gradufka 16.06.05, 21:32 was akurat nie ma kiedy ja jestem? wszyscy sie bawicie i jest wam dobrze i wesolo, tylko ja tu siedze z slepiami w sieci A do tego upal jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkpanther Re: dlaczego 17.06.05, 08:08 mówiłam już żebyś wracała nie posłuchałaś Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: dlaczego 17.06.05, 13:57 zrzędzenie adlaczegodlaczegodlaczego ilemożnailemożnailemożna niechse zostanie niechse zostanie Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: dlaczego 17.06.05, 15:39 co niechse zostanie przecie źle tam dziewczynie na obczyźnie Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: dlaczego 17.06.05, 17:38 mucha niechse? to po co jechała, ha niechze se wykorzysta okazję by napisać wiekopomne dzieła ala "do kraju tego" "źle źle" poza tym cierpienie spowodowane tęsknotą za ojczyzną dobrze wpływa na linię u Grottgera wszystkie patriotki miały talię jak ossa Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: dlaczego 18.06.05, 11:51 nie mam talii jak osa, czy to z braku patriotyzmu? a do kraju w koncu wracam nie wiem jednak czy na zawsze czy na troche bo juz zaczynam tesknic za Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Hi!Sz.Pani 18.06.05, 13:03 to powyżej nowy sposób rozpoczynania korespondencji Gradufko tęsknisz za Hi!Sz.Panią? a czy tęsknisz tez za iTalią? /jak osa/ reasumując - wszystko jedno jako patriotka hiszpańska nabędziesz też talii a Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
tempe nakomplikowane 18.06.05, 13:04 prościej piszą na fk: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=61&w=25303897&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
tempe właśnie, dlaczego?! 19.06.05, 16:37 > was akurat nie ma kiedy ja jestem? > wszyscy sie bawicie i jest wam dobrze i wesolo, tylko ja tu siedze z slepiami > w sieci > A do tego temperatura umiarkowana jak diabli. Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: ja też chce talii osy 22.06.05, 18:27 EEe tam, talia osy wymaga rezygnacji z lodow i bitej smietany. Akurat za tym nie przepadam, ale za to lubie orzechy w miodzie i z nich zrezygnowac nie moge, zwlaszcza ze orzechy ponosc dobre na mozg (mineraly) a miod na serce (glukoza). W rywalizacji z organem mozg i z organem serce organ talia wymieka. Nie mowiac juz o slusznych prawach organu jezor domagajacego sie miodowego rozplywu. Odpowiedz Link Zgłoś