Dodaj do ulubionych

Operacje plastyczne na topie

13.07.06, 10:25
To bez sensu.
Nie jestem piękny, ale dlaczego miałbym być niezadowolony ze swojego ciała i
je poprawiać?
Rozumiem osoby, które uległy wypadkowi, etc. ale inni?
Zauważyłem też, że często na przykład do powiększenia biustu namawiają
kobiety ich partnerzy.
Czy mężczyzna, który nie uważa swojej lepszej połówki za ideał, na prawdę ją
kocha?
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: Operacje plastyczne na topie IP: *.citynet.pl 13.07.06, 11:37
      rozumiem to. jestem atrakcyjnym facetem, ale jesli mialbym troche wolnej gotowki
      to moze bym cos porawil. mysle ze z uplywem lat bede chcial sie tez
      zakonserwowac troszeczke, nie wprowadzajac wiekszych zmian. a juz zupelnie nie
      dziwie sie ludzion ze zje...nymi facjatami ze chca sie nareszcie dobrze poczuc w
      swojej skorze. martwic moze tylko duza popularnosc liposukcji i wszczepiania
      implantow piersi - zabiegi te niosa ze soba duzo skutkow ubocznych.
      pamietajmy ze nie jest wazne co czlowiek ma w srodku - tego przeciez nie widac :-)
      pozdrawiam wszystkich proznych, egoistycznych snobow, coz zyje sie tylko raz,
      nie warto odmawiac sobie fajnosci ;-)
    • Gość: master plaster Re: Operacje plastyczne na topie IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 13.07.06, 12:17
      ja bym sobie penisa powiekszyl, ma tylko 12cm, to po prostu glupio wyglada, ponoc dzieci dzis maja wieksze :)
    • Gość: ewa Re: Operacje plastyczne na topie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.06, 12:23
      wg. mnie ktoś kto poddaje sie op. plastycznej (pomijam względy medyczne)musi
      być osobą wyjątkowo zapatrzoną w siebie , wielkim egoistą któremu wydaje
      sie ,że cały świat skupiony jest na jego wyglądzie.Potrzebny jest tu raczej
      psycholog.Niedawno byłam w szpitalu , spotkałam tu panie , które musiały
      przejść rózne operacje,niewyobrażam sobie aby zdrowe , normalne osoby godziły
      sie na ingerencję chirurga, narkozę i cierpienie zwiazane z zabiegiem.
      • Gość: x Re: Operacje plastyczne na topie IP: *.citynet.pl 13.07.06, 12:59
        droga ewo, jestem psychologiem, jestem dosc egoistyczny i bardzo mi z tym
        dobrze. zycie jest zbyt krotkie zeby sobie odmawiac przyjemnosci. lubie dobrze
        wygladac, lubie czuc sie atrakcyjny i lubie byc podziwiany ;-) (a kto nie lubi).
        chce by moja kobieta patrzyla na mnie z przyjemnoscia. nie planuje zadnych
        operacji plastycznych przed 60-tka, ale nie widze w chirurgii plastycznej
        niczego zlego i na pewno nie mam zamiaru oceniac nikogo za to co robi ze swoim
        cialem.
      • Gość: nelly Re: Operacje plastyczne na topie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.06, 15:47
        Ja do niedawna w ogóle nie myślałam o operacji, jednak mam juz dość
        całorocznego kataru i zdecydowałam sie na operację przegrody nosowej. Mam
        nadzieję, że wreszcie uwolnię się od tego przekleństwa. Trzymajcie kciuki:))
    • murderdoll Och nie! 13.07.06, 14:41
      Jesli wszyscy beda po operacjach, to przycmia moja urode!! ;)

-------
      "Alez nie moge sciagnac trampkow,bo cale rano trenowalem i smierdza mi nogi!"
    • anulenka7 Re: Operacje plastyczne na topie 13.07.06, 16:50
      W zyciu bym się nie zdecydowała na operację plastyczną, jedyne jakie uznaję to
      rekonstrukcje powypadkowe czy pochorobowe (np. raku piersi) lub poprawianie
      wyjątkowo nieefektownych rzeczy w wygladzie np. mocno garbaty nos czy krzywo
      zszyta w dziecinstwie "zajęcza" warga.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka