olo53 28.12.05, 15:40 Oby byl lepszy niz poprzedni, oby był lepszy niz sobie myslimy ze będzie, zeby roza choc raz przez otwarte wpadla okno, żeby się dobrze dzialo. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan.kran Re: Do Siego 28.12.05, 16:53 Piękne życzenia Olo, oby tak było:))) Ja jutro bedę o rok starsza... i tak się cieszę z nadchodzącego roku:))) K:) Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Do Siego 28.12.05, 17:08 Fajnie, ja dziwnie urodzilem sie 25 grudnia, zycze tym bardziej co by Ci sie dzialo Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Do Siego 28.12.05, 17:11 Drogi Olo, no dobrze, ze sie przyznales!;-) Zdrowia , zdrowia i po stokroc zdrowia zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Do Siego 28.12.05, 17:08 Kranie, wielkie Sto Lat! ( na wypadek, gdybym nie wchodzila na Hale jutro). Zdrowka, humoru, codziennie co najmniej jednego, solidnego powodu do radosci. Sciskam. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Do Siego 28.12.05, 17:13 Olo, moj syn mial sie urodzic 25 grudnia, ale lekarzom sie spieszylo , chcieli miec w szpitalu spokoj na Swieta i "poprosili" go wczesniej. Urodzil sie 21 grudnia. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Do Siego 28.12.05, 17:17 Ciekawe co o tym mysli, pewnie lepiej mu bylo w mamie, pozdrawiam, niech mu sie szczesci, talencik niech jakis ma, niech go rozwija Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Do Siego 29.12.05, 12:31 Aha, a P. w tym samym kraju przetrzymano przez weekend bo były dobre warunki narciarskie. I zamiast 20 było 23 i teraz jak mi kto o znakach Zodiaku opowiada to wyśmiewam okrutnym hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Do Siego 29.12.05, 09:16 100 lat dla Krana i Ola niehc sie nam darzy - to dla wszystkich dziewiarzy ja się podobno miałam urodzić w Wigilię, ale jako istota z gruntu praktyczna uznałam, że zawsze to lepiej być młodszym jak starszym, a w dodatku to źle miec urodizny wtedy, kiedy i tak się prezenta dostaje, więc urodziałm się trochę później Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Do Siego 29.12.05, 10:01 Obfitosci zdrowia i dobr dla urodzinowych przed-w trakcie-i -poswiatecznie Dziewiarzy Krana, Ola i Jagody oraz Mlodego Krana:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
millefiori Re: Do Siego 29.12.05, 10:02 PS: A toscie sie, Kolektywie Urodzinowy, dobrali trojka(om) murarska(om) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jan.kran Re: Do Siego 29.12.05, 10:01 Ola ściskam spóźniona ale bardzo mocno i ciepło:)))) Żebyś miał , zdrowie , szczęście , pieniądze... niech Ci się wiedzie!!! Kran Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Do Siego 29.12.05, 12:29 Wszystkim geburtagskinderom najlepszego. Jutro jeszcze osobiście dla Krana. Odpowiedz Link Zgłoś
olo53 Re: Do Siego 29.12.05, 14:37 Zycze zeby te czasteczki, czy Bozony Higgsa zostaly zlapane, mam do nich jakies ale, chcialbym pogadac na osobnosci, nie lubie takich co to niby sa a ich nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Do Siego 29.12.05, 15:07 Wolę ich od takich co ich niby nie ma a są. Byli tacy przynajmniej kiedyś. Pełno ich, a jakoby nikogo nie było. Odpowiedz Link Zgłoś