mrug 28.02.06, 17:16 www.andriaroberto.com/Donna%20nuda.jpg Pytanie za sto punktów: która z szanownych Nudziarek pozowała do wyżej zamieszczonego obrazu...?;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrug Re: Donna Nuda 28.02.06, 19:11 Zasadniczo, to do żadnej nudziarki owa panna nie jest podobna, ale można by to złożyć na karb wybujałej wyobraźni autora...;) Chociaż akurat Mmmalii nigdy nie widziałem...;) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Donna Nuda 02.03.06, 10:19 przeciez to ja jestem, tylko włosy sobie zafarbowałam Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Donna Nuda 02.03.06, 14:59 dobra, dobra, tylko w stolycy takie nosisz :((( Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Donna Nuda 02.03.06, 15:09 nieprawda przedwczoraj miałam różowe a dzisiaj fioletowe wczoraj zielone, sorry za to niedopatrzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal Re: Donna Nuda 02.03.06, 16:37 qrcze, zazdrość mnie skręca mam tylko w paski a różowych to wcale czy masz na nie wyłączność? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Donna Nuda 04.03.06, 17:35 Może ta Donna wywodzi się z jakiegoś podziemnego odłamu Nudy, albo partyzanckiego. I może ten odłam musi cały czas chodzić goło i giąć się na krzesłach, co jak wiadomo, a zwłaszcza gięcie, jest zakazane. Ale czy aby na pewno na tym polega nuda, tzn. prawdziwa Nuda? Odpowiedz Link Zgłoś