Dodaj do ulubionych

Widzieliście już???

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.05, 13:26
W centrum Wawy widzialam dzisiaj bilbord gigant z potworkiem i
tekstem "Elektroniczny do potęgi ENTER". Wiecie czyja to reklama?
Obserwuj wątek
    • zuzia_to_skarb Re: Widzieliście już??? 04.10.05, 14:56
      Taaaa. Jest super :) Tez jestem ciekawa czyje to. Pewnie jakis super wypasiony,
      elektroniczny produkt.
      • Gość: j.25 Re: Widzieliście już??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 15:10
        to reklama nowego sklepu (jeszcze nie otwartego)
    • Gość: Adam S. Re: Widzieliście już??? IP: *.hyper / *.hypermobile.pl 04.10.05, 16:24

ja tez to widzialem, w okolicach muranowa akurat. potworki sa niezle:) a czego
      to reklama.... trudno wyczuc, obstawialbym gre komputerowa albo moze cos z
      komorkami? dajcie znac jak ktos bedzie wiedzial na pewno:) Adas.
      • Gość: j.25 Re: Widzieliście już??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.05, 17:36
        w Zabkach budują ten sklep (AGD, elektronika i takie tam różności)
        • Gość: Becky Re: Widzieliście już??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.05, 18:34
          Ale to by reklamowali otwarcie sklepu w Zabkach np. w Warszawie? Bo ja
          widziałam akurat te reklamy w Wawie. Chyba nie bardzo. Ja typuje rzeczywiście
          cos z elektronika, ale nie bardzo wiem co to konkretnie moze byc, cos ostatnio
          mówi sie o wejsciu jakiego nowego playstation do Polski, moze to to??? Macie
          jakieś inne typy?
          • Gość: Niunia Re: Widzieliście już??? IP: *.orange.pl 05.10.05, 18:50
            Hmmm. Wiem wreszcie o czym piszecie. Widzialam plakaty. Rzeczywiście, to musi
            byc elektronika. No, ale myślę, ze nie sklep. A moze jakieś super łącze do
            internetu?
            • Gość: Lola Re: Widzieliście już??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.05, 09:39
              Może to TP SA z jakims nowym szerokopasmowym łączem internetowym, ale tam jest
              w rodzaju męskim "Elektroniczny...", nie bardzo wiem co to moze być???
              • Gość: Megan Re: Widzieliście już??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.10.05, 20:37
                To jest reklama jakiegoś filmu, coś jak Shrek czy Epoka lodowcowa
    • kaaarolinkaa Re: Widzieliście już??? 08.10.05, 20:14
      Elektroworld, pierwszy sklep bedzie na targowku, drugi w Jankach. Otwarcie
      pazdziernik/listopad. Konkurencja dla Media Markt.
      • Gość: Widmo Re: Widzieliście już??? IP: *.devs.futuro.pl 09.10.05, 15:33
        Nie bardzo chce mi sie wierzyć, że niby co, ten sklep miałby być elektroniczny?
        Po za tym jaky mieli być konkurencja dla Media Markt to chyba by troche wiecej
        tego było, ale ja tam sie nie znam...
    • zydmason Re: Widzieliście już??? 11.10.05, 01:20
      to reklama magazynu it ENTER. czcionka jest taka sama
    • Gość: 1 Re: Widzieliście już??? IP: 80.72.196.* 12.10.05, 13:44
      widziałem w
      Szczecinie
      • Gość: lejla Re: Widzieliście już??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.10.05, 18:31
        A dzisiaj na WP i Interii widziałam takiego samego potworka jak na bilbordzie,
        ale jak sie klika to nie otwiera sie zadna strona wiec nie wiem nadal co to
        jest...
        • Gość: Mamunia Re: Widzieliście już??? IP: *.orange.pl 12.10.05, 21:10
          No wlasnie. Czy wiecie czemu te reklamy sie nie otwierają? Ale ta postać jest
          świetna. No i dalej nie wiadomo czyja to reklama. Ale moze juz niedługo się
          okaże.
          • Gość: furby Re: Widzieliście już??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.10.05, 23:02
            www.elektroniczny.pkobp.pl/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka