millefiori 20.01.05, 08:13 Tu, o: www.cinemaposter.com/BUTmilionlat.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
millefiori Re: Pierans! 20.01.05, 08:17 serwisy.gazeta.pl/ksiazki/1,19970,2082289.html Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pierans! 20.01.05, 08:34 No, polski plakat! Marka sama dla siebie. Film nie byl wart tego plakatu wszak. Nawiasem piszac, tzw. globalne koncerny medialne zlikwidowaly plakaty, wprowadzajac ten sztrychulec ze Wladcy Pierscieni od jak jakiegos Van Damma (nie pamietam tego tytulu, van cos tam) a tego Bravehearta nie odroznisz. www.impawards.com/1999/thirteenth_warrior_ver3.html www.publispain.com/posters/braveheart.htm www.empiremovies.com/posters/the_return_of_the_king_poster.shtml Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pierans! 20.01.05, 08:46 Sztampa, masowka i ogolne pfe. Jeszcze proedukacyjno=ekologicznie wracajac do Toyota's greenpack z innego watku to byla wersja dla sponsora i teoretycznie uniwersalna wersja-matka, z ktorej mialy, w razie, gdyby byl odzew, powstac kolejne wersje jezykowe. W realu odbylo sie to tak, ze zasponsorowano projekt pilotazowy w jezyku polskim, ktory chwycil tak, ze poszly kolejne pieniadze i w nastepnym roku byla juz wersja bulgarska i wegierska, wszystko tlumaczone z wersji polskiej a nie angielskiej, a w zeszlym poszla (?) wersja rumunska i czeska ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Pierans! 20.01.05, 10:42 A gdzie można ten polski obaczyć? Ja to lubię takie rzeczy jak zieloną edukację oraz pozytywne efekty pracy, bom w głębi duszy pozytywistka. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Pierans! 20.01.05, 11:57 Może zapłodnię nim kogo z Ciała Pedagogicz? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pierans! 20.01.05, 12:00 To czekaj, zaraz Ci dam @namiary na odpowiedzialna jednostke w Wwie, bo to bylo dystrybuowane bezplatnie w ramach proekoszkolenia nauczycieli gimnazjalnych i tzw edukatorow ekologicznych; tam jest podrecznik, cdrom, kaseta, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Pierans! 20.01.05, 12:06 OK, poproszę. BTW edukatorami eko mogą być tylko nauczyciele? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pierans! 20.01.05, 12:23 Wiesz, ze chyba nie, maja tez wolontariat. Doczytaj sie, a jak niesprecyzowane, zapytaj wskazanej osoby. Masz tez 2. w sprawie co gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pierans! 27.01.05, 17:35 Gacopyrz w szpagacie do Cie frunie z Yaha Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pierans! 02.02.05, 18:09 Jahu dostal kosza od Pieranki. Razy 2. Ide slac z GW Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Pierans! 02.02.05, 18:13 Ty do mnie ślij z gazety w ogóle. nie mam nerwów na yacha. pretty pliz. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Pierans! 02.02.05, 18:37 Mam! sama nie wiem co z nim. Widzialaś co sie dzieje! Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pierans! 02.02.05, 18:49 Masz znaczy 1.obrazki i 1.tekst? Nie lubio sie serwery jahu z GW? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pierans! 02.02.05, 18:54 Yhyyyyhy! To tekst z jaha zaraz z wyslancow sciagne i przez gw przepuszcze. Odpowiedz Link Zgłoś