millefiori 11.04.05, 18:38 Kajam sie i glowe posypuje popiolem, zem sie nie odezwala za bytnosci. Przepraszam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pieranka Re: Pieranka, przepraszam 11.04.05, 19:18 Zważywszy okoliczności szczególne i ogólne - cośty! Del niech płacze - miałam tako fajno inspirację dlań, jestże on w idealnym wieku na takową. Mnie osobiśie w podobnym wieku dopadło (i czyma). Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Pieranka, przepraszam 12.04.05, 08:27 Czesc, Fiori! Szkoda zesmy sie mineli. Sie wybieram w maju do. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pieranka, przepraszam 12.04.05, 14:38 Pieranka, co Del. ominelo? Bo nie chwytam, jako wolnomysliciel ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Pieranka, przepraszam 12.04.05, 14:39 Cze, Brezly. To my sie zas wyminiemy, bo znow mam byc w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Pieranka, przepraszam 12.04.05, 14:51 płyta z Witkacym czytanym przez Marka Walczewskiego z towarzyszeniem trąbki w która dmuchał Tomasz Stańko. W zasadzie 2 płyty, bo to album. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Pieranka, przepraszam 12.04.05, 16:37 He, dobre nie? Teksty z "Narkotyków. Dusz niemytych". Obydwaj i Walczewski i Stańko przechodzą samych siebie. Myslę, że Del kwalifikuje się wiekowo do tej inspiracji, jako i ja w jego wieku. Ale może teraz, z maturą za pasem, lepiej nie zawracać mu głowy ;;-) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Toto 12.04.05, 17:45 Za rok bedzie matura z polskiego:) Niestety, Instytut Polski w Bp bardzo kuleje zaopatrzeniowo w filmy i muzyke. Ale, Del z wlasnej inicjatywy zaopatrzyl nas w Mistrza i Malgorzate, wersje teatru TV z 88 r. Dymna, Holoubek, Zapasiewicz, Kowalski. Dawkujemy po odcinku. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Toto 12.04.05, 19:04 walczewskiego/Stanke, ze sie glupawo doytam, bom spowolniala ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Toto 12.04.05, 19:07 No! ulituję się i przegram jeszcze raz, bo tamto porwał znajomy zanim zdążyłam powiedzieć cokolwiek. Nie upilnowałam, a ty nie dotarłaś i tak, o Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Toto 12.04.05, 19:10 Poproszem piknie! Nie dotalam ze wzgledu na wiadome okolicznosci. Jeszcze raz posypuje drobno. Roboty tez nie skonczylam, co ja mialam, stad kolejny wyjazd w czerwcu. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Toto 12.04.05, 19:22 się zrobi w tym tygodniu. tak sie domyśliłam, że okoliczności rzutowały na całokształt twojego wyjazdu. Odpowiedz Link Zgłoś
pieranka Re: Toto 12.04.05, 19:32 To powiedz mi teraz dla odmiany, jak zespół? Nadal próbują u was czy się wynieśli? Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Toto 12.04.05, 19:39 Probowali przed wyjazdem, caly koniec marca mialam zagrany. Sklad sie troszke zmienial, ale grali i spiewali z duszy-serca. Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Toto 12.04.05, 20:00 No to juz mlodego dyrekcja szkoly usilowala wykopac jako reprezentanta na konkurs piosenki francuskiej Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Toto 12.04.05, 20:04 Nie, bo poszly sluchy, ze Delfin komponuje i pisze teksty. No i zeby wlasne Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Toto 12.04.05, 20:20 Dzieki. Ale Delfin tak na 3-4 to ma tak samo jak ja... znaczy nie za bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś