Gość: Olga IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.01, 17:08 czy ktoś widział przystojniejszego faceta niż Russell Crowe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: Russell Crowe IP: *.chello.pl 12.06.01, 20:50 A nie uważasz, że to mimo wszystko jest kwestia gustu. Mi on absolutnie nie leży. Toleruję tylko ciemnowłosych i wysokich. pzdr. Anka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heidi Re: Russell Crowe IP: *.pl 12.06.01, 22:07 A mi się podoba Craig David. Ale Maximus też jest niezły. Nie wspominając o Tomie Cruis'ie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olga Re: Russell Crowe IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 18:13 Może to i kwestia gustu, ale mnie się podoba. nawet bardzo. Ale najbardziej jak miał długie włosy :) Uważam, że jest super sexy i świetnie gra. A to chyba wystarczy żeby podobac się kobietom. Zna ktoś może jakąś jego stronę internetową ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mikey Re: Russell Crowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 23:55 Gość portalu: Olga napisał(a): > czy ktoś widział przystojniejszego faceta niż Russell > Crowe ? tak, codziennie szkoda tylko, że jedynie w lustrze... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Autofan Re: Russell Crowe IP: 195.205.4.* 06.07.01, 20:11 Gość portalu: Olga napisał(a): > czy ktoś widział przystojniejszego faceta niż Russell > Crowe ? Ja widziałem. Dziś rano w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzes Re: Russell Crowe IP: *.tnt9.rtm1.nl.uu.net 06.07.01, 23:54 Przeciez on wyglada jak clown ... na rozdaniu osckarow Odpowiedz Link Zgłoś
szpiro Re: Russell Crowe 08.07.01, 04:59 Gość portalu: Grzes napisał(a): > Przeciez on wyglada jak clown ... na rozdaniu osckarow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Re: Russell Crowe IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.07.01, 20:28 Przeciez ten facet jest super . jezeli chcecie znalezc linki na jego strony wystarczy kliknac na Google , on znajdzie wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś