Dodaj do ulubionych

Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie

IP: 217.96.16.* 20.12.05, 13:04
Queen ? A już myślałem że to Fredy ożył
Obserwuj wątek
    • aureliana Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie 20.12.05, 13:07
      tez myslalam, ze to fredy;) generalnie to kolejne panienki sila sie na polskie
      spice girls. i dlaczego przeczytalam, miast 'romana lipki'- romana CIPKI?
      • Gość: Ździchu Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.chello.pl 20.12.05, 13:30
        a co będzie następne? gołe dupy czy SM, aby tylko się sprzedać? czy ta "muzyka"
        jest jeszcze do słuchania, czy już tylko do oglądania?...
      • Gość: elo przykro mi to pisac, dziewczyny, ale: IP: *.dip.t-dialin.net 20.12.05, 20:19
        niestety macie za male cycuszki zeby zrobic swatowa kariere ,a obawiam sie , ze
        i na polske nie wystarczy....
    • Gość: jamjest Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: 194.213.204.* 20.12.05, 13:13
      Dyskretnie, pełny zakres, druga godzina gratis. Tego potrzeba na rynku muzycznym!
      • beti.zet Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie 20.12.05, 13:17
        myślałam, że Majdan jest mężem Dody?
        a co do tego zespołu, to kolejne laski, które chcą wyglądem podbić świat,
        piosenka jest średnia, ale czemu nie? marzenia sa po to, aby je spróbowac
        spełnić.
        • Gość: Wisła Kraków Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.chello.pl 20.12.05, 14:53
          Tak Majdan wziął ślub z Dodą a jak dobrze broni na meczu to kibice
          wołają "Doda ,Doda , zrób mu loda !"
        • arius5 A jaki problem konkurowac z Mandaryna ? 22.12.05, 03:02
          Przeciez ta glupia blondynka sama siebie wyeliminowala idiotycznym wystepem w
          Sopocie.
    • Gość: pil.Nick a kto to jest Doda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:19
      ta walnięta co świadczyła o pobiciu rekordu świata w skoku na nartach wodnych
      na dwie nogi w telemarku w pokoju hotelowym?
      • Gość: . Re: a kto to jest Doda? IP: 195.205.42.* 20.12.05, 13:24
        tak
        • Gość: pil.Nick Re: a kto to jest Doda? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:37
          Dzięki.A kto to jest Mandaryna? Ta co wyła na festiwalu w Opolu,ja myślałem że
          to wygłupy oglądając to w necie?
          • setorika Re: a kto to jest Doda? 20.12.05, 16:26
            w Sopocie a nie w Opolu
    • Gość: haloween Patrycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:34
      bosz , jaka ta laska jest sztuczna ... wyglada jak lola po solarze :/
      mnie ten typ juz przestal podniecac z 5 lat temu :|
      • Gość: haloween Re: Patrycja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 13:35
        zobaczcie 1 foto na stronie jej "serwisu"
        www.patrycjawodz.za.pl/
        masakra ! jak gwiazdeczka disco polo ... lol
        • legato11 Re: Patrycja 21.12.05, 22:00
          Gość portalu: haloween napisał(a):

> masakra ! jak gwiazdeczka disco polo ... lol

..czy wogóle można mówić o "gwiazdach" w dziedzinie Disko z Pola?

• Gość: erko Kolejny atak na kieszenie naiwnych IP: *.crowley.pl 20.12.05, 13:43
      Kolejny atak na kieszenie naiwnych (o uszach nie wspominając...)
      Bo jak inaczej nazwać piosenkarzy, czy zespoły muzyczne dla których muzyka nie
      jest najważniejsza...

Dziewczynom i ich menadzerom gratuluję biznesu, a wszystkim słuchaczom życzę
      wszystkiego najlepszego :-)
    • Gość: teszu Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: 213.199.197.* 20.12.05, 14:04
      Buhahahahaha
      Co za rzepa...
      Piękne są jak nie wiem co - jakby wizażyści położyli 2-gi kg tapety byłyby
      jeszcze piekniejsze. A sobowtór JLo - rewelacja, jak dwie krople wody! Moze to
      ją poznał Marek Belka i stąd cała pomyłka... :D
      • Gość: mbob Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.netia.piekary.net 20.12.05, 21:10
        Kolejne Castingowe Ku..szony...
    • Gość: levelx Na razie rzucają...dupeczkami he,he.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:07
    • Gość: KTOS006 Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:08
      normalnie zycze powodzenia z ta piosenka od a do z , pobijecie aha tylko co i
      czym !!
      • Gość: Enola Gay co uk Oczywiscie bez prezerwatywy? IP: 212.85.1.* 20.12.05, 14:11
        Burdel disco polo.Slady majtek.Mokro.Wilgoc i cieplutko.Zawojujemy
        swiat.Taksowkarski i ostatnich pijaczkow z pubow.Telefon:....Druga godzina
        gratis...
      • Gość: KOT IQ 378 I RECHOT STONOGI PLEASE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:14
    • Gość: niemoralny Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 14:19
      Co za bzdurny nagłowek!!

Kolejny "kiepski" pseudo zespolik! Nie rozumiem jak mozna konkurowac z
      Mandaryna i Dodą. Przeciez ja podczas "szczania" lepiej spiewam niz te
      dwie "gwiazdeczki".
    • Gość: :C Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.net.autocom.pl 20.12.05, 14:30
      Frieddie to się chyba w grobie przewraca teraz :/
      • katarz1 To fakt 20.12.05, 15:02
        Używanie imienia Freddiego w tym żenującym kontekście jest profanacją... A poza
        tym się zgadzam...
    • Gość: elizka a co to za zespół??? IP: 217.153.187.* 20.12.05, 14:39
      pierwsze słyszę jak boga kocham...
      aczkolwiek nie jestem rownież znawcą dokonań muzycznych pań dody i mandaryny,
      więc jeśli to ten sam gatunek, to mogłam przeoczyć.
    • Gość: kr DZIEWCZYNY NAJPIERW ZAINWESTUJCIE W POWIEKSZENIE . IP: *.dhcp.mant.nc.charter.com 20.12.05, 14:50
      BIUSTU BO Z TAKIMI MAŁYMI TO DALEKO NIE ZAJEDZIECIE!!!!
      • Gość: male jest piekne Re: DZIEWCZYNY NAJPIERW ZAINWESTUJCIE W POWIEKSZE IP: *.range86-130.btcentralplus.com 20.12.05, 14:58
        nie samym biustem czlowiek zyje,ale ogolnie prezentuja sie do niczego.
    • Gość: _pustelnik_ Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.broker.com.pl 20.12.05, 14:57
      dziewczynki,a co ze szkołą?
    • katarz1 Cóż, wiele już takich było... 20.12.05, 14:57
      A ja uważam, że mają szanse. Główny warunek: POJAWIAĆ SIĘ JAK NAJCZĘŚCIEJ W
      PRASIE. Bo przeciez tak naprawdę wszystkie te panienki (doda, mandaryna, kasia
      kowalska, anita lipnicka, kasia stankiewicz itp.) śpiewają bardzo podobnie i o
      czyms bardzo podobnym. Więc dlaczego akurat te trzy nie miałyby czegośtam
      wygrać? W końcu każda z nich przez chwile była na fali, ale zawsze było to
      przejściowe. na razie o dodzie jest najgłośniej, ale to raczej kwestia
      najczęstszego pojawiania się w mediach. Jeśli te trzy też przygarnie jakaś
      gazeta, to pewnie staną się popularne. Poziomu muzyki i tekstu nie komentuję.
      • auvi Re: Cóż, wiele już takich było... 20.12.05, 15:04
        pierwsze słyszę o takim zespoliku, ( czemu sie dziwię, przeciez nie słucham
        takiej muzyki)
        katarz1, błagam, nie porównuj anity i kasi kowalskiej do mandaryny i
        dody .......błagam
        • katarz1 Zwracam honor 20.12.05, 15:08
          ok, już nie będę... może i masz rację
          • Gość: mbob Re: Zwracam honor IP: *.netia.piekary.net 20.12.05, 21:15
            Nie może ale NAPEWNO.........
    • Gość: grecz Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 15:14
      Patrycja Wódz to chyba w "Idolu" była, a nie w "Barze"
      • Gość: pf Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 23:22
        w "Burdelu" pewnie też była
    • Gość: t Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: 217.67.220.* 20.12.05, 15:17
      ojej... jestem pod taaaaakim wrażeniem ... ziewnięcie ... naprawdę :)
    • viator zespolik w sam raz dla.... 20.12.05, 15:22
      ...pryszczatych nastolatków, co to pomacają przez koszulkę i już mają mokro w
      gaciach.
    • untochables Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie 20.12.05, 16:39
      mają ostrą konkurencje bedą sie ostro musiały starać buehehehehehe ;))))
    • Gość: Kate Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.crowley.pl 20.12.05, 16:44
      Boze, one mowia ze maja talent uahahaha.... No szczegolnie kolezanka Wodz, co
      udowodnila w IDOLu. Dobry dowcip, baaaardzo dobry, na poprawe humoru przed
      swietami :)
    • Gość: haggard66 Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.core.lanet.net.pl / *.core.lanet.net.pl 20.12.05, 17:54
      muszą mieć żeczywiście wielki talen bo z tymi ryjami daleko nie zajdą
    • gekon1979 jest taka piosenka shakin dudi-super gwiazda 20.12.05, 18:09
      polecam tym panienka
    • Gość: Pinezka Będą jeszcze bardziej zawodzić fałszując? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.12.05, 18:13
    • Gość: :D Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.autocom.pl 20.12.05, 21:04
      A macie ich rozbierane zdjęcia jakieś ?? ;)
    • Gość: elvie Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.77.classcom.pl 20.12.05, 21:13
      ja tu widze tylko oczojebny RÓŻ
      • Gość: patinito Re: Rzucają rękawicę Dodzie i Mandarynie IP: *.one.pl / *.one.pl 20.12.05, 21:24
        smiech na sali, twierdza ze nasza scena muzyczna jest uboga a same korzystają z
        jej dinozaurow - Cygana i Lipko z budki suflera
        i gdzie tu szansa na jakikolwiek powiew swiezosci

a jak chca narobic szumu to niech sie pochajtają, jedna z Kamelem, druga z
        Krasko a trzecia dla odmioany z jakims "kontrowersyjnym" raperem w stylu mezzo i
        sukces zalatwiony

ja paniom dziekuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka