Dodaj do ulubionych

Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi

• Gość: ogr Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 10:56
      Festiwal próżności! W tym roku przynajmniej wygrała ładna dziewczyna, o
      Małaszyńskim nie będę pisać, dziewczynom się podoba, bo jak TVN grał "Magdę M."
      to na ulicach aż się robiło ślisko. W poprzednim latach wygrywały albo emerytki
      albo dziewczyny pieknie.... pływające...
    • Gość: prostyl twarz "siedzącego żubra" ma być piękna???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:04
      jakieś jaja:)))
    • Gość: gość Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: 82.160.8.* 08.02.06, 11:05
      Bardzo dobry wybór.Szkoda tylko,że Torbicka ma monopol na prowadzenie
      wszystkich imprez.Dałaby szansę nowej i młodszej koleżance z branży.
    • Gość: bistro katarzyna Ocipek piękna? Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:06
      ale gust! W sumie nie ma co się dziwić, skoro Olek kwaśny też był symbolem
      seksu, no to mamy to co mamy..... hahaha
      • Gość: __stacey__ Re: katarzyna Ocipek piękna? Ludzie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:13
        No bez przesady!!Kiedys kasia była przy sobie ale sporo schudła,teraz jest
        bardzo zgrabna,może nie ma figury tak szczupłej jak Foremniak np.ale jest w sam
        raz!!Dla mnie grubasna to była Joanna Liszowska....nie lubie Cichopek-jest dla
        mnie sztuczna i głupkowata-ale pisanie o niej jako o jakiejś grubasce to
        głupota!!
    • Gość: Czarnulka22* Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.autocom.pl 08.02.06, 11:13
      Brawo Polacy!!! Wszędzie Cichopek!!! Uroda jest rzeczą gustu, a o nich nie
      powinno się dyskutować, jednak co do aktorstwa panny Kasi również mam
      zastrzeżenie-o ile sie orientuje jest studentką psychologii a do aktorów z
      prawdziwego zdarzenia naprawde jej (i nie tylko jej) dużo brakuje.Ale przecież
      MY Polacy kochamy polskie seriale!!!
    • welcometopoland TA KLUSECZKA ?!?!?! :))) wiwat grubasy :) 08.02.06, 11:16
      • Gość: alucha Re: TA KLUSECZKA ?!?!?! :))) wiwat grubasy :) IP: 80.48.62.* 17.02.06, 14:13
        cieszę sie, że nareszcie ktoś gruby wygrał, nasz grubych sie dyskryminauje, co z
        tego, że jesteśmy mali i mamy krótkie, grube nogi, ja też mam wielką twarz i sie
        odczepcie, brawo kasia, brawo, ja jestem do niej podobna
    • Gość: cichopęk Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: 195.42.249.* 08.02.06, 11:20
      A TA CICHOPEK TO W KTÓRYM MIESJCU TAKA PIĘKNA BO JAKOŚ NIE WIDZĘ .........
      • yavorius Zechciej nie krzyczeć, wyłącz Caps Lock /nt 08.02.06, 11:23
        • Gość: karlos Vanity Fair IP: *.ols.vectranet.pl / 62.29.133.* 08.02.06, 11:32
          Kaśka Cichopek (Ocipek, Cichopęka, itd.)nie jest taka najbrzydsza ale brakuje
          jej tego "czegoś" co miały/mają wsobie Elżbieta Czyżewska, Beata Tyszkiewicz
          czy Grażyna Szapołowska. Niestety to nie ta klasa. Takie targowisko próżności
          jak Viva naj... to nic innego jak wybory najpopularniejszych a nie
          najpiękniejszych bo takie kryterium raczej nie istnieje w ujęciu ogólnym.
          Pozdawiam tych, którzy mają dostep do netu w godzinach pracy. Tak jak ja :-)
        • Gość: WelcomeToDisneyPL [...] IP: *.era.pl 09.02.06, 14:52
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: kamil [...] IP: *.cl.ad / 195.205.192.* 08.02.06, 11:35
    • Gość: dziewczyna Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: 195.205.228.* 08.02.06, 11:42
      przeczytałam te wszystkie wypowiedzi i widać kulturę przeciętnego polaka czy
      piękno to cos co musi byc widoczne a w wypadku osób nagrodzonych telewidzowie
      zadecydowali pani Cichopek ładna dziewczyna a pan Małaszyński ciekawy aktor może
      zmienią się juz gusta niektórych osób bo rzeczywiście nawet na prowadzących nie
      powinno się było dać te osoby tego juz trochę za dużo a i z kulturą pana Lindy
      jest nie najlepiej.
    • Gość: Mr Q To jest żart chyba jakiś... IP: *.um.poznan.pl 08.02.06, 11:49
      O gustach się nie rozmawia, ale to stwierdzenie to przesada
    • Gość: daroo` Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:50
      czyli wygrały: młode obfite piersi (to sie akurat nie dziwię) i opalenizna a'la
      andriu!
    • Gość: C4 A najlepszym młodym aktorem... IP: *.chello.pl 08.02.06, 11:51
      A najlepszym młodym aktorem i tak jest Eryk Lubos. Wszystkie te gwiazdy i
      gwiazdeczki do pięt mu nie sięgają.
      • Gość: Katarzyna Cichopek Re: A najlepszym młodym aktorem... IP: *.chello.pl 08.02.06, 11:55
        Witam Państwa, właśnie tu zajżałam, dziękuję za wszystkie opinie ... także te
        negatywne, świadczą o zainteresowaniu moją skromną osobą. Pozdrawiam.
        • Gość: laura Re: A najlepszym młodym aktorem... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:43
          Z ortografią u "najpiekniejszej" nie jest najlepiej !!!!
        • Gość: zulower Re: A najlepszym młodym aktorem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 13:00
          Tak... jak ty jesteś Kasia Cichopek to ja jestem Grażyna Szapołowska ;) (wracaj
          do szkoły...)
        • Gość: perełka Re: A najlepszym młodym aktorem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 14:18
          Kasiu.Gratuluję wyboru.Jest Pani naprawdę piękną dziewczyną.Tylko niech się
          Pani nie zacznie odchudzć,bo będzie Pani wyglądać jak J,Koroniewska.Ta to
          dopiero pasztet i wieszak
    • Gość: KATE NIE ROZUMIEM TEGO WYBORU IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:56
      było wielu piękniejszych kandydatów!
      • Gość: piekna.1981@poczta Re: NIE ROZUMIEM TEGO WYBORU IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 15:36
        skoro byli piękniejsi to dlaczego nie odebrali nagrody? większość wybiera.
    • Gość: aga Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 11:56
      Dajcie spokój, Cichopkową można uznać za ładną kobietę. W tamtym roku to była
      porażka! Zwyciężyła Otylia - nie umniejszając jej zasługom sportowym dla mnie
      to babochłop. w tym roku widać więc poprawę gustów.
      a co do Małaszyńskiego to słusznie wygrał.
      • Gość: JERZY dlaczego nagle kanon urody maja wyznaczac konusy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:04
        To jest dla mnie koszmar! wszedzie w mediach konusy! Mam plastyczne
        wyksztalcenie i uczono mnie wiele o proporcjach! co moze byc pieknego w krotkiej
        szyji i krotkich nogach?!. Nie odbieram Cichopek wdzięku, to moze i bardzo miła
        osoba. Ale w kategoriach estetycznych to nieporozumienie! Dla mnie kanon urody
        to bardziej obrazy Modiglianiego, z dlugimi szyjami, pieknymi smuklymi
        ramionami, rekami itp. MOdelki na wybiegach na swiecie to na ogół wysokie
        dziewczyny, nie konusy!! To samo dotyczy Małaszynskiego, choc to b ladny
        chlopiec. Ale dzieje sie cos dziwnego, ze media kreuja po prostu zaprzeczenie
        atrakcyjnych proporcji, im ktos nizszy tym wieksza kariera, w polityce to samo!
        zadziwiajace
        • Gość: Beti Re: dlaczego nagle kanon urody maja wyznaczac kon IP: *.tvk.wroc.pl / *.unreg.tvk.wroc.pl 08.02.06, 20:05
          Z całym szacunkiem, ale to chyba właśnie wysokim osobom jest łatwiej zrobić
          karierę. Wszystkie modelki, większośc aktorek itp... Niestety nie każdemu jest
          dane być żyrafką i nie ma na to wpływu. Niskie osoby często traktuje się
          niepoważnie i z przymrużeniem oka. Ale przecież niski wzrost nie oznacza, że
          ktoś jest z gruntu nieatrakcyjny. To telewizja i kolorowe pisemka mówią nam
          kobietom jak mamy wyglądać. Ale na wzrost nie ma się wpływu. Popatrz na Kylie
          Minogue - ona ma 155 cm wzrostu i jest fantastyczna... Ja też jestem dość niska
          i co? Mam się wieszać z tego powodu???
    • Gość: sanoy Re: Cichopek IP: *.fsmw.math.uni.wroc.pl / *.fsmw.math.uni.wroc.pl 08.02.06, 12:05
      Nie rozśmieszajcie mnie tą "pięknością", wystarczy się przejść ulicą by zobaczyć
      kilka atrakcyjniejszych i ładniejszych! Ten konkurs to coś jakby mieszkańcy
      Żywca głosowali na najlepsze piwo w Polsce.
    • princealbert bzdura, nasz prezydent jest piekniejszy! 08.02.06, 12:08
      taki okraglutki bobasek kochany!
    • rekann Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi 08.02.06, 12:08
      Kochani,a czy wy (oczywiście niektórzy zazdrośnicy)czasem nie widzicie,że
      obojętnie kto by wczoraj wygrał te tytuły to i tak komentowalibyście
      czyjekowliek zwycięztwo w podobny sposób???Dlaczego jest problemem dla Was
      poporstu nie czytanie o nich ,ale za to nie jest problemem krytykowanie i
      używanie "wyszukanych "epitetów?Hmm
    • Gość: Anka Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.c241.petrotel.pl 08.02.06, 12:10
      Nie rozumiem, to mozna mieć 155 cm wzrostu,trochę za duzo kilogramów i zostac
      najpiekniejszą Polka? To chyba jakaś karykatura plebiscytu!
      • dccircle Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi 09.02.06, 07:33
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> Nie rozumiem, to mozna mieć 155 cm wzrostu,trochę za duzo kilogramów i zostac
        > najpiekniejszą Polka?

155 cm ii 155 kg - patrz tzw. prezydent i jego bliźniacze "czyste dobro".
        Niedługo oni będą robili za wzór piękna i męskości. Ohyda.
    • Gość: contra Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:13
      zgadzam się z przedmówca kochającym Modiglianiego. Dla mnie też jego obrazy
      wyrażają niedościgniony ideał piękna. Racja też jeśli chodzi o konusów - im
      mniejszy ludzik, okazuje sie - tym bardziej ekspansywny oi zażarty w zdobywaniu
      zyciowych pozycji. Historia Hitlera, Napoleona, Cezara, Lenina, Stalina i wielu
      innych kurdupli moze tylko potwierdzić tę tezę.
    • Gość: roberto Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.chello.pl 08.02.06, 12:14
      lo matko,kto to wybiera,ale ona jest taka "piekna" ze ola boga,szok szok szok
    • Gość: mm mnie sie ten wybor nie podoba IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.02.06, 12:24
      ano on mesli, ani ona piekna, wprost przeciwnie
    • Gość: adamu Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.N4U.krakow.pl / *.n4u.krakow.pl 08.02.06, 12:28
      eeee, to juz dojeb*li. miewam ładniejsze kolezanki...
    • Gość: Mon. Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.06, 12:32
      jak dla mnie Małaszyński zasłuzył sobie na tę nagrode, no ale z Cichopek, to
      przesada. Wcale nie jest taka super, z wyglądu tez nie.
    • Gość: janek [...] IP: *.jtb.pl / *.jtb.pl 08.02.06, 12:39
      • masha23 Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi 08.02.06, 12:57
        myślałam, że na forum Gazety znajdę ludzi na nieco wyższym pioziomie niż
        chociażby autor ostatniego postu. co za żenada!
    • Gość: FreakyMisfit Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 08.02.06, 12:56
      O matko, ale rozdziap :)
      • masha23 Re: Cichopek i Małaszyński najpiękniejsi 08.02.06, 13:05
        ludzie, w ogóle o czym wy tu bredzicie? na temat piękna Pani Cichopek i Pana
        Małaszyńskiego wypowiadać się nie będę, bo dla mnie najbardziej żenująca jest w
        ogóle idea całego tego konkursu czy plebiscytu czy jak to tam jeszcze nazwać.Jak
        można w ogóle tutaj mówić o NAJPIĘKNIEJSZYM POLAKU??!! to są raczej
        NAJPIĘKNIEJSI LUDZIE Z TELEWIZORA! Małaszyński mówił" dziękuję rodzicom,
        siostrze, żonie, bo dzięki nim dzisiaj tutaj jestem" jakby został nagrdzony za
        niewiadomo jakie dokonanie, Nobla co najmniej, a cała jego i cichopek zasługa w
        tym , że mają miłe buzie i to wszystko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka