Dodaj do ulubionych

Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się st...

14.02.06, 10:01
prosze zdjecia reszty :) cymanski the best!!
Obserwuj wątek
    • steku czyzby Cymański miał koloratkę? 14.02.06, 10:04
      • Gość: Drugi Rydzyk Re: czyzby Cymański miał koloratkę? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:20
        Tak Cymański to drugi rydzyk.
      • Gość: Bimba Re: czyzby Cymański miał koloratkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:29
        Koloratka to "musisz to mieć" tego sezonu!!! Do tego polecamy czarny płaszczyk
        na 33 guziczki. W takim stroju błyśniesz wśród znajomych!:)) a i na salony Cię
        wpuszczą bez ą i ę:)
      • dccircle Re: czyzby Cymański miał koloratkę? 14.02.06, 19:41
        cORAZ bliżej ojrydza :)
        • Gość: Zdort Re: czyzby Cymański miał koloratkę? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.06, 08:05
          To chyba jakiś świr?
    • plus_k Image Begerowej 14.02.06, 10:08
      Renata Beger sie stroi ? hoho - i jak sama mówi "Ten kostium był jedynym,
      który na mnie pasował."
      Dobrze, że chociaż ten jeden pasował. W innym razie musiałaby pokazywać
      jedynie bieliznę, oczywiście pod warunkiem, że znalazłaby odpowiedni rozmiar.
      Zmieniła fryzurę (!), ale oczy z tymi ku..kami pozostały. Przynajmniej po
      tym mozna ją poznać.
      • Gość: rozczochrany Re: Image Begerowej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 10:50
        A ja bym chciał zobaczyć Renatę Beger w bieliźnie. W sumie jak na swój wiek
        wygląda całkiem dobrze.
    • Gość: królowa nauk Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.76.classcom.pl 14.02.06, 10:29
      17 osób, po 3 z każdego klubu - 17:3=?????
      • Gość: Kuba Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:47
        Gietych sie wycofał dlatego jest 17
    • Gość: gocha DO ROBOTY LENIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 10:48
      Zamiast zająć się naprawdę robotą, to te brzydactwa paradują na wybiegu
      • badjuk Trendziaki 14.02.06, 15:42
        Teraz w modzie jest - koloratka, mocherowy beret, torbka - obowiązkowo siatka z
        marketu, niski wzrost i kaczy chód.
    • Gość: Vinci Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:30
      Do roboty darmozjady.
    • Gość: Ol-ta Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 11:36
      Wcale nie rozwiązywał. Przynajmniej oni nie dali sie nabrać na sztuczki
      kaczorka.
    • Gość: jack To jeden z ostatnich odruch zdrowia psychicznego IP: *.icpnet.pl 14.02.06, 11:44
      więcej luzu. Bo za chwilę i takich ekstrawagancji zakaże Marszałek bo deprawuje
      to wizerunek Sejmu. Ten pokaz był o wiele normalniejszym wydarzeniem niż
      wczorajsze wieczorową porą smęcenie smutnych i żałosnych politykierków.

Piekarska była najlepsza.
    • Gość: juzio Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.kom / *.os1.kn.pl 14.02.06, 12:00
      Nie hołota pracuje a nie bawi się za moje pieniądze.
    • Gość: gość Renia wygląda jak burdelmama z bavarii ;-p IP: *.tvgawex.pl 14.02.06, 12:23
      • Gość: bluntman Re: Renia wygląda jak burdelmama z bavarii ;-p IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 22:10
        bez przesady... tylko jak Świnka Piggy z Muppet Show...
    • Gość: Rekin To oburzające, zamiast zająć robotą to oni się ba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 12:30
      Do lopaty, a nie do sejmu, co za debile wybrali taką reprezentację. Wypieprzyć
      ich z posłowanania, a pieniądze przekazać głodnym dzieciom.
    • tersta to wybieg dla zwierząt chlewnych 14.02.06, 12:34
    • Gość: MnichBuddyjski Co Pan Cymański ma pod szyją ??? Koloratkę ??? IP: 212.33.64.* 14.02.06, 12:52
      Moda dla księży ???
    • Gość: prawnik Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 13:36
      O Boże,ta Beger z Cymańskim!Znowu się bawią za naszą kasę?????:
    • Gość: adam Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.155d0sw.resetnet.pl 14.02.06, 14:05
      tej beger to słoma wychodzi z kaloszy
    • Gość: Mysza Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:12
      Pani posłance Beger nic już nie pomoże... Koszmar jakiś. Co ona właściwie ma na
      sobie? Jakiś worek?
    • Gość: jarek To hamburgerowa jest politykiem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 15:25
      ??????
    • Gość: suzi Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.altec.pl / *.altec.pl 14.02.06, 15:31
      jak nastepnym razem bedziecie agitowac p. posel beger to najpierw wyciagnijcie
      jej SLOME Z BUTOW bo wystaje i to widac
    • the.gypsy Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się 14.02.06, 18:20
      przed cymanskim, czapki z glow i na kolana. debesciak.
    • Gość: wiesiek jestem Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.06, 18:35
      A kto według Was wyszedł najlepiej (a kto najgorzej)?
      • block-buster Tow.Piekarska wygladala odlotowo.Owsianka no - tez 14.02.06, 18:40
        choc juz gabaryty takie pod kombajn.Ale cenie Begierke za odwage.Glownie za
        odwage w sfalszowaniu list wyborczych przed 5 laty,dzieki ktorym jest do
        dzisiaj w Sejmiei sad moze jej skoczyc.No i za to,ze znajc swoje
        wymiary,poddala sie osadowi widzow pokazu.
    • gilu33 Pokłóciłem się z żoną 14.02.06, 20:30
      . a kiedy zobaczyłem na ekranie mojego telewizora piękną reantę, moje oczy
      zapłonęły blaskiem owsianego poządania. owo pożądanie było tak silne, że zaczęła
      się topic na mnie bielizna. Moja żona powiedziała mni żem cham niewychowany,
      żeby tak reagować na inna babę. I co ja biedny mam teraz począć ? znowu ciche
      tygodnie a może miesiące...
      • Gość: mordzinas Re: Pokłóciłem się z żoną IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.06, 21:06
        gilu33 napisał:

> . a kiedy zobaczyłem na ekranie mojego telewizora piękną reantę, moje oczy
        > zapłonęły blaskiem owsianego poządania. owo pożądanie było tak silne, że
        zaczęł
        > a
        > się topic na mnie bielizna. Moja żona powiedziała mni żem cham niewychowany,
        > żeby tak reagować na inna babę. I co ja biedny mam teraz począć ? znowu ciche
        > tygodnie a może miesiące...

he he he . Mam to samo...
    • Gość: the.bill1 ŻENADA - to jest własnie pop - kultura IP: *.bazapartner.pl 14.02.06, 20:33
      Polityka w demokracji - nic dodac nic ująć.
      Wracam do Platona...
      • Gość: mordzinas RENATA BEGER - BOGINI SEKSU. IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.06, 21:04
        Szczęśliwy męższczyzna który posiadł to dziewcze....
        • Gość: Antek z Pcimia Re: RENATA BEGER - BOGINI SEKSU. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:12
          tyz prowda, mieć z półtora metra owsa to nie to samo co jeden meter...
    • Gość: gilu33 Gdzie JOLA DYWITY ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:16
      ja w kwestii formalnej do organizatorów. Warum wy nie zaprosili pięknej
      mieszkanki podlasia Madame Jola Dywity ???
      • awersja Re: Gdzie JOLA DYWITY ? 14.02.06, 22:25
        Gość portalu: gilu33 napisał(a):

> ja w kwestii formalnej do organizatorów. Warum wy nie zaprosili pięknej
        > mieszkanki podlasia Madame Jola Dywity ???

Madame z Dywit dostała ciut więcej, niż 700 głosów w wyborach. To zbyt mało,
        aby pokazała swoją w miarę pełną, choć lekko obwisłą, pierś...
        • awersja Re: Gdzie JOLA DYWITY ? 14.02.06, 22:27
          ...i jeszcze jedno - Dywity są pod Olsztynem, a Olsztyn ostatnio był na Warmii,
          a nie na Podlasiu... ale nie będę się upierał - byłem kilka dni na urlopie i
          coś mogło się w tym czasie zmienić...
          • Gość: gilu33 Re: Gdzie JOLA DYWITY ? IP: 195.117.147.* 15.02.06, 08:30
            forgive me proszę,ja żem jest z gór i z podlasia znam ino kartacze i kiszke. A
            z Mazur to znam sieje i sielawe a ostatnio madame Jole Dywity co to jej ciągnik
            policaje gwizdneli..
    • Gość: rolnik z Ćwokowa Re: Gdy prezydent rozwiązywał Sejm, posłowie się IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.02.06, 21:18
      taż nasza Renata to istny cud świata. Teraz ja wiem dlaczego ona reklamuje
      produkty Państwowych Zakładów Zbożowych
    • awersja Do pokazu dołączył... 14.02.06, 22:23
      ...pan Ludwik Dorn, prezentując podczas konferencji prasowej krótkie zbyt
      skarpetki...
      Co zaś tyczy piór - nasza scena polityczna jest pełna tak barwnych postaci, że
      pawie pióra wydają sie przy nich bezbarwne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka