habitus 29.01.06, 00:35 Ostatnio znalezione. Bardzo ciekawe - może dlatego, że nie mogę się oddawać przemiłym czynnościom domowym. Tylko budowa i budowa...Tfu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ormond Re: Kuradomowa.com 29.01.06, 01:33 habitus napisał: > Ostatnio znalezione. > Bardzo ciekawe - może dlatego, że nie mogę się oddawać przemiłym czynnościom > domowym. Tylko budowa i budowa...Tfu. Rzucilem okiem, ale o seksie nic tam nie ma, wiec jaka to kura domowa!!?? Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kuradomowa.com 29.01.06, 15:15 Kura domowa i seks? Od tego jest mnóstwo innych stron: króliczki, koteczki, sikorki i inne rosiczki. Kura to jest rzetelne, zajęte stworzenie a nie tam jakieś zerwimajtki. :) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kuradomowa.com 30.01.06, 00:22 habitus napisał: > Kura domowa i seks? Od tego jest mnóstwo innych stron: króliczki, koteczki, > sikorki i inne rosiczki. Kura to jest rzetelne, zajęte stworzenie a nie tam > jakieś zerwimajtki. > :) No tak, ale gdy mezunio powroci w domowe pielesze i zastanie stol pelen specjalow ugotowanych z przepisow kury domowej na slicznym obrusie wydzierganem wedle wskazan tejze, to wiadomo co mu zaraz potem przyjdzie do glowy... A wtedy co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ormond Re: Kuradomowa.com 30.01.06, 00:48 habitus napisał: > Aaaa, wtedy to super! :D Ale skad sie kura domowa ma nauczyc jak sie TO robi? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Kuradomowa.com 30.01.06, 11:45 starych nie ma , chata wolna, oj, bedzie bal... na koguty dzikie...idyki niemyte.... i dziesiec jaj.... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kuradomowa.com 30.01.06, 21:02 A propos. Szydełkowe kurki na jajka są tutaj, A to się mąż ucieszy... :D www.kuradomowa.com/zrobtosama/ozdoby_wielkanocne_wzory_na_kurki_szydelkowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Kuradomowa.com 31.01.06, 01:28 Kura kurą. Ale gdybyś Habi przypadkiem odkryła, gdzie się przeniosła Inside, to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
all2 Re: Kuradomowa.com 04.02.06, 23:51 Aaa, bo myślałam, że trafiłaś na Kurę przez link ze strony T@m i z powrotem, która właśnie ostatnio była wzięła i zniknęła. Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kuradomowa.com 13.10.06, 11:53 habitus napisał: > Ostatnio znalezione. > Bardzo ciekawe - może dlatego, że nie mogę się oddawać przemiłym czynnościom > domowym. Tylko budowa i budowa...Tfu. Też się ostatnio przez budowę nie mogę oddawać ulubionym czynnościom domowym :( Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kuradomowa.com 13.10.06, 12:15 Nie wiem czy jest czego gratulować. Czas pokaże. Albo pokarze. Się zobaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kuradomowa.com 13.10.06, 12:18 Finansista i zastanawia się czy w dzisiejszych czasach inwestować w nieruchomości... :) Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Kuradomowa.com 13.10.06, 21:11 I to jest bardzo dobre myślenie. Zuch! Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Kuradomowa.com 14.10.06, 12:48 jak to,za co ..? zadluz sie na tyle, aby to byl banku problem, jak odzyskac szmal, a nie twoj... stara,dobra rada, polskiego zyda z lodzi, ktory zeby zjadl na handlu nieruchomosciami w melbourne...frenkiel sie nazywal... byl podobny do profesora bardinniego i mowil,taka polszczyzna, ze budzil ma zazdrosc i podziw.... ponoc w lodzi, byly dobre szkoly przed wojna... ralston napisał: > Nie czy, ale za co się zastanawia :) Odpowiedz Link Zgłoś
ralston Re: Kuradomowa.com 14.10.06, 14:50 Tak się zadłużyć, żeby był to problem banku, a nie mój, to bym musiał chyba jakąś fabrykę kupić. A ja tylko domek chciałem... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Kuradomowa.com 14.10.06, 15:01 to chyba moric mowil w "ziemi obiecanej"... ja nie mam nic, ty nie masz nic...to mamy tyle, zeby fabryke kupic... ralston napisał: > Tak się zadłużyć, żeby był to problem banku, a nie mój, to bym musiał chyba > jakąś fabrykę kupić. A ja tylko domek chciałem... Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Kuradomowa.com 14.10.06, 15:16 o to musisz z a.wajda o tym gadac... ;) ralston napisał: > Daj mi mail-a do tego Morica... > Odpowiedz Link Zgłoś
bogo2 Re: Kuradomowa.com 29.10.06, 13:25 nie odpowiada gosc jeden...;) aand napisał: > Moryc.Welt@fertig.com Odpowiedz Link Zgłoś