jadzka42 30.05.06, 16:27 zlamal mi sie swiezo pomalowany paznokiec nie moge sie teraz zdecydowac czy obciac te inne tez... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jadzka42 Re: zycie jest potworne 30.05.06, 16:30 moze bedzie za dluga do tych innych :( Odpowiedz Link Zgłoś
mmmal postmodernistycznie 30.05.06, 16:43 może ułam co drugi? aha, a z kciuka to wyrwij wyrywanie ma niezłe tradycje Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: postmodernistycznie 30.05.06, 19:22 wolne żarty panie dwie godziny wczoraj piłowałam malowałam a ten skurczybyk się poszedł i złamał Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: postmodernistycznie 30.05.06, 19:39 widac malo spilowalas skoro sie zlamal. Ja obcinam krotko i nie maluje i mi sie nie lamia. No chyba ze se nozem przejade, ale na takie detale nie zwracam uwagi 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: zycie jest potworne 30.05.06, 19:37 idż do manikirzystki to ci doklei nie taki plastikowy, tylko z czegoś takiego, co nie widac, że sztuczny...one nie są bardzo trwałe, ale jakoś dpoczekasz az się wyrównaja.... Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: zycie jest potworne 30.05.06, 19:39 przynajmniej od kogoś trochę zrozumienia dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: zycie jest potworne 30.05.06, 19:42 no tak, bo problem byl nie da sie ukryc powazny. A ja bezwstydnie sobie jaja robie 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: zycie jest potworne 30.05.06, 19:46 sorry tak sobie tylko bzdury plotę już nie bendem Odpowiedz Link Zgłoś
columbia Re: zycie jest potworne 30.05.06, 19:46 bo tylko prawdziwa kobieta zrozumie problemy prawdziwej kobiety....a złamanie paznokcia to powazny problem....zwłaszcza, jak się wszystkie uprzednio wymalowało.....to prawie taki sam dramat, jak oczko w nowych rajstopach na eleganckim przyjęciu...niemożność dopasowania butów do torebki.....dzień w którym włosy nie chcą sie nam podporządkować.....nie można znależć odpowiedniego koloru szminki, bo go jeszcze nie produkują....kot właśnie połozył się na czarnym żakiecie, a tu taksówka juz czeka...itd Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: zycie jest potworne 30.05.06, 19:50 no tak, wlsnie sie zorientowalkem, ze moje zycie jest banalnie proste i pozbawione emocji - w kazdym razie zaden z tych problemow mnie osobiscie nie dotyka. Ostatnio to sie martwilem ile wynosi kara za palenie ognisk w parku narodowym, ale jak sie okjazalo niepotrezbnie bo nikt sie nie dowalil Odpowiedz Link Zgłoś
eexx Re: zycie jest potworne 30.05.06, 20:21 ja wiem,kosztuje kielbaske dobrze upeczoną ale 1 na leb czyli dwie:( Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:01 to chyba taryfa z Polski, mnie bardziej chodzilo o kary za takie same wyczyny w UK, a z wyjatkiem jezdzenia rowerem po parku to polamalismy wszystko co sie dalo Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:32 nie byli przygotowani na kiboli bo wszyscy w Niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:35 wyrazilem sie nieprecyzyjnie - zadnych fizycznych szkod nie wyzadzilismy, nawet zebralismy troche smieci, ktore lezaly tam przed naszym przybyciem- polamalismy tylko i wylacznie zakazy ale tez nie tak jak Wloczykij, ktory o ile pamietam powyrywal wszystkie tablice " zabrania sie " i zrobilo z nich ognisko 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
broton Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:07 ... jak to dobrze , że urodziłem się chłopczykiem ... ogryzam ..a co ? i nie maluję ... zgadzam się Colą ... jak moja wybiera szminkę to wrastam ... poczym jestem wyrywany "no nie ma takiej .."... Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:20 jadzka42 napisała: zlamal mi sie swiezo pomalowany paznokiec krwią podczas wrzucania do kotła kot płakał a wron chrząkał rzyczlive Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:36 no śmiej się śmiej, tak się narobiłam pierwszy raz od dziesięciu lat a nieszczęść nie ma końca bo dętka mi padła w rowerze i jak ja teraz wymienię z pomalowanymi paznokciami? no jak? Odpowiedz Link Zgłoś
roborobi Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:45 Jak już bedziesz wymieniać to wymień i Mrugusiowi dętkę w rowerze :) Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:46 z taaaakimim paznokciami na pewno znajdziesz kogos kto ci ta detke wymieni 8-) Tylko schowaj ten zlamany Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:51 taktak najlepiej za plecy a potem znienacka Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: zycie jest potworne 30.05.06, 21:52 mowi sie z partyzanta ale takie srodki przymusu to tylko jak nie bedzie chcial po dobroci zmienic Odpowiedz Link Zgłoś
tempe ach Jaguś 30.05.06, 21:59 gdzie mi migło że via net w szachy grywasz to ja się piszę Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: ach Jaguś 30.05.06, 22:01 to i ja chetnie, tylko pare pierwszych partii moze byc kiepskich bo dawno nie gralem, na Kurniku czy gdzie ? Zrobimy zawody o puchar Nudy ? Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: ach Jaguś 30.05.06, 22:07 no to supeł grałem na kurniku - muszę sprawdzić czy mam jeszcze konto bo dawno nie Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: ach Jaguś 30.05.06, 22:11 z kurnikiem jest problem, ze jak sie malo gra to nie mozna stolu zalozyc a partie na 30 sekund srednioo mnie bawia, wole taki co sie 2h gra np Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: ach Jaguś 30.05.06, 22:13 ach tempuś jak już gram to nie przez net ślipia moje zielone dają większy efekt niż paznokcie musowo przegrasz ci opowiem Pewnego raza jechałam z moimi pracowymi kolegami pociągiem kilka godzin. Namówili mnie aby z nimi grac w jakąś grę której nie znałam. Przed grą próbowali mi wytłumaczyć reguły ale nic nie rozumiałam więc powiedziałam: chłopcy, gramy ino. No i ograłam ich doszczętnie. Nie przegrałam ani jeden raz... Więc nie masz szans... Odpowiedz Link Zgłoś
qoobaq Re: ach Jaguś 30.05.06, 22:15 sprobujcier szachow Fischera, to jest fajna zabawa 8-) Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Olaboga! 30.05.06, 22:32 Ty to potrafisz rozmawiać z kobietami zazdroszczę Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Olaboga! 30.05.06, 22:38 pisz niżej bo Jaguś przeczyta i odczyte wszytkie moje sztuczki nowo nabyte Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Olaboga! 30.05.06, 22:40 no wiesz! O co ty mnie posądzasz. nigdy nie podglądam :-P Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka42 Re: Olaboga! 30.05.06, 22:34 no nie wiem mrusiu cały wieczór w depresji :( Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Olaboga, Jaguś! 30.05.06, 22:39 twoja depresja przy mojej, doprawdy przecież przegrałem - jak to się stało? Odpowiedz Link Zgłoś
mrug Re: Olaboga, Jaguś! 30.05.06, 22:42 Zdominowała nas Jaguś. Ciebie sportowo, a mnie paznokciowo. Jesteśmy zgubieni. Odpowiedz Link Zgłoś
tempe Re: Olaboga, Jaguś! 30.05.06, 22:43 odgryzłemsie - patrz wyżej tera ty kombinuj Odpowiedz Link Zgłoś