Gość: michal IP: *.net-serwis.pl 20.12.05, 16:27 tia... a Chupacabra zjadla kozę :/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lalka_Barbie:-) Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.dbln.cable.ntl.com 20.12.05, 16:57 hmmm..chyba tez zostane naukowcem...maja takie fajne problemy.Mam juz nawet temat: "Wplyw pelni księzyca na rozwoj dorozkarstwa w Chinach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tad Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.itelekom.pl 20.12.05, 17:13 He. Moja polonistka lubiała się odnościć do wpływu różnych rzeczy na rozwój dorożkarstwa.. nawet chciała żeby pewien Maciej napisał prace o wpływie jego nałogów na ten temat... "Amerykańscy naukowcy odkryli, że coraz więcej dowcipów zaczyna się od słów: Amerykańscy naukowcy odkryli, że..." :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kurt Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.aster.pl / *.aster.pl 20.12.05, 20:09 Za to chodzić na jej lekcje, to pewnie nie "lubiałeś", co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edek Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.185.broadband3.iol.cz 20.12.05, 19:38 Mój temat." Wpływ pierdzenia w wannie a samopoczucie osobnika płci męskiej". Chyba zostanę naukowcem z tytułem prof.doc.hab.mgr.inż.doc.sic.fuck Idiotyczny temat. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Pier... Barbie aż się zgarbi !!! 20.12.05, 22:29 Pier... Barbie aż się zgarbi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Pier... Barbie aż się zgarbi !!! IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 21.12.05, 00:42 Biznes to biznes... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sissy Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.retsat1.com.pl 20.12.05, 17:48 Co prawda to prawda. U mnie też lalka Barbie w pewnym momencie straciła szacunek. Efekt był taki, że nigdy nic złego nie zrobiłam pluszakom ('bo to takie miłe zwierzątka'), za to Barbie były torturowane niemiłosiernie... Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna ja swoje lalki wsadzałam do więzienia... 20.12.05, 18:23 ...które było pod biurkiem. Nie musiałam wtedy na nie patrzeć i mogłam spokojnie czytać książki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 5zyderca Wyborczej gratulujemy NIENAWIDZIeĆ IP: *.univ.gda.pl 20.12.05, 18:29 Tragiczny poziom... Odpowiedz Link Zgłoś
ardzuna Re: Wyborczej gratulujemy NIENAWIDZIeĆ 22.12.05, 14:24 sjp.pwn.pl/haslo.php?id=36196 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wzburzony Pajacyk Re: to kłamstwa ! nasi milusińscy to aniołki IP: *.aster.pl 20.12.05, 19:48 a nie wulkany zła. rzecznik praw dziecka powinien zakazać publikacji takich nieprawomyślnych badań naukowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 22:36 ble,ble,ble Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Znawca chupacabr Re: Lalka Barbie na torturach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.12.05, 10:29 Chupacabry wypijają krew kózkom, ale ich nie jedzą. Bo to złe chupacabry są. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: Lalka Barbie na torturach 21.12.05, 11:56 Najlepiej wszystko zwalić na lalki Barbie.Tak... Odpowiedz Link Zgłoś
von-koza Pole do popisu dla speców od marketingu 21.12.05, 13:12 He, a jakie to zjawisko stwarza możliwości nowych serii. np świateczna edycja "Barbie w sali tortur", czy też zamamiast zestawu fryzjerskiego odpowiednio inne akcesoria :) A tak na poważnie, to sam widziałem kiedyś efekty takiej właśnie działalności u jednej mojej koleżanki (dawno temu jakoś tak na poczatku ogólniaka, więc nie za bardzo dziecko, to i tortury były bardziej wymyślne i artystycznie wykonane) - gdy się spytałem o powód, koleżanka roześmiała sie i powiedziała, że za zgrabna była ta cała Barbie - he, he kobiety :) Odpowiedz Link Zgłoś