audrey.h lewy kanał... prawy kanał... szszszszszszszsz..... 30.06.06, 00:06 -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 00:20 nie, to pamiętam z Trójki. jak byłam podlotkiem to nastawiałam sobie stereo przed programem, w którym nadawali calusieńkie płyty, żeby człowiek w tem realnem socjaliźmie mógł coś sobie nagrać i mieć jakikolwiek kontakt z kulturą tego przebrzydłego, przegniłego zachodu... :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 00:26 Calusienkie płyty nadawali chyba właśnie na II (tzw. wieczór płytowy zaczynał się o 21:00). Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 00:30 no to może to była II? mogę nie pamiętać. ale klimacik w pokoju kiedy tak siedzę niecierpliwie przed tą moją wieżą (tak, ze wzmacniaczem!) kasetową, aby w odpowiednim momencie wcisnąć 'record' i martwię się, żeby taśmy starczyło - to doskonale pamiętam :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 00:33 I jeszcze głos mamusi zgaś to światło. Jeszce mój dek jakoś głosno chodził w połączeniu z Toską :). Ach rozmarzłem się :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 00:36 > Ach rozmarzłem się :) noooo, ale było bosko :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 00:47 Wtedy byłem na etapie mocnego rocka, a w Pewexie kupowało się kasety :) Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 00:53 ja kupowałam już w 'normalnych' sklepach, czyli chyba trochę później niż Ty. znaczy się w lekutko lepszych czasach :) -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 00:58 A Digital pamiętasz. Przegrywali płyty na kasety :) P.S. Takie lepsze w Pewexie kupowałem TDK, Sony, a jak bonów brakowało to BASF-y Odpowiedz Link Zgłoś
audrey.h Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 01:03 > A Digital pamiętasz. Przegrywali płyty na kasety :) nieeee, kompletnie nie wiem o co chodzi :( ja kupowałam często Maxwell. TDKi też były moje ulubione :) i jeszcze miałam takie polskie paskudne kasety. -- audrey Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 01:17 Polskie z C (chyba zielona) na okładce :), czy takie ala tęczowa wkładka? P.S. W Warszawie była taka firma która nagrywała płyty, oczywiście za opłatą. Miała katalog z wykonawcami i można było sobie wybrać i zamówić nagranie. Kasetę im się dawało i odbierało po trzech dniach :) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Program drugi Polskiego Radia? 30.06.06, 19:21 wspaniałe!:) a droga usługa to była? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Program drugi Polskiego Radia? 02.07.06, 15:58 wybacz, takiej pamięci to ja nie mam, ale można było z kieszonkowego zaoszczędzić :) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Program drugi Polskiego Radia? 02.07.06, 19:30 o takie przybliżenie własnie mi chodziło:) dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Wątek bezsensowny 24.08.06, 15:51 dziś używałam różnych odczynników, ale niestety żadnych zasad...głównie kwasy i alkohole. no i sole, ale to też nie zasady...;) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Wątek bezsensowny 24.08.06, 19:14 kilka mam...ale dawno nie korzystałam:) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Wątek bezsensowny 24.08.06, 20:12 z tej półki to: analiza instrumentalna w biochemii i chemia białek :D Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Wątek bezsensowny 24.08.06, 20:28 takie i inne...ważne żeby entropia rosła:) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Wątek bezsensowny 24.08.06, 20:45 i rozkwita! kiedy akurat jej pora:) Odpowiedz Link Zgłoś
chamae Re: Wątek bezsensowny 24.08.06, 20:55 skoro tak - niechże sobie nie żałuje tego kwitnięcia:) Odpowiedz Link Zgłoś
alex_koz Re: Wątek bezsensowny 24.08.06, 20:56 zalowac w ogole sie nie powinno nic, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś