Dodaj do ulubionych

weekendowy marazm na forum!!!

07.12.02, 22:24
Jejku ale tutaj dzisiaj posucha. Przyjechałem, otwieram forum, patrzę a tutaj
nic, weekendowy marazm na forum ogarnął wszystkich. Czyżby? hm. Przerabiałem
to już kiedyś na lokalnym forum - zawsze jest tak, że po burzliwych
dyskusjach i nie tylko nastepuje wyciszenie. A moze wszyscy zabrali sie do
pracy??
Obserwuj wątek
    • maciejkastner Re: weekendowy marazm na forum!!! 09.12.02, 08:40
      To stało sie już faktem - ten weekend można nazwać wielkim marazmem. Zupełna
      zima na forum, czyżby wszystkim tak zima dokuczyła?, że nawet ich forum nie
      interesuje? hm oczywiście, że żartuję. Mimo wszystko dzisiaj poniedziałek więc
      juz koniec leniuchowania - zapraszam wszystkich gorąco (chociaż za oknem -13C)
      do dyskusji. Pzdr wszystkich.
    • gumista Re: weekendowy marazm na forum!!! 30.04.03, 19:07
      i ponownie od dłuższego czasu zauważalny jest wielki marazm na forum - wchodza
      pojedyńczy forumowicze i dyskutują praktycznie bez emocji na forum. echh tam
      (wsponinając chwile, kiedy to forum grzmiało, trzaskało i trzęsło się od
      dyskusji), licznik niekiedy nie nadążal, a teraz .../? Momo wszystko liczę, że
      po tzw długim łykendzie chociaż część z forumowiczów powróci do kalwiatór i
      zaczną sie normalne regularne dyskusje. Dodatkowym faktem jest, że most gdzies
      za granicami jest na wystepach, ajon chyba strasznie zapracowany, Kordian
      również, tylko jeszcze auto-da-fe próbuje ciągnąć jakies wątki i chwały Tobie
      za to!!!!
      Panowie do klawiatur!!!!!
      (mocno wzdechy i bierze pod język tabletkę na uspokojenie)
      • nin15 Re: weekendowy marazm na forum!!! 08.05.03, 07:40
        święta prawda: marazm! trzech gostków na przemian pisuje. może przydałaby się świeża krew. niejaki f_kruger i moja skromna osoba, spowodowały niedawno poruszenie na forum. co prawda niezdrowe, jednak w tym czasie oprócz watków "śmieci", pojawiło się sporo watków "na temat".

PS2. wycziłem nowy obiekt do fotografowania. młyn wodny przy szosie z Rypina do Sierpca.
        PS2. TV TRWAM jeszcze nie rozpoczęła emisji. pzdr

• gumista Re: weekendowy marazm na forum!!! 08.05.03, 09:35
          dzieki za info odnośnie młyna wodnego. Jak będę jechał tamta trasą na pewno
          zabiorę aparat i dalej pstrykać fotki, a może to już być jak będę się wybieram
          na Podlasie w czerwcu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka