emeryt21 Doda 11.03.06, 10:20 A mnie wcale sie nie podoba.Moze nie mam gustu,ale mam doswiadczenie.jesli ona sama tak o sobie mowi to oznacza,ze chcialaby i nic. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 ""Wyborcza"" zeszła na psy 11.03.06, 10:27 widać jej redaktorzy nie rozumieją , że szanująca się gazeta poniżej pewnego poziomu nie powinna schodzić.Zdecydowanie miałem o "Wyborczej" zbyt dobre mniemanie.Przeprowadzanie wywiadu z takim menelstwem to godne brukowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radovan wszystko ładnie,pięknie... tylko dlaczego IP: 80.53.75.* 11.03.06, 10:44 ta pani doda zawsze musi mieć image dziwki stojącej przy trasie DK1 koło Tczewa identyczne blondyny biorą 100 zeta za loda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turkot [...] IP: *.kom / *.os1.kn.pl 11.03.06, 10:45 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt Doda niewątpliwie odnosi sukcesy IP: *.aster.pl 11.03.06, 11:40 czego także wam i sobie życzę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy DODA od Dodiego IP: *.sympatico.ca 11.03.06, 12:06 widze,ze wszystko juz wiecie o tej kobiecie? ale czy wiecie: jakiego kota ma Dorota? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emma szczerosc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 12:26 osobiscie nie jestem fanka muzyki tej pani ale musze powiedziec ze podoba mi sie w niej jedno. a mianowicie szczerosc. ona niczego nie udaje, jest jaka jest i albo to kupujecie albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kika Re: szczerosc IP: *.crowley.pl 11.03.06, 13:08 169 cm i 50 kg? Chyba odwrotnie heheheheheeeeeeehehehehehheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad glupia zapatrzona w siebie i przeceniajaca sie... IP: *.man.rsk.pl 11.03.06, 13:37 ...baba.Szkoda mi cie rabczewska,jestes zalosna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hihi co to ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 13:59 heh ale się uśmiałam ... ładne brednie.. toż to niemozliwe ... takich bzdur to nie czytałam dawno... ta waga Dody to coś się chyba przesunęła za bardzo w dół.. ludzie!! czy WAS pogięło ? podejrzewają anoreksję u mnie a mam 169cm 51kg kości wystające a gdzie ma je Doda? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obi-Wan-Kenobi Straszne, straszne, straszne.... IP: *.speed.planet.nl 11.03.06, 14:08 Widzialam ja w "Miescie kobiet", arogancka, tandetna i ten roz w sypialni...buuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promoartes Re: Straszne, straszne, straszne.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 14:58 tak apropo...przy 171 mialam 53 i wcale mi kosci nie wystawaly.............. poza tym dyskusja na temat wymiarow swiadczy o poziomie osob piszacych pozdrawiam wszystkie osoby ktore zauwazyly w dodzie pozytywne cechy, sa to chyba m;in. osoby z usa ja nie wiem co doda spiewa i jak , ale znam jej kilka wypowiedzi i to co powtarza czesto jest naszpikowane pozytywna energia i wielka wiara w siebie a jesli ktos w siebie wierzy to nawet jesli na dzien dzisiejszy nie ma zbytnich szans na sukces to wypracuje to sobie wkrotce...ba! on juz osiagnal wielki sukces bo potrafil albo wyniesc z domu te wazna ceche i ja utrzymuje albo ja sobie wypielegnowal. bardzo dobra jej cecha to pozytywne sie zafiksowanie, mowi czesto: "nie ma innej opcji" i pewnie zdraza sie tak ze cos tam sie jej nie udaje to ona ma to w nosie i idzie dalej... i tak trzymac tak ma byc czy doda osiagnie sukces w usa? a skad ja mam to wiedziec? cuda sie zdarzaja...zwlaszcza jesli ktos jest obdarzony taka wiara pozdrawiam Sandra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Radca_Prawny Odpowiedz IP: *.cinci.res.rr.com 11.03.06, 16:21 Ten cud sie nie zdarzy i mowie ci to ja - z usa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poiol to jest IP: 83.214.26.* 11.03.06, 15:21 to jest pusta kobieta wyglada jak ladacznica Odpowiedz Link Zgłoś
ullissa Doda Elektroda 11.03.06, 15:39 a niech jedzie do stanow!!!! niech sie tam realizuje!!! nic mi do tego :P krzyzyk na droge :) co nie oznacza ze dla mnie jest osoba wulgarna i tyle ps.biedny ten majdan :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dąb Re: teresa orłowska jest ładniejsza IP: *.gprspla.plusgsm.pl 11.03.06, 17:26 chyba do mikrofonu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Waga: 50 kg- dobre sobie!!!! IP: *.zabrze.net.pl 11.03.06, 16:51 Yhyyyy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolo Matka gdzie/! IP: *.20.54.194.generacja.pl 11.03.06, 17:10 Doda a gdzie twoja matka?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nigra Wiesz co Doda, IP: *.dip.t-dialin.net 11.03.06, 17:44 dwa razy moze slyszalam twoja piosenke, uszy mi nie zwiedly, w gruncie rzeczy malo mnie interesuje rynek popu, ale daj tym wszystkim nabzdyczonym madralom po nosie, zrob kariere w stanach, jak masz ochote na rozowego Lincolna to sobie kup, i niech wszyscy na okolo sie wsciekna z zazdrosci, bo ten swiat nienawidzi odmiencow i ludzi ktorzy sie wyrozniaja. Zycze powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promoartes Re: Wiesz co Doda, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 18:14 hehehe najfajniejsze sa reakcje kobiet na wymiary Dody:-) Doda nastepnym razem podaj z 47 czy jakos tak. a co! ;-) powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: Wiesz co Doda, IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.03.06, 21:05 > bo ten swiat nienawidzi > odmiencow i ludzi ktorzy sie wyrozniaja To nie swiat nienawidzi odmiencow. To Polacy. Zadna inna nacja na swiecie nie jest tak zawistna. Dorownaliby wszystkich pod linijke rowno. Jak sie ktos wychyla to ich to tak fizycznie boli, ze az musza to z siebie wyrzucic za wszelka cene. Znajduja ulge w tym, ze komus nawtykaja, zwyzywaja od prymitywnych blondynek, beztalenci. A sami? Sami sa po prostu nijacy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda waga i Doda IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 17:56 Dajcie spokój, ona waży 50 kg? Wy ją zmierzyliście czy sama podała te liczbę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muaa ulubiona ksiazka alchemik? IP: *.opawska.osi.pl 11.03.06, 18:05 to wlasnie mowi juz wiele o Pani Dodzie. Ta ksiazka to najwieksza grafomania jaka czytalam- silenie sie na ukrycie głębi w durnej i nieciekawej opowiesci , gratuluje:P mandaryna tez zaczytuje sie coelho czy jak to sie tam pisze.i takie mamy spoleczenstwo, alchemik, big brother i michał wisniewski oł jeee Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dosia Re: ulubiona ksiazka alchemik? IP: *.nycmny.east.verizon.net 11.03.06, 21:07 A Ty jakie ksiazki czytasz? I dlaczego nie dasz innym poczytac tego na co maja ochote? Boli Cie, ze ktos lub Alchemika? To moze jakas psychoterapia by Ci sie przydala? Odpowiedz Link Zgłoś
samuel_to majdan.patrz.pl 11.03.06, 18:36 prawdziwego polglowka poznaje sie w biedzie Odpowiedz Link Zgłoś
maciek20001 Ta sypialnia 11.03.06, 19:02 cała w różowym futerku.Zaraz oboje się uczulą na kurz i będą kichać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chudzinka Boski plan dla Dody IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:36 ale to chyba jakis zart... ja tez mam 169 cm wzrostu i waze 50 kg a wygladam jak kosciotrup... co to za sciema?! przy takim wzroscie ona wazy wg mnie co najmniej 65kg!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta kretynka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.03.06, 19:46 doda to sobowtor britney spears Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Boski plan dla Dody IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 20:21 doda jestes boska :) urzeklo mnie to rozowe futerko w sypialni!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar_cezar [...] IP: *.lns2-c10.dsl.pol.co.uk 11.03.06, 20:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rafal Uwagi na temat dziennikarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.06, 21:34 Na miejscu Dody , drugi raz wywiadu p.Bugajskiej bym nie udzielił. Po prostu nie przepadam za ludźmi, którzy nie mają skromności i szacunku dla innych ludzi, a sądząc z treści wywiadu p. Bugajska - niestety - jest tego typu kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: promoartes Re: Uwagi na temat dziennikarki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.03.06, 10:58 a ja bym udzielila...bo tak sobie mysle ze nie sztuka jest poradzic sobie z czlowiekiem ktory nas szanuje i lubi a sztuka jest natomiast poradzenie sobie niestety z czestym u ludzi brakiem szacunku. doda dala rade, inne opsoby by sie podlamaly tymi pytaniami, a ona po prostu potraktowala z lekka ten wywiad... ale swoja droga smutne jest to ze dziennikarze tak partacza swoja robote zadaja pytania - w kolko te same - i oczekuja od dody sensacji...i jesli to sie komus znudzi to nie bedzie wina dody, tylko dziennikarzy, ktorzy maja za zadanie tak poprowadzic wywiad by wytworzyl sie ciekawy dialog.. ale fakt, u dziennikarki szacunku brak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kotek Re: Uwagi na temat dziennikarki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.06, 20:52 Niezbyt inteligentnej osobie trudno jest zadac inteligentne pytanie, gdyz sie zamota. Stad dziennikarze dostosowuja wywiad do jej poziomu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malodek jak sie nazywa IP: *.fbx.proxad.net 11.03.06, 21:39 kawalem z komedii "amerykanski ninja" albo jakos tak? ostatnio chodzi mi po glowie dzieki Odpowiedz Link Zgłoś