Dodaj do ulubionych

Koncert Depeche Mode

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.03.01, 08:06
Jak zdobyc bilety na koncert Depeche Mode w Polsce
Obserwuj wątek
    • Gość: paolo Re: Koncert Depeche Mode IP: 10.0.0.9, 153.19.101.* 17.03.01, 10:55
      proste wejdz na strone www.depechemode.com.pl i tam bedzie informacja. Beda
      sprzedawane za miesiac przez fc black day.
      A tak poza tym ta plyta jest naprawde rewelacyjna, spokojne kawalki przeplatane
      sa mocniejszym brzmieniem np. I Feel Loved, The Dead Of Night, Dream On. Nie
      sluchalem jeszce 4 utworow ale jak narazie I Feel... i Freelove sa nie do
      przejscia. Pozdrowienia dla wszystkich braci w czerni...
      Do zobaczenia na koncercie -Hort
      • olin Re: Koncert Depeche Mode 23.04.01, 20:06
        Gość portalu: paolo napisał(a):

> A tak poza tym ta plyta jest naprawde rewelacyjna, spokojne kawalki przeplatane
        >
        > sa mocniejszym brzmieniem np. I Feel Loved, The Dead Of Night, Dream On. Nie
        > sluchalem jeszce 4 utworow ale jak narazie I Feel... i Freelove sa nie do
        > przejscia. Pozdrowienia dla wszystkich braci w czerni...
        > Do zobaczenia na koncercie -Hort

A ja sie nie zgodze. Moim zdaniem, Exciter jest po prostu slaba plyta. Gdy sobie
        przypominam brzmienie i przepelniony niepokojem klimat Songs Of Faith And
        Devotion, lza mi sie w oku kreci. :) Co sie z tym stalo? Wiadomym jest, ze z
        kompozycji Martina mozna wyciagnac wiele. Od odejscia Alana jednak, ktory
        przeciez byl glownym autorem aranzacji piosenek DM, poziom wciaz spada. W
        przypadku EXcitera wydaje mi sie, ze producentowi zwyczajnie brakowalo pomyslu.
        Aranzacje sa dziurawe, a stukajace breki doprowadzaja do szalu. W dodatku
        umieszczanie na plycie tak szanujacego sie zespolu takich gniotow jak "Comatose"
        i "Breathe" to lekka przesada. Fakt, ze kawalki "I Feel Loved" czy "Dead Of
        NIght" sa calkiem, calkiem, ale to chyba troche za malo... Ultra, chociaz bez
        Alana juz nagrana, brzmiala jeszcze (sila rozpedu?) nie najgorzej... W kazdym
        razie, jesli DM bedzie sie wciaz rozwijac w tym samym kierunku, to az sie boje.

A co do koncrtu - slyszeliscie, ze jako support bedzie gral Varius Manx? Zenada.
        Pozdrawiam

Olin
        • Gość: n Re: Koncert Depeche Mode IP: *.szczecin.ppp.tpnet.pl 07.05.01, 00:18
          Jestem załamana że DM robi tak obciachowe płyty! Po Violator nie zrobili nic
          godnego uwagi,a kolejne płyty pozostawiaja duży niesmak i gorycz.Alan wiedział
          co robi gdy odchodził!
        • Gość: El Yot Re: Koncert Depeche Mode IP: 217.8.164.* 07.05.01, 14:07
          Nowa płyta to kilka kroków wstecz dla DM. Sorry, ale ludzie którzy zawsze
          wyznaczali nowe kierunki i nowe brzmienia tutaj są wtórni i zagubieni, a z
          takim doświadczeniem jakie ma DM to nie powinno się przytrafiać. Zwłaszcza że
          Ultra już była kiepska. Jednak w trójkę idzie im słabo... Podobają mi się 3
          utwory, może 4 jak mniej uważnie słucham. Tak słabo jeszcze nie było. Czyżby
          początek końca?
          • Gość: LOLO Re: Koncert Depeche Mode IP: 217.8.179.* 16.05.01, 11:59
            Gość portalu: El Yot napisał(a):

> Nowa płyta to kilka kroków wstecz dla DM. Sorry, ale ludzie którzy zawsze
            > wyznaczali nowe kierunki i nowe brzmienia tutaj są wtórni i zagubieni, a z
            > takim doświadczeniem jakie ma DM to nie powinno się przytrafiać. Zwłaszcza że
            > Ultra już była kiepska. Jednak w trójkę idzie im słabo... Podobają mi się 3
            > utwory, może 4 jak mniej uważnie słucham. Tak słabo jeszcze nie było. Czyżby
            > początek końca?

• Gość: LOLO Re: Koncert Depeche Mode IP: 217.8.179.* 16.05.01, 12:04
            ZAWSZE MOZNA SIE CZEPIAC. JA UWAZAM ZE I TAK POSZLO IM LEPIEJ NIZ U2 (KTORYCH TEZ
            DAWNIEJ KOCHALEM). W KAZDYM RAZIE SMIGAM 02-09 DO WARSZAWY. A'PROPOS SAMEJ MUZYKI
            NIESTETY JUZ CHYBA NIE PRZESK0CZA "SONGS AND FAITH......"
    • Gość: vizimir Re: Koncert Depeche Mode IP: *.centernet.com.pl 23.04.01, 19:04
      Wszelkie informacje na http://www.depechemode.pl. Ja juz zamowilem bilet !:)
      pozdr.
      • Gość: Luna Re: Koncert Depeche Mode IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.05.01, 12:06
        Ja już w ogóle kupiłam bilet, ponad miesiąc temu (na szczęście, bo w moim
        mieście już nie ma). Co do płyty Exciter i całego dorobku DM, to jest już
        kwestia gustu. Ja bardzo lubię Gahana i spółkę.
    • Gość: + Re: Koncert Depeche Mode IP: *.pl 31.05.01, 22:49
      Ja już jestem stary dziadek jak na depesza (28)ale bilet mam i moja żona też,
      podobnie mój brat. A co do muzyki DM to nie potrafi mi ona się nie podobać i
      już.
      • Gość: KODI Re: Koncert Depeche Mode IP: 212.2.96.* 01.06.01, 08:49
        Ja też mam 28 lat a Depechów słucham od 16 i wiem że moje dotychczasowe życie
        zawsze było związane z tą muzyką były dni kiedy nie słuchałem wcale a i były
        też takie że nic nie robiłem tylko słuchałem DM. Wszystkim którzy się wybierają
        do zobaczyska na koncercie !!!!!!!!!!!!!!!!
        • Gość: Luna Re: Bilet na koncert Depeche Mode IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 05.06.01, 13:24
          Czy ktoś się może orientuje, gdzie w Polsce można jeszcze kupić bilety na DM?
          Są gdzieś dostępne? Kumpela jest w potrzebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka