tygrysio_misio 13.03.06, 20:07 dzis serwuje Darjeeling Tea a tak w zasadzie to z czystego lenistwa zapraszam..bo mi sie nie chce czytac tych kilkuset postowych watków,zeby dowiedziec sie o was czegos nowego:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:09 Czyli jaka to herbatka, bo ja lubie czarna z cytrynka i jedna łyżeczką cukru ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:12 te jest bardzo jasna...ale jednoczesnie bardzo goszka jednakże (ostatnio lubie to slowo) ma taki dziwny posmak..i jak sie ja poslodzi (ja mimo,ze innych nie slodze, tą traktuje 1-2łyżkami) jest pyszna cytryna bym jej nie zmarnowala...ale jesli juz musi byc cytrusowa to moge zaparzyć Lady Gray Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:17 No nie, nie lubię smakowych ;). Wole wtedy piwa się napić ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:20 aj..cicho dzis o piwie..postanowalam w czwartek,ze nie pije do swiat pytanie prostu z mostu: Twoje ulubione piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:21 Czyli do niedzieli się męczysz :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:23 noooo do tej wielkiej niedzili co to sklepy będą pozamykane ;( jak znam siebie to nie wytrzymam Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:24 Świętem jest każda niedziela ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:29 aj..nie podpuszczaj mnie wytrwam w postanowieniu i przez 4 tygodnie bede zyc zdrowo:) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:31 Piwo to samo zdrowie i na nerki dobrze wpływa. Szkoda, że pogoda nie pozwala pić go na łące ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:33 albo w parku..albo w lesie oj...jak ja lubie pic na łonie natury...przy spiewie ptakow i szumie wiatru... ale moze taka abstynencja dobrze wplynie na mnie.....moze jak sie stesknie za smakiem piwa to jescze bedzie lepsze jak juz laweczki w takim parko/lesie moim kochanym zostana wygrzebane spod sniegu:) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:35 No jak chcesz ;). Ty herbatkę, a ja Żubra ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:37 fuuuu jak mozna pic Żubra?? nie lepiej trzepnac sobie Pilsnera? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:43 No nie, jakoś wolę Żubra ;). Pilsner mnie gazuje za bardzo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:45 no to jak wolisz.. ja umielbialam tego czeskiego Pilsnera ten z Poznania to raz smakuje jak Lech a raz jak Tyskie..czesem nawet jak Żubr do Żubra natomiast zrazilam sie juz dawno temu jak jescze był produkowany w Dojlidach jako Dojlidy...i od tamtej pory niet Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:49 Z tych mazurskich piwek to i tak Leżajsk chyba był najlepszy. Kiedyś chyba Kormoran był, ale to chyba browar Gdańk go robił. P.S. Czeski Pisner, bardzo słaby (voltowo), często sisiu się chodziło :( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:50 ja tam po Pilsnerze zawsze jakos tak mam moczopednie po litrze...no ale ja jestem maczo zawodnik do picia:) i nerki mam wprawione a,ze slaby to źle?? piwo powinno byc slabe i smaczne..tak,zeby sobie z przyjemnosci wypic i sie nie na...ać:) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:57 Jak Ci to napisać - coby na pijaka nie wyjść? Wypiłem ponad 10 butelek i nic nie czułem, a o szóstej butelki do kibelka latałem ;(, przerywając sobie przyjemność pogaduszek :(. Ale to były stare dobre czasy (jeszcze Czechosłowackie) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:59 no to ja nie wiem jak to bylo jak byly stare dobre czasy....jeszcze młodziutka jestem i taka nieodswiadczona Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:06 Pomyślał by kto ;), że nie doświadczona ;). Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:10 no a nie wygladam na niewinna? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:14 Tak, wygladasz ślicznie i niewinnie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:19 nie ma to jak niewinna dziewica otoczona zwierzatkami..takimi delikatnymi i sympatycznymi Zosia z "Pana Tadeusza" to chyba wolala gąski od królickow..ale ja tam wole futrzaki:) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:22 Tak, futrzaki są wspaniałe, szkoda, że na ciuchach zostawieją ślady :(. P.S. Masz swoje forum, co w nim piszecie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:25 ostatnio nudno jest to raczje nic...no i takich dwoch spamerow mam..ach..zapraszam do poogladania i popisania...trzeba jakos na nowo je rozrszac:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:27 wpisałam Cie...ale jak serwer jest mocno zawalony t moze to potrwac godzinke zanim bedziesz mogł pisac... a co do futrzakow to mi ich siersc nie przeszkadza...kazdy ma jakies wady..ale czy maja one przyslaniac zalety tylko dlatego,ze sa?? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:33 Dzięki, zobaczę i poczytam, ale ja też raczej nudziasz jestem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:36 aj tam...od razu ostrzegam..tematyka dowolna..mozna mowic brzydkie wyrazy..moza swintuszyc..mozna gadac o sztuce i polityce...i o filozofi i religii nie wolno bluzgac konkretnie na uczestnikow forum:) nooo i bedzie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:41 Popatrzę ;). P.S. Nie bluzgam na innych uczestników forum, nawet jak oni bluzgają na mnie, kulturę swoją trzeba mieć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:45 no wiem i staram sie ja trzymac na kazdym kroku..ale czasem nie wytrzymuje...szczegolnie na forum "feminizm" nie dalam rady zniesc tych wszystkich bab ktore sie na mnie rzucaly bo smialam powiedziec, ze nie jestem przesladowana za plec Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:05 No nie, na takim forum się tego nie mówi. P.S. Chyba już mogę ogladać Twoje forum, jeden to chyba dużo wątków zakłada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:08 Morfi?? bo to spamer jest...i jak nie spal w nocy ie nudzil to powyciagal wszystkie swoje na wierzch:) ale slodki jest i taki z innej planety wiec mu wybaczam:) Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:42 A co to za dzika rozmowa w srodku watka? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:46 bo my koty nigdy nie damy sie oswoic do konca....i zawsze musi być po naszemu Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:18 ja poprosze melise. wcale nie usypia Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:20 melisy nie mam...ale mam miete i rumianek:) i Liptona Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:28 no to pijemy...o czym pogadamy? chyba nie bedziemy psuc klimatu wieczornej herbatki polityka?? to moze na poczatk sie przedstawie...jestem Beatka i mam 22 lata i prawie 3 miesiace Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:41 Beatka, Ty musisz sie mnie sluchac, bo ja jestem starsza i mam takie same imie. Kiedys mialam tez psa o innym imieniu, ale to przeszlosc. Czy mogłabym dostac 1 lyzke miodu do herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:44 ależ oczywiscie, ze miodu jak naj naturalniej... ale masz piekne imie:) słuchac sie?? ale nie bedziesz bić jak coś przeskrobie?? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:48 Moje imie wymięka przy Twoim. Oczywiscie,zę nie bede bic. Zrobie tylko bardzo smutna mine, a potem sie rozrycze. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:49 w nadzieji, ze zjawi sie jakś Pan i przytuli? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:55 tej hej w wieku 22 lat nie rozmawiamy jeszcze o panach Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:57 że niby czemu? ja juz duzo wiem o Panach :D Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:02 nie boje sie..nawet Ojca Dyrektora ani Kaczora Gonzo Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:28 > > ale jesli juz musi byc cytrusowa to moge > zaparzyć Lady Gray > > to moja ulubiona herbata!! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:30 ach..my koty wiemy co najlepsze:) Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:33 co gorsza, skończyła mi się z zeszłym tygodniu :(( Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:38 ja mam zapas 6 rodzajow z Twingingów..ale tez mi sie koncza..a co ja co herbatka made in London to jest to co tygryki lubia najbardziej...chyba sie załamie jak bede musiala pic Liptona Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:48 ja póki co piję Vitaxa - gruszkę z melisą albo jabłko z cynamonem a LG kupuję w Almie Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:50 jabko z cynamonej jakiej frmy? ja piłam kiedys z Liptona...mimoze ta zwykła herbate maja niedobra to smakowe sa pyszne...i escze nigdy nie piłam takiego jabłka z cynamonem jak własnie Liptona..ale jakos nie moge go znalesc u mnie w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:34 fajnie, że nas już dodałaś do ulubionych ;) podczytywałaś wcześniej? Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:37 nie..weszlam wczoraj bo nudno bylo i jakos po wizytowkach znajomych znajomych tu dotarlłam:) kompletnie nikogo tu nie znam..ale jest miło to zostane:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:39 acha..i Twoje koty juz widzilam:) fajne sa..ja tez mam 2..samca i samiczke..to na zdjeciu to samiczka ale samiec jest bardzo bardzo podobny..tez caly czarny Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:45 bury dziękuję, rudemu przekażę przy okazji a tak w ogóle to trafiłaś w bardzo kotolubne środowisko Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:49 aj...ciagnie kota do swoich:) a moja kiciuna lezy wlasnie u mnie na kolanach i jest podirytowana, ze stukam w klawiature zamiast sie nia zajmowac Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:51 mój się wkurza bo ledwo wróciłam z pracy a już siedzę przy komputerze Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:00 oj tez tam mam..prosto z uczelni i do komputera..ale nie zeby robic szczytne cele typu projekty..nie nie...ja musze posiedziec na forum,rozpłaszczyc sobie tylek i dopiero wtedy effektywnie dochodze do wniosku,ze juz czas spac i projekt zrobie jutro Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:05 a ja mam górę garów do umycia tego nie da się odłożyć bo leż.a już chyba z tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:09 no a kotki nie moga wylizac do czysta? Odpowiedz Link Zgłoś
gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:06 Powiedz mu, zeby sie sam zaprojektowal. Zobaczymy co zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:09 jak to co? bedzie lezal z zalozonymi rekoma i czekal az pierwsa rusze tyłek oni (projekci) tak maja..nic sami nie zrobia..sama musze wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:10 mój kot to leń a rudy mieszka z mamą i tatą Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:13 mojemu kotu jaja padłyna mózg i chodzi po okolicy i sika na wszystko co napotka...w takich okresach rozrodczych jak porownam go z moja milutka kotunia to mam wrazenie ze cala plec brzydka poza (...) nie jest w stanie nic efektywnego zdzialac:) ale jak tylko mu przejdzie to sikanie i ganianie za kotkami to jest taki uroczy..tak mi bezgranicznie ufa..taki przygłupek z niego jest...ajj Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:16 ja mojego już adoptowałam wykastrowanego więc nie miałam dylematu zy to robić czy nie a za to mi nie sika Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:20 ja stoje na strazy jajek mego kota..niech bedzie mezczyzna! Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:27 jeju..juz 22.27 a ja milam projekt dzis robic dziekuje za herbatke..zmykam ale jescze wroce buzibuzi Odpowiedz Link Zgłoś
pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:30 papa miłej pracy ja się zaraz wyłączam i do garów Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio z okazji swiat zapraszam wam na "Figure2" 17.04.06, 17:02 moze mi cos pomoze na to co zalega mi w brzuchu....:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 17:54 Misio...Ty byś na jakąś wódkę zaprosiła... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 17:55 no coś Ty:) ja oźiębła jestem:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 17:59 Zimna wódka jak najbardziej może być...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:02 o ale w piosence bylo inaczej gdy nie ma wina smutka dziewczyna...wino wino musi byc Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:03 W winie prawda, aczkolwiek czasem więcej procentów może się przydać...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:06 ale ozieblą dziewczyne to 40% nie ruszysz..tylko winem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:10 ale zaraz...po co chcesz sie do mnie na wódke wbic skoro chcec uwodzic mezczyzn?? ja sie tak nie bawie..albo ja albo wynocha:) Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:13 A kto mówi o uwodzeniu? Napić się po prostu chciałem...;) Wino do biedy może być... Egoistka...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:15 ooo to ja mam zapraszac..i moze jeszcze kupic i nic z tego nie bede miala?? nie ma tak...mi tez sie cos od zycia nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:17 Och...będziesz miała fascynujące towarzystwo...;) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:22 no i co mi z tego towarzystwa...potem tylko wycierac sciany bedzie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:26 a mojej kolezance kiedys na urodzinach ktos na sufit narobil...i sie nie przyznal nawet:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:33 ale kiedy oni nie byli zaproszeni:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:36 moze moze...ale to nieładnie wygładło..nie bedziesz juz tak robił prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:37 Ja już się dawno stamtąd wyprowadziłem... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:42 no to dobrze...to jak bedziesz grzeczny to moze kiedys...na herbatke..no chyba,ze przyjdziesz z winem:) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio pijecie? 20.12.06, 15:54 pijecie? ja sobie walne jedna..mietowa bo wczoraj kebaba jadlam i jakos mi ciezko;] Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: pijecie? 20.12.06, 20:50 ... popijam se zieloną "Japan Kakeicha" ... a co ... Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysio_misio Re: pijecie? 12.04.07, 13:06 gardlo mam chore..wypile Dilmaha ale z miodem Odpowiedz Link Zgłoś