Gość: Pawel IP: 217.96.16.* 20.12.05, 13:04 Queen ? A już myślałem że to Fredy ożył Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aureliana Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie 20.12.05, 13:07 tez myslalam, ze to fredy;) generalnie to kolejne panienki sila sie na polskie spice girls. i dlaczego przeczytalam, miast 'romana lipki'- romana CIPKI? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ździchu Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.chello.pl 20.12.05, 13:30 a co będzie następne? gołe dupy czy SM, aby tylko się sprzedać? czy ta "muzyka" jest jeszcze do słuchania, czy już tylko do oglądania?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elo przykro mi to pisac, dziewczyny, ale: IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.05, 20:19 niestety macie za male cycuszki zeby zrobic swatowa kariere ,a obawiam sie , ze i na polske nie wystarczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamjest Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: 194.213.204.* 20.12.05, 13:13 Dyskretnie, pełny zakres, druga godzina gratis. Tego potrzeba na rynku muzycznym! Odpowiedz Link Zgłoś
beti.zet Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie 20.12.05, 13:17 myślałam, że Majdan jest mężem Dody? a co do tego zespołu, to kolejne laski, które chcą wyglądem podbić świat, piosenka jest średnia, ale czemu nie? marzenia sa po to, aby je spróbowac spełnić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wisła Kraków Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.chello.pl 20.12.05, 14:53 Tak Majdan wziął ślub z Dodą a jak dobrze broni na meczu to kibice wołają "Doda ,Doda , zrób mu loda !" Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 A jaki problem konkurowac z Mandaryna ? 22.12.05, 03:02 Przeciez ta glupia blondynka sama siebie wyeliminowala idiotycznym wystepem w Sopocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pil.Nick a kto to jest Doda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:19 ta walnięta co świadczyła o pobiciu rekordu świata w skoku na nartach wodnych na dwie nogi w telemarku w pokoju hotelowym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pil.Nick Re: a kto to jest Doda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:37 Dzięki.A kto to jest Mandaryna? Ta co wyła na festiwalu w Opolu,ja myślałem że to wygłupy oglądając to w necie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haloween Patrycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:34 bosz , jaka ta laska jest sztuczna ... wyglada jak lola po solarze :/ mnie ten typ juz przestal podniecac z 5 lat temu :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haloween Re: Patrycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:35 zobaczcie 1 foto na stronie jej "serwisu" www.patrycjawodz.za.pl/ masakra ! jak gwiazdeczka disco polo ... lol Odpowiedz Link Zgłoś
legato11 Re: Patrycja 21.12.05, 22:00 Gość portalu: haloween napisał(a): > masakra ! jak gwiazdeczka disco polo ... lol ..czy wogóle można mówić o "gwiazdach" w dziedzinie Disko z Pola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erko Kolejny atak na kieszenie naiwnych IP: *.crowley.pl 20.12.05, 13:43 Kolejny atak na kieszenie naiwnych (o uszach nie wspominając...) Bo jak inaczej nazwać piosenkarzy, czy zespoły muzyczne dla których muzyka nie jest najważniejsza... Dziewczynom i ich menadzerom gratuluję biznesu, a wszystkim słuchaczom życzę wszystkiego najlepszego :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teszu Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: 213.199.197.* 20.12.05, 14:04 Buhahahahaha Co za rzepa... Piękne są jak nie wiem co - jakby wizażyści położyli 2-gi kg tapety byłyby jeszcze piekniejsze. A sobowtór JLo - rewelacja, jak dwie krople wody! Moze to ją poznał Marek Belka i stąd cała pomyłka... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbob Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.netia.piekary.net 20.12.05, 21:10 Kolejne Castingowe Ku..szony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: levelx Na razie rzucają...dupeczkami he,he.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KTOS006 Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:08 normalnie zycze powodzenia z ta piosenka od a do z , pobijecie aha tylko co i czym !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enola Gay co uk Oczywiscie bez prezerwatywy? IP: 212.85.1.* 20.12.05, 14:11 Burdel disco polo.Slady majtek.Mokro.Wilgoc i cieplutko.Zawojujemy swiat.Taksowkarski i ostatnich pijaczkow z pubow.Telefon:....Druga godzina gratis... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOT IQ 378 I RECHOT STONOGI PLEASE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niemoralny Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:19 Co za bzdurny nagłowek!! Kolejny "kiepski" pseudo zespolik! Nie rozumiem jak mozna konkurowac z Mandaryna i Dodą. Przeciez ja podczas "szczania" lepiej spiewam niz te dwie "gwiazdeczki". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :C Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 14:30 Frieddie to się chyba w grobie przewraca teraz :/ Odpowiedz Link Zgłoś
katarz1 To fakt 20.12.05, 15:02 Używanie imienia Freddiego w tym żenującym kontekście jest profanacją... A poza tym się zgadzam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elizka a co to za zespół??? IP: 217.153.187.* 20.12.05, 14:39 pierwsze słyszę jak boga kocham... aczkolwiek nie jestem rownież znawcą dokonań muzycznych pań dody i mandaryny, więc jeśli to ten sam gatunek, to mogłam przeoczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kr DZIEWCZYNY NAJPIERW ZAINWESTUJCIE W POWIEKSZENIE . IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 20.12.05, 14:50 BIUSTU BO Z TAKIMI MAŁYMI TO DALEKO NIE ZAJEDZIECIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: male jest piekne Re: DZIEWCZYNY NAJPIERW ZAINWESTUJCIE W POWIEKSZE IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.12.05, 14:58 nie samym biustem czlowiek zyje,ale ogolnie prezentuja sie do niczego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _pustelnik_ Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.broker.com.pl 20.12.05, 14:57 dziewczynki,a co ze szkołą? Odpowiedz Link Zgłoś
katarz1 Cóż, wiele już takich było... 20.12.05, 14:57 A ja uważam, że mają szanse. Główny warunek: POJAWIAĆ SIĘ JAK NAJCZĘŚCIEJ W PRASIE. Bo przeciez tak naprawdę wszystkie te panienki (doda, mandaryna, kasia kowalska, anita lipnicka, kasia stankiewicz itp.) śpiewają bardzo podobnie i o czyms bardzo podobnym. Więc dlaczego akurat te trzy nie miałyby czegośtam wygrać? W końcu każda z nich przez chwile była na fali, ale zawsze było to przejściowe. na razie o dodzie jest najgłośniej, ale to raczej kwestia najczęstszego pojawiania się w mediach. Jeśli te trzy też przygarnie jakaś gazeta, to pewnie staną się popularne. Poziomu muzyki i tekstu nie komentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
auvi Re: Cóż, wiele już takich było... 20.12.05, 15:04 pierwsze słyszę o takim zespoliku, ( czemu sie dziwię, przeciez nie słucham takiej muzyki) katarz1, błagam, nie porównuj anity i kasi kowalskiej do mandaryny i dody .......błagam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mbob Re: Zwracam honor IP: *.netia.piekary.net 20.12.05, 21:15 Nie może ale NAPEWNO......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grecz Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 15:14 Patrycja Wódz to chyba w "Idolu" była, a nie w "Barze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pf Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:22 w "Burdelu" pewnie też była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: 217.67.220.* 20.12.05, 15:17 ojej... jestem pod taaaaakim wrażeniem ... ziewnięcie ... naprawdę :) Odpowiedz Link Zgłoś
viator zespolik w sam raz dla.... 20.12.05, 15:22 ...pryszczatych nastolatków, co to pomacają przez koszulkę i już mają mokro w gaciach. Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie 20.12.05, 16:39 mają ostrą konkurencje bedą sie ostro musiały starać buehehehehehe ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.crowley.pl 20.12.05, 16:44 Boze, one mowia ze maja talent uahahaha.... No szczegolnie kolezanka Wodz, co udowodnila w IDOLu. Dobry dowcip, baaaardzo dobry, na poprawe humoru przed swietami :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haggard66 Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.12.05, 17:54 muszą mieć żeczywiście wielki talen bo z tymi ryjami daleko nie zajdą Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 jest taka piosenka shakin dudi-super gwiazda 20.12.05, 18:09 polecam tym panienka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pinezka Będą jeszcze bardziej zawodzić fałszując? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.05, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.autocom.pl 20.12.05, 21:04 A macie ich rozbierane zdjęcia jakieś ?? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elvie Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.77.classcom.pl 20.12.05, 21:13 ja tu widze tylko oczojebny RÓŻ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patinito Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.one.pl / *.one.pl 20.12.05, 21:24 smiech na sali, twierdza ze nasza scena muzyczna jest uboga a same korzystają z jej dinozaurow - Cygana i Lipko z budki suflera i gdzie tu szansa na jakikolwiek powiew swiezosci a jak chca narobic szumu to niech sie pochajtają, jedna z Kamelem, druga z Krasko a trzecia dla odmioany z jakims "kontrowersyjnym" raperem w stylu mezzo i sukces zalatwiony ja paniom dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś