brezly Re: Izoldo ! 01.02.06, 16:44 Dolnoslaskie Zaklady Przemyslu Izolacyjnego "Izoldo"? Baza Sprzetowo-Transportowa nr 3 w Pasikurowicach? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Izoldo ! 01.02.06, 16:51 Z etykiet, to wykryty na produkcie z Veritasu przez mojego Seniora "Chrystus Frasobliwy II gat." ustanawia pewne standarty, jak sadze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewakurz Re: Izoldo ! 07.02.06, 23:52 brezly napisał: > Z etykiet, to wykryty na produkcie z Veritasu przez mojego Seniora "Chrystus > Frasobliwy II gat." ustanawia pewne standarty, jak sadze. ==>To wiecej niz etykieta. To juz caly savoir vivre. Odpowiedz Link Zgłoś
vaud Re: Izoldo ! 09.02.06, 04:52 brezly napisał: > Z etykiet, to wykryty na produkcie z Veritasu przez mojego Seniora "Chrystus > Frasobliwy II gat." ustanawia pewne standarty, jak sadze. ----> a kto wezmie pod uwage moje uczucia religijne? Ide zjesc granatu (owoc). Rzucania nie bedzie. 2 dolce za sztuke; to nie japka! taaaa czerwone granaty, rozowe szafiry, sawiat stoi na glowie Odpowiedz Link Zgłoś