx napisał: > > > dobrze ze jedno drugiego nie wyklucza > > ale co lepsze? ; ) nie ma lepsze, jedno prowadzi do drugiego Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:26 eexx napisał: > nie ma lepsze, jedno prowadzi do drugiego takie to proste?... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:28 columbia napisała: > eexx napisał: > > > nie ma lepsze, jedno prowadzi do drugiego > > takie to proste?... > ; ))) mysle ze tak, po co komplikowac Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:29 czy to znaczy, że kiedyś będziemy siedzieć przed tym samym monitorem? ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:32 columbia napisała: > czy to znaczy, że kiedyś będziemy siedzieć przed tym samym monitorem? ; ) tak:) ale moze bedziemy mieli dwie klawiatury Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:36 to dobrze, nie będziemy sobie wyrywać klawiatury..co najwyżej myszkę... : ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:38 columbia napisała: > to dobrze, nie będziemy sobie wyrywać klawiatury..co najwyżej myszkę... > : ))) tak chyba ze ja bede klikal Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:41 musimy ustalić w takim razie jakieś reguły.... problem w tym, że ja mam malutkie biureczko...będę musiała siedzieć Ci na kolanach...więc w sumie to wszystko jedno, kto będzie co obsługiwał ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:44 columbia napisała: > musimy ustalić w takim razie jakieś reguły.... > problem w tym, że ja mam malutkie biureczko...będę musiała siedzieć Ci na > kolanach...więc w sumie to wszystko jedno, kto będzie co obsługiwał ; ))) dla Ciebie wszystko jedno...no dobrze to sie dostosuje, rozumiem ze myszke anektujesz Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:46 ja anektuję myszkę, a Ty anektujesz moje plecki...dobrze? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:48 columbia napisała: > ja anektuję myszkę, a Ty anektujesz moje plecki...dobrze? ; ))) dobrze ale ja mam dlugie raczki bede je musial powstrzymywac Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:51 przed czym? : ))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:53 columbia napisała: > przed czym? > : ))))))))))) aby pozostaly na pleckach Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 23:24 nie ograniczajmy ich swobody..... ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 22:17 już jestem siostra wróciła z knajpy z najnowszymi ploteczkami, więc nie mogłam się od nich powstrzymać! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:21 pikantne szczegóły? ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:22 columbia napisała: > pikantne szczegóły? ; ))) przedewszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:21 Kiniu Twoja siostra plotkuje na temat tych samych ludzi co Ty? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 22:29 raczej tak - mamy wielu wspólnych znajomych! a bardzo pikantnych szczegółów niestety nie było! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:31 i tak nie znamy tych ludzi...co nam po pikantnych szczegółach.... : ( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 22:33 co więcej, co pikantniejsze rozmowy toczyły się tam na mój temat! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:37 Gość portalu: kinia napisał(a): > co więcej, co pikantniejsze rozmowy toczyły się tam na mój temat! miala cos z tym wspolnego "nuda"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 22:39 nie, tylko duchy z przeszłości przemykające w okolicy... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:41 Gość portalu: kinia napisał(a): > nie, tylko duchy z przeszłości przemykające w okolicy... one nadal w okolicy przemykaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 22:44 te konkretne na pewno już nie Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:46 Gość portalu: kinia napisał(a): > te konkretne na pewno już nie czyli nie odprawiamy egzorcyzmow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 22:49 po prostu przemknęły dziś w okolicy mojej siostry, która mi to przekazała Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:52 Gość portalu: kinia napisał(a): > po prostu przemknęły dziś w okolicy mojej siostry, która mi to przekazała taka proza wsrod duchow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:07 to jest dziwny duch, nigdy do końca go nie rozgryzłam choć nie żałuję Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 23:11 Gość portalu: kinia napisał(a): > to jest dziwny duch, nigdy do końca go nie rozgryzłam > choć nie żałuję to najwazniejsze ze nie jest poroblemem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:17 duchy to istoty ulotne, łatwo się rozwiewają Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 23:19 Gość portalu: kinia napisał(a): > duchy to istoty ulotne, łatwo się rozwiewają tak ale takie eteryczne stworzenia moga kaca pozostawic, ale to tez latwe do zwalczenia bede powoli zmykal Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:24 nawet długiego i mocnego, ale w końcu człowiek otwiera oczy i widzi już tylko istoty żywe, a nie duchy i znowu jest miło choć kiedy taki duch pofruwa po okolicy to zawsze powieje chłodem.. szkoda że idziesz papa Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:38 no no, łobuzie Kiniu..... ; ))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:42 columbia napisała: > no no, łobuzie Kiniu..... > ; ))))) Juz po spotkaniu mowilas ze Kinia to diabelek Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:44 łobuziak, czy diabełek...na to samo wychodzi ; ))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 22:46 e tam ja grzeczna jestem dziewczynka, to wszystko pomówienia! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:49 i tej wersji będziemy się trzymać....przynajmniej do kolejnego spotkania! : )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:51 columbia napisała: > i tej wersji będziemy się trzymać....przynajmniej do kolejnego spotkania! > : )))))) ja wim czego mam sie trzymac Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:50 Gość portalu: kinia napisał(a): > e tam ja grzeczna jestem dziewczynka, to wszystko pomówienia! nikt nie mowil ze niegrzeczna... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:04 cieszę się że doszliśmy do porozumienia w tej wielce dla mnie drażliwej kwestii!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 23:06 Gość portalu: kinia napisał(a): > cieszę się że doszliśmy do porozumienia w tej wielce dla mnie drażliwej > kwestii!! masz na mysli, duchy, diabelki czy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:09 chodzi o porozumienie w kwestii mojego bycia aniołkiem Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 23:12 Gość portalu: kinia napisał(a): > chodzi o porozumienie w kwestii mojego bycia aniołkiem i do takiego doszlismy? mam C. nie wierzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:14 pozostawię to zatem do twej osobistej oceny Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 23:17 Gość portalu: kinia napisał(a): > pozostawię to zatem do twej osobistej oceny fajnie to mi sie podoba bo i aniolki i diabelki moga byc interesujace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:19 ja wolę diabełki!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 23:21 Gość portalu: kinia napisał(a): > ja wolę diabełki!! a zaprzeczasz ze nim jestes? jakto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:27 bo lepiej gdy diabełek się ukrywa pod przykrywką aniołka wtedy jest miła niespodzianka, gdy nagle wyskoczy!! Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:47 columbia napisała: > łobuziak, czy diabełek...na to samo wychodzi ; ))) to samo wiadomo ze chodzi o Kinie Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:39 columbia napisała: > i tak nie znamy tych ludzi...co nam po pikantnych szczegółach.... > : ( a moze dotyczyly Waszego spotkania po kinie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:43 eexx napisał: > a moze dotyczyly Waszego spotkania po kinie:)) niestety nie było wtedy żadnych pikantnych szczegółów.... Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: gdzie sie wszyscy podziali? 10.10.04, 22:35 Gość portalu: kinia napisał(a): > raczej tak - mamy wielu wspólnych znajomych! > a bardzo pikantnych szczegółów niestety nie było! a moze siostra zachowala dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: gdzie sie wszyscy podziali? IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 22:40 to raczej ja zachowuję szczegóły dla siebie.. Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie mogłam wejść na nude! 10.10.04, 23:30 ja chyba tez pójdę, bo strasznie długo się nuda ładuje....nie mam siły czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: nie mogłam wejść na nude! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:30 jeszcze tylko 2600 postów i będzie można założyć nowy wątek!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie mogłam wejść na nude! 10.10.04, 23:34 : ))) z moich obliczeń wynika, że skończymy na początku listopada...ale może uda nam się wcześniej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: nie mogłam wejść na nude! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:36 po takim wieczorze jak dzisiaj stanowczo nabija się licznik! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie mogłam wejść na nude! 10.10.04, 23:39 moze damy ogłoszenie na forum w celu odnalezienia założyciela wątku, Znudzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: nie mogłam wejść na nude! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:42 o dobra, zamieść posta!! Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: nie mogłam wejść na nude! 10.10.04, 23:44 Może niech zrobi to Drewniany albo Górka, oni są tu najdłużej.... kończymy na dziś? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: nie mogłam wejść na nude! IP: 5.2.* / *.chello.pl 10.10.04, 23:47 najlepiej górka kończmy ja jeszcze chwileczkę popracuję ale raczej już się wkrótce położę Odpowiedz Link Zgłoś