freewolf 29.07.05, 16:43 Przyznawać się, i to już! I natychmiast zwrócić burzę na właściwe miejsce! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annabl Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 29.07.05, 16:44 juz juz.. zaraz bedzie padac.. Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 29.07.05, 17:45 juz pada i grzmi Odpowiedz Link Zgłoś
anahella I po burzy 29.07.05, 19:26 Wiatr byl taki, ze obawialam sie o drzewa przed domem. Podczas wichury wygladaly jak w smiertelnym tancu. Juz jest po wszystkim, grzmoty slychac z daleka, teraz tylko pada. Przed domem kupa galezi na chodniku, ale chyba drzewa ocalaly. Tylko sie troche odksztalcily - zwlaszcza mlode galezie topoli. Wygladaja jakby byly zmeczone po walce. Deszcz zacinal niesamowicie. Moje oba koty byly bardzo dzielne, dopiero gdy zaczelo walic blisko schowaly sie do wanny:) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: I po burzy 01.08.05, 16:33 A to już mam dokładny czas startu burzy. Bo jak wsiadałem do metra to coś wisiało w powietrzu a jak wysiadłem na pl Wilsona to w podziemiu szalał huragan niosący ścianę wodnego pyłu :). Potem się przedarłem na schody gdzie o dziwo było spokojniej i rozkoszowałem sie widokami. Lubię burze. Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 29.07.05, 19:44 Znam tylko jednego Gospodarza. Więc to On musiał zasiać wiatr. Odpowiedz Link Zgłoś
poziomk Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 29.07.05, 21:38 Tylko spokojnie, spokój może cie tylko uratować.... nie denerwuj sie tak :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 01.08.05, 08:26 alez pogoda jest super, zwlaszcza dla tych co sie lubia w cieplych kaluzach taplac :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 01.08.05, 08:46 anka1 napisała: > alez pogoda jest super, zwlaszcza dla tych co sie lubia w cieplych kaluzach > taplac :) Taaak, czasem widuje takie obrazki:) Idzie mama i na chwile tylko pusci raczke malucha, to ten wejdzie do pierwszej napotkanej kaluzy. I nie ma to znaczenia czy na nogach ma kaloszki czy sandalki:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 01.08.05, 09:21 zgadza sie, ostatnio Rolciowi juz bucikow zabraklo :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 01.08.05, 16:30 Kaloszki są wymysłem rodziców :) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 02.08.05, 08:31 i w dodatku nie ma takiej frajdy jak wtedy gdy do kaluzy wpadnie sie w sandalkach :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 02.08.05, 17:32 Tak koniecznie z podskokiem :) Kurcze chyba sam tak zrobię , nostalgia mnie ogarneła. Tak , wezmę małą i przy najbliższej burzy bedziemy się taplać w kałużach . Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 02.08.05, 20:12 piotr_c napisał: > Tak , wezmę małą i przy najbliższej burzy bedziemy się taplać w kałużach . Naogladales sie "Deszczowej piosenki" w dziecinstwie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 04.08.05, 17:39 A żebyś wiedziała, niedawno z małą sobie wędrowaliśmy gwiżdząc ( na dwa mocno różne głosy :>> ) tą melodię Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 02.08.05, 20:11 piotr_c napisał: > Kaloszki są wymysłem rodziców :) Dodajmy: sa glupim, niepotrzebnym, i malo romantycznym wymyslem rodzicow, ktorzy jak wiadomo - potrafia zepsuc kazda przyjemnosc;) Odpowiedz Link Zgłoś
anka1 Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 03.08.05, 09:06 zamiast kaloszkow sprawie Rolciowi rzymskie caliga,zeby mu przyjemnosci nie zepsuc :) Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 04.08.05, 00:09 albo plecione z trawy lapcie;) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 04.08.05, 11:53 No nareszcie, for corn’s sake (jak mawia SpongeBob :) ), wszystko jest na swoim miejscu. I piękne chmurki, i piękny brak słoneczka, i nowe (tak, muszę się pochwalić!!!!!! :D ) szpanerskie okulary. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Chudy dryblas w okularach. 04.08.05, 20:06 Człowieku - przy swoim 210cm masz po prostu niedowagę. Uważaj! Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chudy dryblas w okularach. 04.08.05, 21:45 ogabignac napisał: > Człowieku - przy swoim 210cm masz po prostu niedowagę. > Uważaj! Wybacz, ja mam tylko 180. Czyli wagę mam plus minus odpowiednią. To Szeryf ma powyżej 210 cm. :) Odpowiedz Link Zgłoś
wdv Re: Chudy dryblas w okularach. 04.08.05, 22:46 Jeśli dla zabawy przebierasz się za babcię Czerwonego Kapturka to musi komicznie wyglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Chudy dryblas w okularach. 05.08.05, 23:06 Nie, Wilk się przebiera za Kapturka :) Odpowiedz Link Zgłoś
freewolf Re: Chudy dryblas w okularach. 08.08.05, 17:49 all2 napisała: > Nie, Wilk się przebiera za Kapturka :) Nie za Kapturka, tylko Batmana. Ja być wilk trendy. :] Odpowiedz Link Zgłoś
anahella Ogabinski! Ty nie dokuczaj koledze 04.08.05, 21:50 tylko sprawdz na tej swojej ulubionej stronce, jaka bedzie w weekend pogoda dla Warszawy i okolic:P Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Ogabinski! Ty nie dokuczaj koledze 08.08.05, 18:10 anahella napisała: > tylko sprawdz na tej swojej ulubionej stronce, jaka bedzie w weekend pogoda dla > > Warszawy i okolic:P Ojejku, przepraszam z powodu nieobecności. Ale zaraz podam na cały ten tydzień. Momencik... Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Ogabinski! Ty nie dokuczaj koledze 08.08.05, 18:16 Do środy: Text *******Wt, 09.08. Sr, 10.08. Czw, 11.08. Nocna- Temperatura 11°C ******13°C ******13°C Dzienna- Temperatura 19°C ******19°C ******20°C Odpowiedz Link Zgłoś
ogabignac Re: Ogabinski! Ty nie dokuczaj koledze 08.08.05, 18:23 Do niedzieli: Data********Pt, 12.08. So, 13.08. N, 14.08. Nocna- Temperatura 12°C ******14°C ******15°C Dzienna- Temperatura 24°C ******25°C ******24°C Od wtorku do piątku silne wiatry, dobre słoneczko tylko w piątek i sobotę, w niedziele leje. Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Kto, do cholewy, wymyślił tak okropną pogodę! 14.08.05, 13:25 Ormond! dla niego bez znaczenia , burza nie burza .... byleby wznoszenia byly ;) ;) Odpowiedz Link Zgłoś