Gość: ogr Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:56 Festiwal próżności! W tym roku przynajmniej wygrała ładna dziewczyna, o Małaszyńskim nie będę pisać, dziewczynom się podoba, bo jak TVN grał "Magdę M." to na ulicach aż się robiło ślisko. W poprzednim latach wygrywały albo emerytki albo dziewczyny pieknie.... pływające... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostyl twarz "siedzącego żubra" ma być piękna???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:04 jakieś jaja:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: 82.160.8.* 08.02.06, 11:05 Bardzo dobry wybór.Szkoda tylko,że Torbicka ma monopol na prowadzenie wszystkich imprez.Dałaby szansę nowej i młodszej koleżance z branży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bistro katarzyna Ocipek piękna? Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:06 ale gust! W sumie nie ma co się dziwić, skoro Olek kwaśny też był symbolem seksu, no to mamy to co mamy..... hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __stacey__ Re: katarzyna Ocipek piękna? Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:13 No bez przesady!!Kiedys kasia była przy sobie ale sporo schudła,teraz jest bardzo zgrabna,może nie ma figury tak szczupłej jak Foremniak np.ale jest w sam raz!!Dla mnie grubasna to była Joanna Liszowska....nie lubie Cichopek-jest dla mnie sztuczna i głupkowata-ale pisanie o niej jako o jakiejś grubasce to głupota!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarnulka22* Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.autocom.pl 08.02.06, 11:13 Brawo Polacy!!! Wszędzie Cichopek!!! Uroda jest rzeczą gustu, a o nich nie powinno się dyskutować, jednak co do aktorstwa panny Kasi również mam zastrzeżenie-o ile sie orientuje jest studentką psychologii a do aktorów z prawdziwego zdarzenia naprawde jej (i nie tylko jej) dużo brakuje.Ale przecież MY Polacy kochamy polskie seriale!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alucha Re: TA KLUSECZKA ?!?!?! :))) wiwat grubasy :) IP: 80.48.62.* 17.02.06, 14:13 cieszę sie, że nareszcie ktoś gruby wygrał, nasz grubych sie dyskryminauje, co z tego, że jesteśmy mali i mamy krótkie, grube nogi, ja też mam wielką twarz i sie odczepcie, brawo kasia, brawo, ja jestem do niej podobna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichopęk Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: 195.42.249.* 08.02.06, 11:20 A TA CICHOPEK TO W KTÓRYM MIESJCU TAKA PIĘKNA BO JAKOŚ NIE WIDZĘ ......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karlos Vanity Fair IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.02.06, 11:32 Kaśka Cichopek (Ocipek, Cichopęka, itd.)nie jest taka najbrzydsza ale brakuje jej tego "czegoś" co miały/mają wsobie Elżbieta Czyżewska, Beata Tyszkiewicz czy Grażyna Szapołowska. Niestety to nie ta klasa. Takie targowisko próżności jak Viva naj... to nic innego jak wybory najpopularniejszych a nie najpiękniejszych bo takie kryterium raczej nie istnieje w ujęciu ogólnym. Pozdawiam tych, którzy mają dostep do netu w godzinach pracy. Tak jak ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WelcomeToDisneyPL [...] IP: *.era.pl 09.02.06, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamil [...] IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 08.02.06, 11:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczyna Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: 195.205.228.* 08.02.06, 11:42 przeczytałam te wszystkie wypowiedzi i widać kulturę przeciętnego polaka czy piękno to cos co musi byc widoczne a w wypadku osób nagrodzonych telewidzowie zadecydowali pani Cichopek ładna dziewczyna a pan Małaszyński ciekawy aktor może zmienią się juz gusta niektórych osób bo rzeczywiście nawet na prowadzących nie powinno się było dać te osoby tego juz trochę za dużo a i z kulturą pana Lindy jest nie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mr Q To jest żart chyba jakiś... IP: *.um.poznan.pl 08.02.06, 11:49 O gustach się nie rozmawia, ale to stwierdzenie to przesada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: daroo` Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:50 czyli wygrały: młode obfite piersi (to sie akurat nie dziwię) i opalenizna a'la andriu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C4 A najlepszym młodym aktorem... IP: *.chello.pl 08.02.06, 11:51 A najlepszym młodym aktorem i tak jest Eryk Lubos. Wszystkie te gwiazdy i gwiazdeczki do pięt mu nie sięgają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katarzyna Cichopek Re: A najlepszym młodym aktorem... IP: *.chello.pl 08.02.06, 11:55 Witam Państwa, właśnie tu zajżałam, dziękuję za wszystkie opinie ... także te negatywne, świadczą o zainteresowaniu moją skromną osobą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laura Re: A najlepszym młodym aktorem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:43 Z ortografią u "najpiekniejszej" nie jest najlepiej !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zulower Re: A najlepszym młodym aktorem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:00 Tak... jak ty jesteś Kasia Cichopek to ja jestem Grażyna Szapołowska ;) (wracaj do szkoły...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: perełka Re: A najlepszym młodym aktorem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:18 Kasiu.Gratuluję wyboru.Jest Pani naprawdę piękną dziewczyną.Tylko niech się Pani nie zacznie odchudzć,bo będzie Pani wyglądać jak J,Koroniewska.Ta to dopiero pasztet i wieszak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KATE NIE ROZUMIEM TEGO WYBORU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:56 było wielu piękniejszych kandydatów! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna.1981@poczta Re: NIE ROZUMIEM TEGO WYBORU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:36 skoro byli piękniejsi to dlaczego nie odebrali nagrody? większość wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:56 Dajcie spokój, Cichopkową można uznać za ładną kobietę. W tamtym roku to była porażka! Zwyciężyła Otylia - nie umniejszając jej zasługom sportowym dla mnie to babochłop. w tym roku widać więc poprawę gustów. a co do Małaszyńskiego to słusznie wygrał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JERZY dlaczego nagle kanon urody maja wyznaczac konusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:04 To jest dla mnie koszmar! wszedzie w mediach konusy! Mam plastyczne wyksztalcenie i uczono mnie wiele o proporcjach! co moze byc pieknego w krotkiej szyji i krotkich nogach?!. Nie odbieram Cichopek wdzięku, to moze i bardzo miła osoba. Ale w kategoriach estetycznych to nieporozumienie! Dla mnie kanon urody to bardziej obrazy Modiglianiego, z dlugimi szyjami, pieknymi smuklymi ramionami, rekami itp. MOdelki na wybiegach na swiecie to na ogół wysokie dziewczyny, nie konusy!! To samo dotyczy Małaszynskiego, choc to b ladny chlopiec. Ale dzieje sie cos dziwnego, ze media kreuja po prostu zaprzeczenie atrakcyjnych proporcji, im ktos nizszy tym wieksza kariera, w polityce to samo! zadziwiajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Beti Re: dlaczego nagle kanon urody maja wyznaczac kon IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 08.02.06, 20:05 Z całym szacunkiem, ale to chyba właśnie wysokim osobom jest łatwiej zrobić karierę. Wszystkie modelki, większośc aktorek itp... Niestety nie każdemu jest dane być żyrafką i nie ma na to wpływu. Niskie osoby często traktuje się niepoważnie i z przymrużeniem oka. Ale przecież niski wzrost nie oznacza, że ktoś jest z gruntu nieatrakcyjny. To telewizja i kolorowe pisemka mówią nam kobietom jak mamy wyglądać. Ale na wzrost nie ma się wpływu. Popatrz na Kylie Minogue - ona ma 155 cm wzrostu i jest fantastyczna... Ja też jestem dość niska i co? Mam się wieszać z tego powodu??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sanoy Re: Cichopek IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl / *.fsmw.math.uni.wroc.pl 08.02.06, 12:05 Nie rozśmieszajcie mnie tą "pięknością", wystarczy się przejść ulicą by zobaczyć kilka atrakcyjniejszych i ładniejszych! Ten konkurs to coś jakby mieszkańcy Żywca głosowali na najlepsze piwo w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert bzdura, nasz prezydent jest piekniejszy! 08.02.06, 12:08 taki okraglutki bobasek kochany! Odpowiedz Link Zgłoś
rekann Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi 08.02.06, 12:08 Kochani,a czy wy (oczywiście niektórzy zazdrośnicy)czasem nie widzicie,że obojętnie kto by wczoraj wygrał te tytuły to i tak komentowalibyście czyjekowliek zwycięztwo w podobny sposób???Dlaczego jest problemem dla Was poporstu nie czytanie o nich ,ale za to nie jest problemem krytykowanie i używanie "wyszukanych "epitetów?Hmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.c241.petrotel.pl 08.02.06, 12:10 Nie rozumiem, to mozna mieć 155 cm wzrostu,trochę za duzo kilogramów i zostac najpiekniejszą Polka? To chyba jakaś karykatura plebiscytu! Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi 09.02.06, 07:33 Gość portalu: Anka napisał(a): > Nie rozumiem, to mozna mieć 155 cm wzrostu,trochę za duzo kilogramów i zostac > najpiekniejszą Polka? 155 cm ii 155 kg - patrz tzw. prezydent i jego bliźniacze "czyste dobro". Niedługo oni będą robili za wzór piękna i męskości. Ohyda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: contra Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:13 zgadzam się z przedmówca kochającym Modiglianiego. Dla mnie też jego obrazy wyrażają niedościgniony ideał piękna. Racja też jeśli chodzi o konusów - im mniejszy ludzik, okazuje sie - tym bardziej ekspansywny oi zażarty w zdobywaniu zyciowych pozycji. Historia Hitlera, Napoleona, Cezara, Lenina, Stalina i wielu innych kurdupli moze tylko potwierdzić tę tezę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roberto Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.chello.pl 08.02.06, 12:14 lo matko,kto to wybiera,ale ona jest taka "piekna" ze ola boga,szok szok szok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm mnie sie ten wybor nie podoba IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.06, 12:24 ano on mesli, ani ona piekna, wprost przeciwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adamu Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 08.02.06, 12:28 eeee, to juz dojeb*li. miewam ładniejsze kolezanki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mon. Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:32 jak dla mnie Małaszyński zasłuzył sobie na tę nagrode, no ale z Cichopek, to przesada. Wcale nie jest taka super, z wyglądu tez nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek [...] IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 08.02.06, 12:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
masha23 Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi 08.02.06, 12:57 myślałam, że na forum Gazety znajdę ludzi na nieco wyższym pioziomie niż chociażby autor ostatniego postu. co za żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FreakyMisfit Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.02.06, 12:56 O matko, ale rozdziap :) Odpowiedz Link Zgłoś
masha23 Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi 08.02.06, 13:05 ludzie, w ogóle o czym wy tu bredzicie? na temat piękna Pani Cichopek i Pana Małaszyńskiego wypowiadać się nie będę, bo dla mnie najbardziej żenująca jest w ogóle idea całego tego konkursu czy plebiscytu czy jak to tam jeszcze nazwać.Jak można w ogóle tutaj mówić o NAJPIĘKNIEJSZYM POLAKU??!! to są raczej NAJPIĘKNIEJSI LUDZIE Z TELEWIZORA! Małaszyński mówił" dziękuję rodzicom, siostrze, żonie, bo dzięki nim dzisiaj tutaj jestem" jakby został nagrdzony za niewiadomo jakie dokonanie, Nobla co najmniej, a cała jego i cichopek zasługa w tym , że mają miłe buzie i to wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś