Dodaj do ulubionych

Pani Vodko!!!!

05.03.06, 19:41
Pani czym predzej sniegowce zaklada i do mnie przychodzi, to chyba ostatnia w
tym sezonie okazja na balwanienie, sniegu swiezego mam z pol metra (na
glebokosc), akurat o idealnej do lepienia konsystencji. Poniewaz zaden plug
nie przejechal, ludziska ulicami na nartach szusuja (przynajmniej u mnie na
gorkach) i mozna sobie polepic w zagrodzie, a nawet i na polu. Ide po sanki.
Obserwuj wątek
    • brezly Re: Pani Vodko!!!! 05.03.06, 19:45
      Pani Wutka gdzies mocy nabiera lezakujac chyba i ni slowa ni bajtu.
      • millefiori Re: Pani Vodko!!!! 05.03.06, 19:47
        Na balwanienie sie powinna dac zwabic, panie Brezly.
        • brezly Re: Pani Vodko!!!! 05.03.06, 19:52
          Z bałamuceniem, że zapytam ciekawie?
          • vaud Re: Pani Vodko!!!! 08.03.06, 02:58
            No i zostalo co? Bo bym pobalwanila nieco. Starsze dziecie ma mononukleoze.
            Slabe, jak mucha w smole i sliwka w kompoSt. Mlodsze juz zdrowsze. Zapalenie
            zatok bylo poza tym.

Ja dzis u dentysty mdlalam z emocji. Ale sie przestraszyli! Poprawilo mi sie,
            jak sie okazalo, ze oni sie bardziej bojo. ;-)

koncze ten przewod doktorski
            • millefiori Re: Pani Vodko!!!! 08.03.06, 09:30
              Snieg jest, troche sciety mrozem, ale dmuchawa jest pod reka, wiec mozna
              rozmiekczac.
              Pani Waudko, pani bierze ten klebek czerwonej wloczki i omota zagrode swoja, bo
              ani chybi, jakies zle dzudzu sie wokol kreci. Zdrowia wszystkim zycze.
              • millefiori Pane Brezly, 08.03.06, 09:34
                a nie mowilam, ze balwany pania Waudke zwabia?
                • brezly Re: Pane Brezly, 08.03.06, 09:36
                  A z jakim bontonem ominela balamucenie, no widac te doswiadczenie saloonowe.
                  • millefiori Re: Pane Brezly, 08.03.06, 09:51
                    A la Dolly Parton?!
                    • millefiori Pani Vodko!!!! 08.03.06, 09:52
                      Czy pani jeszcze tej piersi meskiej potrzebuje? Bo mnie by sie przydala na
                      popoludnie.
                    • brezly Re: Pane Brezly, 08.03.06, 09:54
                      No, wg tamonejszych wzorcow. Znad tego jak mu tam, Nacotopocopotomaku.

Nawiasem, u nas w Aglomeracji sklep z tandeta wnetrzarsko-meblarska otworzyli,
                      intensywnie sie reklamuje i Poco sie nazywa.
                      • millefiori Re: Pane Brezly, 08.03.06, 09:58
                        I po co otworzyli? Poco-poco, o ile pamietam, znaczy po wlosku jako-tako. Prosze
                        italianistow o poprawke w razie czego. To Jako ci otworzyli tylko, czy tako?
                        • brezly Re: Pane Brezly, 08.03.06, 10:04
                          Ehem, mowia w gazecie ze maja calkiem niezle obroty. Taki trynd tu jest ze
                          porzadne srednie zanika. W sensie np. ze samochody to sie sprezdajao albo
                          Merco_porscho_audio_tojoty Turbo_Quadro_Lux_Solar_Jejku_no! z piecio-szescio
                          cyfrowo ceno, albo Praktyczny Dwuslad Miejski Co Jezdzi made in (nominalnie)
                          Mauritius. Po cenie lepszego roweru, z lekka emfaza. Srodka nikt nie kupuje.
                          • millefiori Re: Pane Brezly, 08.03.06, 10:06
                            Znaczy, zrobilo sie u pana gniazdo ekstremy?
                            • brezly Re: Pane Brezly, 08.03.06, 10:09
                              Taki trynd w pramatce G. Biedne biedniejo, bogate sie bogaco, a srodek albo tu
                              albo tu. Na samym koncu klase srednio stanowic beda urzednicy Urzedu od
                              Zatrudniania. Samo w sobie jest to bardzo dobra, stala i majaca przyszlosc fucha.
                              Tlumacze P. ze ma sie na to kierowac.
                              • jan.kran Re: Pane Brezly, 12.03.06, 17:06
                                brezly napisał:

> Taki trynd w pramatce G. Biedne biedniejo, bogate sie bogaco, a srodek albo tu
                                > albo tu. Na samym koncu klase srednio stanowic beda urzednicy Urzedu od
                                > Zatrudniania. Samo w sobie jest to bardzo dobra, stala i majaca przyszlosc fuch
                                > a.
                                > Tlumacze P. ze ma sie na to kierowac.

-----> Witaj w klubie Brezly , ja też Młodą kieruje w tę str.
                                Ale Ona na razie ma w głowie karierę . Naukową.
                                Zapewni byt urzędnikom Urzędu:))))
                                Kran
                      • vaud Re: Pane Brezly, 09.03.06, 22:51
                        brezly napisał:

> No, wg tamonejszych wzorcow. Znad tego jak mu tam, Nacotopocopotomaku.
                        >
                        > Nawiasem, u nas w Aglomeracji sklep z tandeta wnetrzarsko-meblarska otworzyli,
                        > intensywnie sie reklamuje i Poco sie nazywa.

----> konkurencje otworzyc i nazwac Naco.

yhyhy! Dwuslad z Mauritiusa, a honda z Hondurasu. Co se jade po garazach, to mi
                        sie wizualizuje rozspiewany garaz od pani Fiori. Ladna to byla reklama.

Ulepilam balwany w formie armii terakotowej z Xi'an. Bardzo pieknie mi wyszly.
                        Na oszczepy powyjmowalam po sasiedzku sztachety z plotu sasiada pani Fiori.
                        Moge napisac usprawiedliwienie, jak chce i poswiadczyc, ze pani Fiori nic o
                        tym nie wiedziala. Jak armia stopnieje, bedzie mial plot z powrotem.
              • vaud Re: Pani Vodko!!!! 09.03.06, 22:44
                millefiori napisała:

> Snieg jest, troche sciety mrozem, ale dmuchawa jest pod reka, wiec mozna
                > rozmiekczac.
                > Pani Waudko, pani bierze ten klebek czerwonej wloczki i omota zagrode swoja,
                bo
                > ani chybi, jakies zle dzudzu sie wokol kreci. Zdrowia wszystkim zycze.

----> dzieki! Wloczkie wzielam, omotalam. Zawiesilam dzwonki i krysztaly. (
                feng tej wstrentnej shui!) Odprawilam odpluwanie, odstukiwanie w niemalowane i
                malowane wrota. Rzucialm sol za siebie 3 razy lewa reka na czerwone wino
                uprzednio pracowicie szeroko rozlane ( szeroko, zeby trafic bez patrzenia).

Rozbolala mnie od tego glowa i szyja.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka