Dodaj do ulubionych

Zapraszam na herbatke

13.03.06, 20:07
dzis serwuje Darjeeling Tea

a tak w zasadzie to z czystego lenistwa zapraszam..bo mi sie nie chce czytac
tych kilkuset postowych watków,zeby dowiedziec sie o was czegos nowego:)
Obserwuj wątek
    • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:09
      Czyli jaka to herbatka, bo ja lubie czarna z cytrynka i jedna łyżeczką cukru ;)
      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:12
        te jest bardzo jasna...ale jednoczesnie bardzo goszka

jednakże (ostatnio lubie to slowo) ma taki dziwny posmak..i jak sie ja poslodzi
        (ja mimo,ze innych nie slodze, tą traktuje 1-2łyżkami) jest pyszna

cytryna bym jej nie zmarnowala...ale jesli juz musi byc cytrusowa to moge
        zaparzyć Lady Gray
        • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:17
          No nie, nie lubię smakowych ;). Wole wtedy piwa się napić ;)
          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:20
            aj..cicho dzis o piwie..postanowalam w czwartek,ze nie pije do swiat

pytanie prostu z mostu:
            Twoje ulubione piwo?
            • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:21
              Czyli do niedzieli się męczysz :(
              • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:23
                noooo do tej wielkiej niedzili co to sklepy będą pozamykane ;(

jak znam siebie to nie wytrzymam
                • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:24
                  Świętem jest każda niedziela ;)
                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:29
                    aj..nie podpuszczaj mnie
                    wytrwam w postanowieniu i przez 4 tygodnie bede zyc zdrowo:)
                    • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:31
                      Piwo to samo zdrowie i na nerki dobrze wpływa. Szkoda, że pogoda nie pozwala
                      pić go na łące ;)
                      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:33
                        albo w parku..albo w lesie

oj...jak ja lubie pic na łonie natury...przy spiewie ptakow i szumie wiatru...

ale moze taka abstynencja dobrze wplynie na mnie.....moze jak sie stesknie za
                        smakiem piwa to jescze bedzie lepsze jak juz laweczki w takim parko/lesie moim
                        kochanym zostana wygrzebane spod sniegu:)
                        • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:35
                          No jak chcesz ;). Ty herbatkę, a ja Żubra ;)
                          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:37
                            fuuuu jak mozna pic Żubra??

nie lepiej trzepnac sobie Pilsnera?
                            • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:43
                              No nie, jakoś wolę Żubra ;). Pilsner mnie gazuje za bardzo ;)
                              • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:45
                                no to jak wolisz..
                                ja umielbialam tego czeskiego Pilsnera
                                ten z Poznania to raz smakuje jak Lech a raz jak Tyskie..czesem nawet jak Żubr

do Żubra natomiast zrazilam sie juz dawno temu jak jescze był produkowany w
                                Dojlidach jako Dojlidy...i od tamtej pory niet
                                • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:49
                                  Z tych mazurskich piwek to i tak Leżajsk chyba był najlepszy. Kiedyś chyba
                                  Kormoran był, ale to chyba browar Gdańk go robił.
                                  P.S. Czeski Pisner, bardzo słaby (voltowo), często sisiu się chodziło :(
                                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:50
                                    ja tam po Pilsnerze zawsze jakos tak mam moczopednie po litrze...no ale ja
                                    jestem maczo zawodnik do picia:) i nerki mam wprawione

a,ze slaby to źle?? piwo powinno byc slabe i smaczne..tak,zeby sobie z
                                    przyjemnosci wypic i sie nie na...ać:)
                                    • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:57
                                      Jak Ci to napisać - coby na pijaka nie wyjść? Wypiłem ponad 10 butelek i nic
                                      nie czułem, a o szóstej butelki do kibelka latałem ;(, przerywając sobie
                                      przyjemność pogaduszek :(.
                                      Ale to były stare dobre czasy (jeszcze Czechosłowackie)
                                      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:59
                                        no to ja nie wiem jak to bylo jak byly stare dobre czasy....jeszcze młodziutka
                                        jestem i taka nieodswiadczona
                                        • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:06
                                          Pomyślał by kto ;), że nie doświadczona ;).
                                          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:10
                                            no a nie wygladam na niewinna?
                                            • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:14
                                              Tak, wygladasz ślicznie i niewinnie ;)
                                              • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:19
                                                nie ma to jak niewinna dziewica otoczona zwierzatkami..takimi delikatnymi i
                                                sympatycznymi

Zosia z "Pana Tadeusza" to chyba wolala gąski od królickow..ale ja tam wole
                                                futrzaki:)
                                                • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:22
                                                  Tak, futrzaki są wspaniałe, szkoda, że na ciuchach zostawieją ślady :(.
                                                  P.S. Masz swoje forum, co w nim piszecie ;)
                                                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:25
                                                    ostatnio nudno jest to raczje nic...no i takich dwoch spamerow
                                                    mam..ach..zapraszam do poogladania i popisania...trzeba jakos na nowo je
                                                    rozrszac:)
                                                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:27
                                                    wpisałam Cie...ale jak serwer jest mocno zawalony t moze to potrwac godzinke
                                                    zanim bedziesz mogł pisac...

a co do futrzakow to mi ich siersc nie przeszkadza...kazdy ma jakies wady..ale
                                                    czy maja one przyslaniac zalety tylko dlatego,ze sa??
                                                  • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:33
                                                    Dzięki, zobaczę i poczytam, ale ja też raczej nudziasz jestem ;)
                                                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:36
                                                    aj tam...od razu ostrzegam..tematyka dowolna..mozna mowic brzydkie wyrazy..moza
                                                    swintuszyc..mozna gadac o sztuce i polityce...i o filozofi i religii

nie wolno bluzgac konkretnie na uczestnikow forum:)

nooo i bedzie dobrze:)
                                                  • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:41
                                                    Popatrzę ;).
                                                    P.S. Nie bluzgam na innych uczestników forum, nawet jak oni bluzgają na mnie,
                                                    kulturę swoją trzeba mieć ;)
                                                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:45
                                                    no wiem i staram sie ja trzymac na kazdym kroku..ale czasem nie
                                                    wytrzymuje...szczegolnie na forum "feminizm" nie dalam rady zniesc tych
                                                    wszystkich bab ktore sie na mnie rzucaly bo smialam powiedziec, ze nie jestem
                                                    przesladowana za plec
                                                  • roborobi Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:05
                                                    No nie, na takim forum się tego nie mówi.
                                                    P.S. Chyba już mogę ogladać Twoje forum, jeden to chyba dużo wątków zakłada ;)
                                                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:08
                                                    Morfi??
                                                    bo to spamer jest...i jak nie spal w nocy ie nudzil to powyciagal wszystkie
                                                    swoje na wierzch:)
                                                    ale slodki jest i taki z innej planety wiec mu wybaczam:)
                        • gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:42
                          A co to za dzika rozmowa w srodku watka?
                          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:46
                            bo my koty nigdy nie damy sie oswoic do konca....i zawsze musi być po naszemu
        • gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:18
          ja poprosze melise. wcale nie usypia
          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:20
            melisy nie mam...ale mam miete i rumianek:) i Liptona
            • gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:23
              mieta i rumianek very gut.
              • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:28
                no to pijemy...o czym pogadamy?

chyba nie bedziemy psuc klimatu wieczornej herbatki polityka??

to moze na poczatk sie przedstawie...jestem Beatka i mam 22 lata i prawie 3
                miesiace
                • gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:41
                  Beatka, Ty musisz sie mnie sluchac, bo ja jestem starsza i mam takie same imie.
                  Kiedys mialam tez psa o innym imieniu, ale to przeszlosc. Czy mogłabym dostac 1
                  lyzke miodu do herbaty.
                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:44
                    ależ oczywiscie, ze miodu jak naj naturalniej...

ale masz piekne imie:)

słuchac sie??
                    ale nie bedziesz bić jak coś przeskrobie??
                    • gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:48
                      Moje imie wymięka przy Twoim. Oczywiscie,zę nie bede bic. Zrobie tylko bardzo
                      smutna mine, a potem sie rozrycze.
                      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:49
                        w nadzieji, ze zjawi sie jakś Pan i przytuli?
                        • gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:55
                          tej
                          hej
                          w wieku 22 lat nie rozmawiamy jeszcze o panach
                          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 20:57
                            że niby czemu?
                            ja juz duzo wiem o Panach :D
                            • gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:01
                              dziecko, boj sie boga!
                              • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:02
                                nie boje sie..nawet Ojca Dyrektora ani Kaczora Gonzo
        • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:28
          >
          > ale jesli juz musi byc cytrusowa to moge
          > zaparzyć Lady Gray
          >
          >

to moja ulubiona herbata!!
          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:30
            ach..my koty wiemy co najlepsze:)
            • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:33
              co gorsza, skończyła mi się z zeszłym tygodniu :((
              • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:38
                ja mam zapas 6 rodzajow z Twingingów..ale tez mi sie koncza..a co ja co
                herbatka made in London to jest to co tygryki lubia najbardziej...chyba sie
                załamie jak bede musiala pic Liptona
                • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:48
                  ja póki co piję Vitaxa - gruszkę z melisą albo jabłko z cynamonem
                  a LG kupuję w Almie
                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:50
                    jabko z cynamonej jakiej frmy?
                    ja piłam kiedys z Liptona...mimoze ta zwykła herbate maja niedobra to smakowe
                    sa pyszne...i escze nigdy nie piłam takiego jabłka z cynamonem jak własnie
                    Liptona..ale jakos nie moge go znalesc u mnie w okolicy
                    • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:21
                      też vitax, cudowna jest
    • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:34
      fajnie, że nas już dodałaś do ulubionych ;)
      podczytywałaś wcześniej?
      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:37
        nie..weszlam wczoraj bo nudno bylo i jakos po wizytowkach znajomych znajomych
        tu dotarlłam:)

kompletnie nikogo tu nie znam..ale jest miło to zostane:)
      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:39
        acha..i Twoje koty juz widzilam:)

fajne sa..ja tez mam 2..samca i samiczke..to na zdjeciu to samiczka ale samiec
        jest bardzo bardzo podobny..tez caly czarny
        • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:45
          bury dziękuję, rudemu przekażę przy okazji
          a tak w ogóle to trafiłaś w bardzo kotolubne środowisko
          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:49
            aj...ciagnie kota do swoich:)

a moja kiciuna lezy wlasnie u mnie na kolanach i jest podirytowana, ze stukam w
            klawiature zamiast sie nia zajmowac
            • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 21:51
              mój się wkurza bo ledwo wróciłam z pracy a już siedzę przy komputerze
              • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:00
                oj tez tam mam..prosto z uczelni i do komputera..ale nie zeby robic szczytne
                cele typu projekty..nie nie...ja musze posiedziec na forum,rozpłaszczyc sobie
                tylek i dopiero wtedy effektywnie dochodze do wniosku,ze juz czas spac i
                projekt zrobie jutro
                • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:05
                  a ja mam górę garów do umycia
                  tego nie da się odłożyć bo leż.a już chyba z tydzień
                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:09
                    no a kotki nie moga wylizac do czysta?
                • gradufka Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:06
                  Powiedz mu, zeby sie sam zaprojektowal. Zobaczymy co zrobi.
                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:09
                    jak to co?
                    bedzie lezal z zalozonymi rekoma i czekal az pierwsa rusze tyłek
                    oni (projekci) tak maja..nic sami nie zrobia..sama musze wszystko
                    • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:10
                      mój kot to leń
                      a rudy mieszka z mamą i tatą
                      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:13
                        mojemu kotu jaja padłyna mózg i chodzi po okolicy i sika na wszystko co
                        napotka...w takich okresach rozrodczych jak porownam go z moja milutka kotunia
                        to mam wrazenie ze cala plec brzydka poza (...) nie jest w stanie nic
                        efektywnego zdzialac:)

ale jak tylko mu przejdzie to sikanie i ganianie za kotkami to jest taki
                        uroczy..tak mi bezgranicznie ufa..taki przygłupek z niego jest...ajj
                        • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:16
                          ja mojego już adoptowałam wykastrowanego więc nie miałam dylematu zy to robić
                          czy nie a za to mi nie sika
                          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:20
                            ja stoje na strazy jajek mego kota..niech bedzie mezczyzna!
    • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:27
      jeju..juz 22.27 a ja milam projekt dzis robic

dziekuje za herbatke..zmykam ale jescze wroce

buzibuzi
      • pinkpanther Re: Zapraszam na herbatke 13.03.06, 22:30
        papa
        miłej pracy
        ja się zaraz wyłączam i do garów
    • tygrysio_misio z okazji swiat zapraszam wam na "Figure2" 17.04.06, 17:02
      moze mi cos pomoze na to co zalega mi w brzuchu....:)
    • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 17:54
      Misio...Ty byś na jakąś wódkę zaprosiła...
      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 17:55
        no coś Ty:)
        ja oźiębła jestem:)
        • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 17:59
          Zimna wódka jak najbardziej może być...;)
          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:02
            o ale w piosence bylo inaczej

gdy nie ma wina smutka dziewczyna...wino wino musi byc
            • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:03
              W winie prawda, aczkolwiek czasem więcej procentów może się przydać...;)
              • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:06
                ale ozieblą dziewczyne to 40% nie ruszysz..tylko winem:)
                • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:08
                  A mężczyznę?;)
                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:10
                    ale zaraz...po co chcesz sie do mnie na wódke wbic skoro chcec uwodzic
                    mezczyzn?? ja sie tak nie bawie..albo ja albo wynocha:)
                    • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:13
                      A kto mówi o uwodzeniu?
                      Napić się po prostu chciałem...;)
                      Wino do biedy może być...

Egoistka...;)
                      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:15
                        ooo to ja mam zapraszac..i moze jeszcze kupic i nic z tego nie bede miala?? nie
                        ma tak...mi tez sie cos od zycia nalezy
                        • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:17
                          Och...będziesz miała fascynujące towarzystwo...;)
                          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:22
                            no i co mi z tego towarzystwa...potem tylko wycierac sciany bedzie trzeba
                            • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:23
                              Nie zwykłem...;)
                              • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:26
                                a mojej kolezance kiedys na urodzinach ktos na sufit narobil...i sie nie
                                przyznal nawet:)
                                • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:28
                                  Może to sąsiedzi z góry?
                                  • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:33
                                    ale kiedy oni nie byli zaproszeni:)
                                    • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:34
                                      Dlatego się zemścili...
                                      • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:36
                                        moze moze...ale to nieładnie wygładło..nie bedziesz juz tak robił prawda?
                                        • mrug Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:37
                                          Ja już się dawno stamtąd wyprowadziłem...
                                          • tygrysio_misio Re: Zapraszam na herbatke 17.04.06, 18:42
                                            no to dobrze...to jak bedziesz grzeczny to moze kiedys...na herbatke..no
                                            chyba,ze przyjdziesz z winem:)
    • tygrysio_misio pijecie? 20.12.06, 15:54
      pijecie?
      ja sobie walne jedna..mietowa bo wczoraj kebaba jadlam i jakos mi ciezko;]
      • broton Re: pijecie? 20.12.06, 20:50
        ... popijam se zieloną "Japan Kakeicha" ... a co ...
        • tygrysio_misio Re: pijecie? 12.04.07, 13:06
          gardlo mam chore..wypile Dilmaha ale z miodem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka