Dodaj do ulubionych

Protesty po zastrzeleniu wróbla

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:36
To może:

Bicie rekordu w ustawianiu domina im. zestrzelonego wróbelka.
Obserwuj wątek
    • 4litery Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla 15.11.05, 19:42
      dobre, dobre :)

niech to będzie przestroga na przyszłość dla jego (wróbelka) kolegów.

myślę że nasz nowy Prezydent jest dumny z holendrów. z zaostrzenia prawa.
      • onioni Re: uuuuuuuuuuuuuuu 15.11.05, 23:47
        a jak to był nasz wróbelek elemelek? :(

;)
        pzdr
        zobacz.xx.pl
        • pan_pndzelek >>>Aj waj! Mordercy wróbelka!!!!!!!!! 16.11.05, 06:07
          Aj waj! Mordercy wróbelka!!!!!!!!! Tylko nie rozumiem czemu lewactwo
          ekologiczne pisze o przewróceniu (ewentualnym) przez wróbelka "kilku" kostek
          domina? Chodziło wszak o kilkadziesiąt tysięcy kostek, które ptak mógł
          wywalić... swoją drogą to te "ekologi" mają problemy...
          • swistak336 Holendrom odbija palma! 16.11.05, 09:52
            Rozumiem orła, kruka, kaczkę, sokoła, ale wróbla?!
            • aifargotamenik Re: Holendrom odbija palma! 16.11.05, 10:09
              A czym wrobel gorszy od orla, kruka, kaczki, czy sokola?
              Jakby mierzyl 2,5m to juz by byl wazniejszy od domina?

Podobne kategorie masz w stosunku do ludzi? A czym jest rasizm jak nie tym
              samym dzieleniem na gorszych i lepszych?

• aifargotamenik Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla 16.11.05, 09:08
        Polska to taaaki katolicki kraj, co potwierdzaja wypowiedzi na forum (nie
        wszystkie oczywiscie, ale wiekszosc z nich). Dla kazdego prawdziwego katolika
        wazniejsza przeciez jest zabawa w domino, niz zycie malego ptaszka.

Pomijajac fakt, ze Gazeta uznala to za swietny zart, skoro znalazlo sie to
        w "deserze".

Pewnie zaraz sie posypia teksty w stylu "spadaj kretynie" itp., ale z gory
        mowie, ze WISI mi to.

Milego dnia,
        Aifargotamenik
        • swistak336 Bo katolicy znają proporcje. 16.11.05, 09:55
          No chyba, że wróble w Holandii są na wymarciu wzw. z ich politką nawożenia i trucia wszystkiego. U nas wróbli jest jak kostek domina.
          • aifargotamenik ("katolicy") ktore sami sobie ustalaja, jak im 16.11.05, 10:11
            wygodnie
    • Gość: meritum3 Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 19:49
      A to ciekawe u nas nie wolno polować na kaczki
    • Gość: pipi Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.toya.net.pl 15.11.05, 20:08
      Biedny wróbelek, zapędzony w róg! Straszne!
      Serio
      :)
    • wardog1 Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla 15.11.05, 20:12
      Co za bzdura,ptaszysko zniszczyło paracę wielu dni,pracę kturej wyniki
      będą podziwiane przez miliony telewidzów eurowizji, a ci "ochraniacze środowiska"
      wkurzają się o wróbla.
      Niech przyjadą na wieś warmińską,tam mogą sobie tych wróbli nałapać ile chcą,
      i przewiezć do Holandji.
      • Gość: Ar Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.dip.t-dialin.net 15.11.05, 20:17
        nastepnyn razem bedzie pies lub kot a potem Endemol odstrzeli czlowieka ...
        • Gość: maw i miejmy nadzieje ze ciebie - z procy w leb IP: *.acn.waw.pl 15.11.05, 20:39
          • Gość: bΞLLiCoﻜΞ Ktoś kiedyś powiedział... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:26
            ... że miarą naszego człowieczeństwa jest stosunek do zwierząt
            • swistak336 jest wiele miar 16.11.05, 10:00
              ja nie mierzę mojego człowieczeństwa miarą ilości komarów które utłukłem.
        • Gość: ufo54 Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 07:16
          Ar napisał:
          > nastepnyn razem bedzie pies lub kot a potem Endemol odstrzeli czlowieka ...

Nie dodałeś, że zaczęło się od biednej komarzycy, która siadła na nosie tylko
          po to żeby się pożywić.
    • Gość: ds Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:18
      w Krakowie można by troche gołębi za to wytłuc.
      • Gość: mcel Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:25
        etanazja i skrobanki są OK.
      • Gość: gosc Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.netx.waw.pl / *.waw.pl 15.11.05, 22:59
        a moze by tak otworzyć post pt. wróbel, a sprawa polska.?
        bo jedni stwierdza:wrobel, kto to taki? Moze to jest wrobel, a może Wróbel z
        tych (może to oni instalowli tę(tą) wannę), a może wróbelek, który zna akta
        STAS-i, moze to te4n wrobelk, co to z Minchnikiem?Niemożliwe, to ten patałach
        wróbelek, który podciął nogi Kwachowi.Tych wrobelkow duzo u nas narosło
        Usiadlo sobie iles tam wrobelkow przy okraglym karmniku.Rzekły sobie
        tak:karmnik jest nasz, ale ziarno wy dajecie.Wielki wróbel rzekłpasza
        wasza,karmnik nasz.I stało sie. Pasza zawsze jest, była i bedzie po wsze
        czasy,ale do karmnika dobiera sie co i raz inne stado.
        jedno z nich rzekło:co tam pasze byle kurniki były nasze.
        no i zgarnelo kurniki, mnostwo kur, grzedy i wyniki
        Sprzedac chce, rzekl kogut generalny no i sprzedal na szczescie kurnik, a nie
        cala farme.bo raptem sie okazalo ze nie na tym siede
        roku panskiego...lnie powiem ktorego,aby nie byc posadzonym ostronnicze sady i
        okazło sie' że kogut co to w wannie nie umoczyl nogi bedzie sprawdzał
        czysmy dotrzymali slowa i sprawdzajac licznik podwójnie glosowq na wode ciepla
        izimna, na miiosc koscielna, ....a intymą
        Wobec powyzszgo zwołuję wróbelków zebranie.Jeśli zbierze się sie was milion i
        tak wygraie glosowanie,jesli milion(bo cierpi za miliony)wzleci nad drzewa
        przed sejmowymi strony i gdyv czterystu poslów wzniesie rece w w gore i wcisnie
        przyciski to WY WOLNE WRÓBLE,jestescie do odzysku
        TOBIE stary wroblu dam pzu
        tobie szczylu dam sluzbe (HHH0zdrowia)
        tobie gnoju dam po szmajdzinskim wojo
        sobie wezme kanalizacje, jakem czlowiek od wody
        Waser..man to ja czlowiek od wody
        wode lubie lac,nie odcedzam od szamba,szkoda gowna
        bo to dla mnie jest mamba(sorry, musze konczyc, za 5 min. wyłaczą mi net)
        • Gość: gosc Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.netx.waw.pl / *.waw.pl 15.11.05, 23:45
          jeszvze mam chwile
          i rzekłem do wrobli milionowego stada
          "na głowy posłów sr.. nie nada"
          a szef wróbleszczego stada, jakies takie wyrosniete bydle z blond grzywka
          (dziwne) i pachnaca mydlem(znow dziwne) rzeklo(?)
          -ty chamie , to krytykujesz, a nie glosujesz na mnie,wszak kaczka z lab(ą)
          dziem w b-cz. krawacie, wzywajac na mownice bezglosego premiera zrobilismy z
          was wała i udalo sie( nie wierzylim, cholera)
          UUUUDDDAAAŁŁŁŁŁOOOO się
          ponieawż udało się ZARZĄDZAMY
          ....................
          ....................

mili moi chciałbym napisac wiecej, ale policeit. i tak mnie
          znajdzie,dlatego oswiadzczan, ze wszysstkie opinie sa moim prywatnym zdaniem
          n.t.bieżacej sytuacji w R.P.
    • Gość: Kot Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:34
      nad zastrzelonym wrobelkiem wyznawcy PO beda sie litowac do zanudzenia bo tak
      nakazuje poprawnosc polityczna - ekologia itp. natomiast beda do zanudzenia za
      aborcja - mimo ze 3 miesieczny płód ma juz wielkosc malego wrobelka.
      a podobno inteligentni glosowali na PO - inteligentni inaczej jak widac
      • Gość: nicram112 a PIS szcza w gacie - co ma piernik do wiatraka IP: *.acn.waw.pl 15.11.05, 20:40
        • Gość: Kot Re: a PIS szcza w gacie - co ma piernik do wiatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 20:45
          pomysl troche!! ja juz nie moge. ten też nie rozumie. ja sie pytam gdzie Ci
          inteligentni co na PO glosowali???
      • Gość: zxer Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.aster.pl 15.11.05, 22:15
        Nic lepszego od PO nie ma!
      • Gość: Ya_Basta dajcie spokoj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:45
        co ty koles wygadujesz?nigdy nieslyszalem zeby PO byla za aborcja. chyba ktos ci z/robi/l pranie mozgu. PS nie glosowalem na PO i ich nie lubie (glosowalem jeszcze gorzej wyobraz to sobie!)
      • Gość: ufo54 Zbyt bujna wyobraźnia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 07:19
        > nad zastrzelonym wrobelkiem wyznawcy PO beda sie litowac do zanudzenia bo tak
        > nakazuje poprawnosc polityczna

Skąd masz informacje, że PO się lituje nad wróbelkiem.
      • r306 Duch Kurskiego wiecznie zywy.... 16.11.05, 09:33
        Widze, ze metody Kurskiego staly sie bliskie calemu PiSowi....
        NIGDY PO nie bylo za aborcja, a gdybys wyraznie przyjrzal sie nickom, to bys ze
        zdumieniem zauwazyl, ze wsrod obroncow wrobelka jes bardzo malo "ludzi" PO.

Swoja droga, ja glosowalem na PO i ze zdumieniem czytam, ze w Holandii, gdzie
        dozwolana jest i aborcja i eutanazja, z takim przejeciem mowi sie o smierci
        wrobla... Nie podoba mi sie sposob pozbycia sie tego ptaszka, bo jesli udalo
        sie go zagonic w rog i to na tyle skutecznie aby oddac smiertelny strzal z
        wiatrowki, to spokojnie mozna bylo go zlapac w siatke i wypuscic na wolnosc.
        Jednak nie wiem co jest wieksza glupota - czy metoda pozbycia sie wrobla, czy
        tez nie dostrzeganie przez Holendrow smiesznosci swego oburzenia...
      • Gość: Damianstylista Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:09
        piss of pis
    • Gość: gosc Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.netx.waw.pl / *.waw.pl 15.11.05, 20:47
      zebyscie wiedzieli jak moja tesciowa strzela do wrobelka jak zobaczy, ze to nie
      jej corka, ale jakas tam domniemana inna.Wali sie cala chalupa a nie jakies
      glupie 4 miliony kostek
      • Gość: gosc Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.netx.waw.pl / *.waw.pl 15.11.05, 20:59
        a poza tym strzelać do wrobli, zlikwidowa domy dziecka bo na dzieci, rolnictwo
        i wszystko inne PIS-da
        • Gość: ryter Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.chello.pl 15.11.05, 21:25
          Wróble są od tego by do nich strzelać, norki od tego by piękne panie mogły
          paradować w futrach, świnie są od tego by je żreć, Chińczycy są od tego by
          pracować i w ogóle przecież chodzi o to by czynić sobie Ziemię poddaną.

Kogo obchodzi jakaś odpowiedzialność ?
    • Gość: olk Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 21:53
      Dom wariatów im." Politycznej Poprawności" - rozszerza sie... Proponuję karę
      śmierci dla zabójców wróbli, glisd i komarów.Pismo święte powiada, że kogo Bóg
      chce ukarać, temu odbiera rozum - święte słowa.
      • Gość: grz Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.05, 23:25
        czlowieku jezeli jest zakaz zabiania jakis zwierzat to znaczy ze nie mozna do
        nich strzelac.
        wroble w holandii sa pod ochrona.
        jest ich tam bardzo malo i lokalna populacja jest zagrozona wymarciem
        premysl to
        • Gość: lichttrager To była eutanazja na prośbę wróbla IP: *.it-net.pl 16.11.05, 00:15
          który zrozumiał swój błąd i bardzo cierpiał psychicznie z tego powodu.
    • Gość: zgred Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 00:27
      Powinni byli sobie panowie uszczelnić tę halę. Ludzie są czasami debilni. Co im
      wróbel zawinił?
    • daimona Nie bardzo rozumiem, anie mogli złapac wróbla 16.11.05, 01:15
      i go wyrzucić z hali, a nie od razu strzelać?
      • Gość: GP Endemol = mordercy zwierzat IP: 195.124.114.* 16.11.05, 07:45
        Endemol = mordercy zwierzat
        • Gość: ja, czyli kluska Re: Endemol = mordercy zwierzat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 07:51
          Jak by na to nie patrzeć, panowie myśliwi złamali prawo...
    • superprezio Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla 16.11.05, 08:08
      U nas awantury o wystawy aborcyjne, a u nich o zamordowane wbrew prawu
      ptaszysko. Fajnie im...
    • Gość: Hans JAKI KRAJ TAKA KULTURA.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 08:30
      j.w.
    • Gość: Piotr Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.dip0.t-ipconnect.de 16.11.05, 08:54
      Zajeli by sie idioci czyms pozytecznym.
    • Gość: papik Chore głowy lewaków IP: 212.98.36.* 16.11.05, 09:39
      Dziwna ta Holandia gdzie za zabicie wróbla (zlepku komórek jakby nie było)
      można być ściganym przez prokuratora, natomiast aborcja jest promowana i
      zalecana przez tych samych ludzi, którzy pochylają się nad losem biednego
      ptaszka.
      • Gość: Wrobel Re: Chore głowy lewaków IP: *.hsd1.ca.comcast.net 16.11.05, 09:54
        a co ma aborcja do tego?
        wrobel byl dorosly i plci meskiej!

a ze zastrzelili, no coz:
        czlowiek strzela, pan bog kule nosi,
        wiec do kogo ta pretensja?
        • Gość: mały wróbelek Re: Chore głowy lewaków IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.05, 10:14
          wróbel może był i dorosły dlatego dokonali na nim eutanazji na jego wyraźne
          życzenie
    • Gość: Kaja Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: 195.205.71.* 16.11.05, 09:56
      Zeby zabijać ( nawet jeśli to tylko wróbelek) żywą istotę za przewrócenie kilku
      kostek domina- barbarzyństwo!
    • Gość: Zatroskany Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: 193.243.146.* 16.11.05, 10:14
      Popieram protesty. Zauważcie, że to się stało w Holandii. Tam jest aborcja.
      eutanazja itp. Nieposznowanie życia w małych i wielkich sprawach ... Tylko
      pozornie nie ma między nimi związku.
    • elunia20 Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla 16.11.05, 10:17
      A może podrzucić im trochę z naszych,niech na starośc mają lepiej?
    • Gość: Haritka a co wrobelek gorszy od orła? IP: *.ac.tuniv.szczecin.pl 16.11.05, 10:42
      Kiedys wróbli było pełno teraz sa to ptaki bardzo rzadkie.
      W Holandii ogolnie jest malo ptaków poniewaz chemiczna ochrona roslin
      wybiła wszelkiej masci male ptaki.

Wrobelek nie mogl zniszczyc ukladanki bo co iles klockow byly zamontowane
      blokady przed ewentualnym upadkiem kogos z ekipy.Blokady takie sa zdejmowane
      tuz przed samym puszczeniem klockoww ruch.
      Wiec wystarczylo chwile poczekac by wrobelek sam odlecial.
      Ech ludzie panowie Ziemi.
    • serwal Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla 16.11.05, 10:51
      Holendrzy leją łzy nad wróbelkiem.
      Ale jak aborcja, to OK!
      Jak eutanazja - w porządku!
      Jak wyuzdanie seksualne - nie sprawy!
      Ćpanie - oczywiście!

I co w końcu robi taki Holender?
      Wynajmuje sobie Polaków, co by go zabili (a nuż coś z ubezpieczenia skapnie dla
      rodzinki). Głupota tak opętała tych Holendrów, że w końcu znajdziemy w tym
      państwie jedynie resztki domów i całe masy swobodnie żyjących zwierząt. Bowiem
      Holendrzy wyrżną się nawzajem w ramach "Wolności, Równości i Braterstwa". Wtedy
      nastanie prawdziwa wolność dla wszystkich zwierzątek - wolność od człowieka i
      jego cywilizacji.
      • Gość: Damianstylista Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 11:18
        Tak Serwal, a zydzi robia mace z krwi chrzescijanskich dzieci, a czarni maja
        duze fiuty i wszyscy arabowie to terrorysci..... :)
    • Gość: Michał Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.agh.edu.pl 16.11.05, 10:54
      Wróble pod ochrona a ludzi można uśmiercać zgodnie z prawem (eutanazja). Chory
      swiat.
      • wardog1 Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla 16.11.05, 11:14
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Wróble pod ochrona a ludzi można uśmiercać zgodnie z prawem (eutanazja). Chory
        > swiat.
        Jeżeli nie zrozumiałeś systemu eutanazji w Holandji to się nie odzywaj
        ja chciałbym leżąc na łożu śmierci w stanie beznadziejnym,by ktoś pomugł
        mi umrzeć, a nie "leczyć" mie w nieskończoność
        • Gość: gosc Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.75.59.149.brzesko59.ptc.pl 16.11.05, 18:44
          > Jeżeli nie zrozumiałeś systemu eutanazji w Holandji to się nie odzywaj
          > ja chciałbym leżąc na łożu śmierci w stanie beznadziejnym,by ktoś pomugł
          > mi umrzeć, a nie "leczyć" mie w nieskończoność

yhyy Ty o Panie zorumiales
          i dlatego starzy Holendrzy uciekaja do Niemiec umierac
          zeby ich w szpitalu lekarz nie usmiercil -
          wiadomosc z pierwszej reki!!!
          pozdro
      • Gość: Wrobel Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: *.hsd1.ca.comcast.net 16.11.05, 23:29
        > Wróble pod ochrona a ludzi można uśmiercać zgodnie z prawem (eutanazja). Chory
        swiat.

Czyzby? Ludzie tez sa pod ochrona i to od zawsze. Ciezko choremu wroblowi,
        wielorybowi czy tez innemu pod ochrona tez mozna pomoc i przyspieszyc. Z
        ludzmi jest nawet sprawa moralnie czystsza, bo sami prosza.
    • Gość: morderca Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla IP: 80.50.10.* 16.11.05, 11:51
      To ja mam problem bo ostatnio nadepnelam na dzdzownice i zabilam komara... to
      chyba kiler jestem
    • quanto Re: Protesty po zastrzeleniu wróbla 16.11.05, 13:14
      Czy ktoś rozmawiał z osieroconymi dziećmi wróbelka?!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka