laura38 23.08.05, 19:55 czy tanca mozna sie nauczyc czy trzeba miec do tego predyspozycje? zastanawiam sie nad kursem tanca nowoczesnego ale nie wiem czy ma to sens. czy sam kurs wystarczy aby fajnie ruszac sie na parkiecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gigiteczka Re: sama nie wiem 23.08.05, 23:28 ogolnie na pewno nic nie stracisz. jesli chodzi o cala sprawe z predyspozycjami coz na pewno ludziom utalentowanym jest o wiele latwiej ale na dobra spawe kazdy moze nauczyc sie tanczyc najwyzej nie bedizesz mistrzem swiata ale cyz to wazne? na twoim miejscu bym nie myslala tylko sie zapisala na jakis kurs:) Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: sama nie wiem 25.08.05, 00:44 Zapisz się. Na pewno nie pożałujesz. Taniec to coś wspaniałego. A mniejsze lub większe predyspozycje ma do tego każdy. Odpowiedz Link Zgłoś
laura38 Re: sama nie wiem 26.08.05, 16:16 w takim razie sie zapisze. juz co prawda raz chodzilam, ale na parkiecie nie widzialam postepow;-( niewiele pamietalam z krokow a i nie wiedzialam ktore do jakiej muzyki wykorzystac. ale moze chodzilam za krotko i jestem zbyt sztywna. a mmoze moglibyscie doradzic gdzie dobrze ucza w Warszawie. chodzi mi o taniec nowoczesny. Odpowiedz Link Zgłoś
octavius2 Re: sama nie wiem 27.08.05, 02:38 Umiejętność dobrania kroków do muzyki i ich automatycznego pamiętania przychodzi sama z czasem. Ja tańczę już od jakiegoś czasu, i zdarza mi się jeszcze miewać wątpliwości, co do danego kawałka zatańczyć (tańczę taniec towarzyski, nie nowoczesny, ale problemy te same:) ) Szkoda, że nie mogę Ci podać adresu żadnej szkoły w Wawie, ale nie mieszkam w stolicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
e_laura Re: sama nie wiem 22.11.05, 00:28 Spróbuj, co ci szkodzi! Tak jak ci pisano, wiele rzeczy przychodzi z czasem... Co do szkoły tańca to dobra chyba jest ta: Egurrola Dance Studio. Nie wiem dokładnie, bo nie jestem z Warszawy, ale piszę o niej dlatego, że co rusz widać tancerzy stamtąd na festiwalach, w telewizji... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
nellcia95 Re: sama nie wiem 07.12.05, 09:51 Jeśli chcesz widzieć postępy to nie możesz się z niechęcać. Ja bardzo długo nie mogłam znaleść partnera i już chciałam z tym skończyć. Ale znalazłam i błyskawicznie przeszłam do wyższej klasy. Nie zniechęcaj się zapisz się i baw się dobrze! Odpowiedz Link Zgłoś