dryla 25.05.05, 23:01 Jeśli ktoś wie co teraz porabia Czarek Koprowicz to proszę piszcie. To mój kolega z podstawówki:))) www.mos.bialystok.pl/sport.php Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janou Re: teraz ja szukam 27.05.05, 17:14 podnosze podnosze,napewno uda ci sie jak mnie.janou. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: teraz ja szukam 26.05.05, 03:31 Nie mam pojecia, ale moge Ci powiedziec co porabiaja rozni moi znajomi;) Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: teraz ja szukam 27.05.05, 21:58 janou napisała: > i jeszcze do gory janou ty to kochana jesteś;))) Odpowiedz Link Zgłoś
janou Re: teraz ja szukam 27.05.05, 23:34 dryla napisała: > janou napisała: > > > i jeszcze do gory > > > janou ty to kochana jesteś;))) ty tez. pozdrawiam janou. Odpowiedz Link Zgłoś
aand Re: teraz ja szukam 28.05.05, 12:53 Kilka lat temu startowaliśmy w zawodach o mistrzostwo Warszawy, a "Koper" był wtedy mistrzem Polski na 50 m. dow. (!) (na krótkim basenie). Pracował w dodatku stołecznym GW, potem przeniósł się do "Życia Warszawy", a co teraz robi nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: teraz ja szukam 28.05.05, 22:52 aand napisał: > Kilka lat temu startowaliśmy w zawodach o mistrzostwo Warszawy, a "Koper" był > wtedy mistrzem Polski na 50 m. dow. (!) (na krótkim basenie). Pracował w dodatk > u > stołecznym GW, potem przeniósł się do "Życia Warszawy", a co teraz robi nie wie > m. > > > > czyli jest w Warszawie... gdybyś coś usłyszał/ła to prosze daj znać Odpowiedz Link Zgłoś
dryla Re: teraz ja szukam 28.05.05, 22:53 aand napisał: > Kilka lat temu startowaliśmy w zawodach o mistrzostwo Warszawy, a "Koper" był > wtedy mistrzem Polski na 50 m. dow. (!) (na krótkim basenie). Pracował w dodatk > u > stołecznym GW, potem przeniósł się do "Życia Warszawy", a co teraz robi nie wie > m. > > > > u podstawówce też miał ksywę Koper:) Odpowiedz Link Zgłoś