Dodaj do ulubionych

Zaskakująco czuły Putin

29.06.06, 09:51
Pedofil?:)
Obserwuj wątek
    • Gość: ineczka_krycha Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 09:52
      No to mamy kolejnego pedofila!!!
      • adas313 Chyba mam wyjaśnienie! 29.06.06, 11:46
        Jakiś czas temu WWPutin ogłosił, że jego następcą będzie ktoś "nieznany".
        Myślę że to mogło być namaszczenie sukcesora.

Mały chłopiec nadaje się idealnie, bo będzie bezwolną marionetką w rękach
        przyszłego CEO Gazpromu (zgadnijcie kto nim zostanie :o) ).
        • Gość: turtl Hehe, dobre ! Putin regentem ;P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:19
    • Gość: Imponderabilium W USA rodzice już pisaliby pozew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 10:08
      • Gość: blue Re: W USA rodzice już pisaliby pozew IP: *.petrus.com.pl 29.06.06, 10:12
        Całować cudze dziecko w brzuch, to chyba przesada...
        • wkurzon Re: W USA rodzice już pisaliby pozew 29.06.06, 10:56
          A skąd wiesz, że cudze ? :P
          • Gość: konrad Re: W USA rodzice już pisaliby pozew IP: 81.171.128.* 29.06.06, 13:31
            Afera dietiejgejt:)
    • Gość: zdzislaw Re: Zaskakująco czuły Putin IP: 83.147.129.* 29.06.06, 10:12
      ja bym odslonil inna czesc mojego ciala i dal do pocalowania...

a tak w nawiasie, to wie jak robic wode z mozgu Rosjanom
    • ecto Jaki on dobry ... 29.06.06, 10:12
      ... a mogl zabic ...
    • el_p Re: Zaskakująco czuły Putin 29.06.06, 10:22
      sie smiejcie, ale w niektorych krajach juz by wisial za pedofilie- tak sie teraz
      porobilo.
    • gekon1979 tak myslalem, ze ten facet jest zboczencem :) 29.06.06, 10:24

• Gość: siewie Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.f.strato-dslnet.de 29.06.06, 10:25
      tez mi sie tak skojarzylo ehhe
    • Gość: ja Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.gdynia.mm.pl 29.06.06, 10:29
      Co sie czepiacie? Przy jego wladzy moglby od razu w usta, rodzicow zas w kibitki
      i za Ural. Dobry pan:P
      • Gość: RUSEK Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.echostar.pl 29.06.06, 10:36
        No co wy chcecie od kochanego<HAHAHA> prezydenta Rosji!!!
        P.S.To mialo byc zachowanie pedofilskie czy propagandowe??
        • Gość: antysowiet Co wy wiecie o Putinie IP: *.chello.pl 29.06.06, 10:49
          Jego wystąpienia, znane mi z rosyjskiej TV, a nie ze ścinków z naszych newsów,
          biją na głowę polskich polityków; odprężony, przyjazny, zdecydowany,
          patriotyczny. Elegancja, charyzma, błyskotliwość; połączenie najlepszych cech
          Jerzego Urbana, Olechowskiego i Lecha Wałęsy ;) Jest zatrważająco wybitnym
          politykiem...
          Ale żeby chłopczyka w brzuszek??? Kuriozalne!
          • adas313 Re: Co wy wiecie o Putinie 29.06.06, 11:43
            Sam PR to za mało na "wybitnego polityka". Lepper też jest wyluzowany, przyjazny
            i zdecydowany. Tylko co z tego?

Zresztą nie ma się co dziwić. Dobra psychologia to podstawa szpiegowskiego
            rzemiosła, a w CCCP bardzo zwracali na to uwagę.

• Gość: antysowiet Re: Co wy wiecie o Putinie IP: *.chello.pl 29.06.06, 12:14
              opisałem tylko jaki jest prawdziwy "Putin PR", który u nas jest bardzo czarny,
              co oczywiście nie jest uzasadnieniem wybitności, ale z drugiej strony jest jej
              elementem...
              To, że jest wybitny nie ulega wątpliwości, chociaż chętnie wycofam się z tej
              opinii, jeśli postanowimy, że kryterium poszanowania praw człowieka jest
              podstawą oceny także polityka. Sytuacja jednak jest bliższa
              przysłowiu "zwycięzców się nie sądzi".

Uważasz, że wizerunkowo Lepper jest przyjazny??? Bzdura. Plebejski, jowialny,
              pieniacki! Może masz na myśli jego chwilowo okazywaną asertywność, podejrzanie
              pojednawczy ton.
              • adas313 Re: Co wy wiecie o Putinie 29.06.06, 12:34
                Do kryterium praw człowieka dopisz:
                - zostawienie oligarchicznej mafii we względnym spokoju
                - kolesiostwo w obsadzaniu stanowisk
                - ciągle bardzo wysoka korupcja
                - słabiutko z wolnością gospodarczą
                - wzrost silnego nacjonalizmu w rosji.

Tak nie da się zbudować fundamentu pod mocarstwo, na co Rosja ma potencjał.

Putin bez wątpienia dobrze wykorzystuje/ał antyamerykańskie nastroje w UE,
                surowcową hossę i spory bałagan w pojelcynowskiej Rosji. To wystarczy na
                niezłego administratora, ale na wybitnego polityka z pewnością nie.
              • Gość: turtl Re: Co wy wiecie o Putinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:25
                Lepper trafia w określone środowisko. Jest trybunem ludowym. Putin sięga szerzej, to prawdziwy augustus. Ja bym powiedział że to dobry gracz polityczny, ale mocarstwa - na szczęście dla nas - nie da się zbudować na samym gazie.
    • Gość: Apasz albo jest taki naprawde albo .... IP: 62.29.170.* 29.06.06, 10:53
      Albo jest naprawde taki ludzi i sympatyczny albo taki sprytny .. ale jak dla
      mnie to dobry polityk szkoda ze w polsce nie ma takiego
    • abhaod wypil za duzo 29.06.06, 10:55
      albo jakis nieslubny
    • Gość: zenia49 Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:05
      Za takie zachowanie w Polsce posłowie PiS okrzyknęliby Putina
      pedofilem !!!!!!!!!!!!!!!
      • nefretiti87 Re: Zaskakująco czuły Putin 29.06.06, 11:08
        kochany nie okrzyknęli by go pedofilem, gdyż pis (koniecznie małe literki) stoi
        na straży wartości PRAWDZIWEJ rodziny... putin żone ma więc spoko gość. może
        sobie ludzi wyżynać a co tam.
    • Gość: son_of_Adam son IP: 82.160.248.* 29.06.06, 11:43
      myślę ze to jego syn:D
    • Gość: FreakyMisfit Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 29.06.06, 11:52
      Można różne rzeczy mu zarzucać, ale Putin to skuteczny polityk, takich w Polsce brakuje.
      • Gość: x Jak byPolska miala narzedzia szantazu rope i gaze IP: *.crowley.pl 29.06.06, 22:09
        Jak byPolska miala narzedzia szantazu rope i gaze.
        Politycy tez byliby "skuteczni"
    • Gość: monitor Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:54
      jakiś pedofil chyba...
    • Gość: omg Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 11:58
      PEDAL!!!!!!!!!!!!1111
    • Gość: keram Re: Zaskakująco czuły Putin IP: 85.232.239.* 29.06.06, 12:01
      Malec był smutny bo może go brzuszek bolał ? Dobry rodzic całuje bolące miejsce
      dziecka
    • Gość: MM Re: Zaskakująco czuły Putin IP: 217.153.71.* 29.06.06, 12:06
      Wszystko ustawione i wyreżyserowane pod publiczkę.

Ciekawy zwyczaje mają rosjanie...
    • weteran3 Hitler też podawał rękę chłopcom z volksszturmu 29.06.06, 12:22
      pod koniec wojny ...
    • marcowsky Moze to jest stary rosyjski zwyczaj? 29.06.06, 12:38
      Jest jakis specjalista od rosyjskich zwyczajow na forum?
    • Gość: Radzik Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.crowley.pl 29.06.06, 12:41
      żałosne skojarzenie
      • yavorius Re: Zaskakująco czuły Putin 29.06.06, 12:53
        Ciekawe, czy tak byś mówił, gdyby Twoje dziecko pocałował w brzuszek
        Kaczyński...
        • Gość: kr.mary1 Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.rev.stofanet.dk 29.06.06, 21:59
          Ja natychmiast bym dziecko przetestowala na ptasia grype!!!!!!
    • Gość: zsrr Stalin też lubił pokazywać się z dziećmi! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:41
      NIC NOWEGO.
    • Gość: ronee Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 12:49
      A przecież mógł go kopnąć w tyłek
    • Gość: Terence Re: Zaskakująco czuły Putin IP: *.elb.vectranet.pl 29.06.06, 12:57
      a mógł ubit hehehe
      jaki on dobry hehe tatko Putin będa go pewnie nazywać...
    • grogreg A mogl smarkaczowi przyp.....lic. 29.06.06, 13:33
      Ludzki Car.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka