Gość: ale dno Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.aster.pl 18.05.06, 12:24 I czas najwyższy przemianować tę górę na im. JP2 lub przynajmniej Jego 86-tych urodzin. GW gratuluję włazidupstwa. We wczesnym i średnim PRL-u nawet książki czysto techniczne zaczynały się od cytatów tow. Lenina, Stalina, Marksa i Engelsa. To w Polsce nie tak dawno wyśmiewano kult Kim Ir Sena. Ekipa weszła na szczyt gdy pogoda pozwoliła. Co wspólnego mają z tym 86-te urodziny??????????? Chyba, że robicie to z premedytacją i z wyrachowaniem na ośmieszanie. PS. Pozdrowienia dla ks.Czajkowskiego i o. Hejny(?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 12:34 sam sie wspinam. bez wzgledu na to czy sie kogos lubi czy nie, nie mozna byc zawistnym idiotą. Gratuluje Martynie, jest silna, ambitna a teraz jest zdobywczynią Everestu - wielka sprawa! Zazdroszcze jej tej gory, sam bym chcial tam wejsc, dlatego jeszzce bardziej ja podziwiam i szanuje. grzegorz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cóż dodać Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.aster.pl 18.05.06, 12:50 ona nawet w d... wejdzie aby o niej mówić. sama pewnie weszła;) cóz inni też weszli. jakiś może był organizator, ktoś niósł majdanek za ekipą. może ktoś utracił przy tym zdrowie... ale co tam , ona weszła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roxx Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.05.06, 12:52 najmlodsza polka co za tytul , stara paskudna baba :) z odpowiednim budzetem kazdy by wlazl na ta gore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opo Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.elpos.net 18.05.06, 12:51 gratuluje Martyno s5.bitefight.pl/c.php?uid=76192 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henry Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.wroclaw.pp / 195.205.145.* 18.05.06, 12:56 Brawo Martynko !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropi WSTYD ! IP: *.crowley.pl 18.05.06, 13:01 jak mozna ten ludzi tak otumaniać? Wojciechowska i alpinizm... WSTYD dla alpinizmu.. niedlugo byle ćfok bedzie mega idolem.. byle pajac będzie wzorem dla naszych dzieci. co kasa robi z tego świata... I do tego jeszcze GW napisala: w rocznice urodzin JPII. brak słow. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: WSTYD ! 18.05.06, 13:06 Wstydem to są komentarze. Komuś udaje się realizować swoją pasję, dokonał czegoś jako jeden z niewielu, ale forumowicze wolą sobie pozłośliwić, że ileś tam osób zginęło (ręce opadają), że co kasa robi z tego świata. Jasne, ciekawe co wy byście zrobili z kasą, gdybyście taką mieli... Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tropi Re: WSTYD ! IP: *.crowley.pl 18.05.06, 13:11 i płyń w tym nurcie ciemnoty.. pamiętaj, że ta rzeka wpada do oceanu "to to wszytko była nieprawda?" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: quita Re: WSTYD + kasa IP: 62.3.7.* 18.05.06, 14:39 przeciez to nie jej kasa tylko narzeczonego Czarneckiego (tego od EFL)ktory placi za jej fanaberie i ja promuje. Nie pamietacie juz tego pomyslu zeby jako pierwsza Polka poleciala w kosmos w ramach komercyjnej wyprawy. NIedlugo bedzie polska Tieriaszkowa zobaczycie Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: WSTYD + kasa 18.05.06, 14:44 Gość portalu: quita napisał(a): > NIedlugo bedzie polska Tieriaszkowa zobaczycie To straszne, wszyscy umrzemy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
london_calling [...] 18.05.06, 13:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gazeta tez po palcu, do du...., IP: *.msstudio.com.pl 18.05.06, 13:06 weszla w dniu uraodzin papieza, no kurcze, co za precyzyjny plan, cale szczescie ze to nie byl 1 maja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyidiota Przecież Szerpowie nie robią tego charytatywnie IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:19 to jest ich praca za którą dostają pieniądze i na którą sami się zdecydowali. Obwinianie i opluwanie Wojciechowskiej z powodu śmierci Szerpów to przykład polskiego zawistnego piekiełka. Ludzie ci giną zarówno przy wyprawach zawodowców jak i "amatorów" (a przecież te też są organizowane razem z zawodowymi alpinistami), doskonale zdają sobie sprawe z niebezpieczeńśtwa i jest to ich świadomy wybór. Żenujący spektakl zawiści nieudaczników, których jedynym osiągnięciem sportowym jest obalenie 6 piw na kanapie przed telewizorem w czasie oglądania meczu, niestety zachowanie bardzo typowe w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.mci.tychy.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:24 no to ją wreszcie wnieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
marek277 Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 13:25 Dla nas to zabawa. Dla Szerpow to sposob na przezycie. Ciekawe, czy po spelnieniu "zyciowego marzenia" pani Martyna bedzie mogla uczciwie spojrzec sobie w twarz, wiedzac ze to marzenie zostalo okupione smiercia ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius jesoo 18.05.06, 13:26 Ludzie, przestańcie używać wielkich słów typu "splamienie krwią", "okupione śmiercią ludzi". Ona ich zepchnęła w przepaść? Nie. To zapewne był wypadek, a Wy się tak gorączkujecie, jakby to ona ich pozabijała... Odpowiedz Link Zgłoś
fea Re: jesoo 18.05.06, 13:36 Ze wypadek nie jest jej wina to jasne. Zalosne jest natomiast takie bla bla bla. Mysle, ze jest cala masa ludzi, ktorzy realizuja swoje pasje bez telewizyjnego bicia piany. Nie zgadzam sie na robienie ludziom popcornu w mozgu kolejnym takim newsem. Odpowiedz Link Zgłoś
scyg Re: jesoo 18.05.06, 14:27 fea napisała: > Zalosne jest natomiast takie bla bla > bla. Mysle, ze jest cala masa ludzi, ktorzy realizuja swoje pasje bez > telewizyjnego bicia piany. Co ma piernik do wiatraka? To że media o tym mówią to już źle? Pewnie powinna wchodzić na Mt. Everest z zasłoniętą twarzą, udzielając komentarzy tylko jako Martyna W.? Nie zgadzam sie na robienie ludziom popcornu w mozgu > > kolejnym takim newsem. No cóż, możesz się nie zgadzać. Mogę ci tylko obiecać, że z twojego braku zgody niewiele wyniknie. Odpowiedz Link Zgłoś
psychokiller Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 15:45 "31-letnia Martyna Wojciechowska z Warszawy, jako trzecia i najmłodsza Polka zdobyła w czwartek, w dniu 86. urodzin Jana Pawła II, szczyt Mount Everestu (8848 m)." i niech mi ktos powie o co chodzi z ta rocznica urodzin wojtyly? co to wnosi do tekstu.kogo to k..wa obchodzi? co to jest, nowy kalendarz; wojtylanski, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cotopaxi Brawo Martyna Gratuluje IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.05.06, 13:36 Choc mialem sceptyczne zdanie na temat wyprawy Martyny na najwyzsza gore swiata to jestem pelen podziwu. Myslalem ze dziewczyna sie rozklei, rozchoruje a rowniez ze moze przyplacic to zyciem. Ciesze sie bardzo Gratuluje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korektor drogi redaktorze: tomas olsson to szwed IP: *.linnet.se 18.05.06, 13:38 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.uibk.ac.at 18.05.06, 13:40 A kogo to obchodzi :) Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 13:41 M.in. Ciebie, skoro przeczytałeś i skomentowałeś... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.77.classcom.pl 18.05.06, 13:57 Mnie to obchodzi. Kasia Wole taki artykuł niz o Britney Spears i jej biuście na przykład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: raaaf4 Re: 50 ty USD tyle to kosztuje........ IP: 80.50.94.* 18.05.06, 13:45 Sponsor plus medialana buzia i jestescie na Mt Everescie..... Podziwac nalezy tych ktorz naprawde robia to dla pasji i bez calego tego medialenego splendoru........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wim bo jem Lubię ją, bo bez ceregieli się rozbiera. IP: *.icpnet.pl 18.05.06, 13:46 Płacisz parę złotych i masz jej ciałko jak na dłoni.A z innymi kobietami to trzeba się czasem natyrać,żeby poł pośladka zobaczyć. Tutaj wszystko prawie za free. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamci I dobrze, że ma dziewczyna jakieś zajęcie, zamiast IP: *.chello.pl 18.05.06, 13:47 stać pod klatką i pluć na chodnik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Martyna IP: 211.219.127.* 18.05.06, 13:48 Przypomniala mnie sie siostra mojego starego kumpla. Niedługo bedzie miał urodziny;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati [...] IP: *.icpnet.pl 18.05.06, 13:49 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aprilia33 Brawo Martyna! 18.05.06, 13:53 Jesteś wspaniałą,godną podziwu dziewczyną, trzymałam za Ciebie kciuki! Gratuluję i oby tak dalej! Pozdrawiam najserdeczniej! Dajesz przykład innym ludziom, że ciężką pracą i upartym dążeniem do celu można spełniać marzenia! A krytykującym Cię frustratom można powiedzieć tylko tyle-jesteście żałośni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RobusPOLSKA Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.acn.waw.pl 18.05.06, 13:54 To teraz niech leci na ksiezyc. Tam jej jeszcze nie bylo. Buehehehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
kpiarz Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 13:55 Jesteś mistrzem ciętej riposty:) Odpowiedz Link Zgłoś
beryl11 Re: Wojciechowska na Mount Evereście 03.06.06, 19:33 martyna nie przejmuj się,oni ci zazdroszczą, ale wiele osób cię podziwia i ja do nich należę, masz odwagę nie gonisz za tanią sensacją, żyjesz po swojemu a nie pod publiczkę, brawo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinio101 Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.esc.eu.int 18.05.06, 13:55 Jestem na 99% pewny, że ta osoba cierpi na ADHD, czy zespół nadpobudliwości psychoruchowej z zaburzeniami koncentracji uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
melancia Re: Gratulacje ! 18.05.06, 14:02 zejscia? jakiego zejscia, a od czego sa helikoptery, a moze Ja zniosa z powrotem, ale bedzie ciezko, pamietajcie- prawie 100 kg, chociaz na tej wycieczce w gory moze troche stracila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ricco Martyna;-))) IP: *.localdomain / 203.177.167.* 18.05.06, 14:29 Owszem Martyna Wojciechowska ma wspaniały usmiech. Inna Martyna ma za to wspaniałe ciało!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
panikazia to ta sam wyprawa w ktorej zgineli szerpowie? 18.05.06, 14:04 bo tak jakos subtelnie napisany tekst ze niby jest kto zginal w tym roku, ale nie oczywistym jest ze w tej wyprawie, ojjjjjj ktos dostaje za duzo gadzetow od tvnu, albo jedzie na najblizsza wycieczke z martyna tak oczywiste ze az kluje w oczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bat Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: *.int.elnet.pl / 83.238.70.* 18.05.06, 14:07 a co mnie k. obchodzi jakaś Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: Wojciechowska na Mount Evereście 18.05.06, 14:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=21&w=42019643&a=42027485 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Yeti Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: 81.210.48.* 18.05.06, 14:09 Zaniesioną i zniesioną z góry (sam widziałem). Co to się ma do wspinaczki wysoko górskiej? PS. Podsłuchane przy ognisku szerpów: 'To być największa baba z Polska - głowa w Warszawie, dupa pod Mont Everest" hej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Wojciechowska na Mount Evereście IP: 195.42.249.* 18.05.06, 14:27 gratuluję! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manicpanic Ci szaleni Norwegowie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 14:29 "16 maja zaginął podczas zjazdu na nartach z wysokości 8500 m po północnej stronie góry Norweg Tomas Olsson"- co za koleś... co prawda mógł jeszcze zjeżdżać na jednokołowym rowerze odrzutowym- fekt byłby pewnie ten sam Odpowiedz Link Zgłoś