Gość: cc IP: 212.33.81.* 21.08.06, 14:59 Akurat skończyli im się agenci typu jak w filmie "Szpiedzy jak my" do odciągania uwagi od rzeczywistych agentów CIA czyli każdy głąb się nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
el_p Re: Zostań agentem CIA 21.08.06, 15:05 To be considered suitable for Agency employment, applicants must generally not have used illegal drugs within the last twelve months. The issue of illegal drug use prior to twelve months ago is carefully evaluated during the medical and security processing. Odpowiedz Link Zgłoś
memhos Impresive mastermind... 21.08.06, 16:02 To moje nowe imie. Ale prawde mowiac to moze jakis inny wywiad? Ten mnie srednio pociaga ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawelek Curious adventurer to moje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.06, 08:41 i szczerze mówiąc zgadza się :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kandydat jestem "innovative pioneer" - to mam sie zglosic? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:39 A czy przypadkiem nie bede nastepnie przez Kaczorow sadzony za zdrade Polski? Bo jak nie, to mnie tam rybka. Lepiej placa niz Polacy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyziek Zostań agentem CIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 15:43 nie mogę tego przeczytać,ponieważ nie znam angielskiego,poza tym nigdy nie uja wniam swoich cech, ani preferencji,a jeżeli muszę to podaję nieprawdziwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Zostań agentem CIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 16:29 zamieszczenie tego ogłoszenia w GW pachnie na kilometr SB /obecnie ABW lub podo bni/. Odpowiedz Link Zgłoś
gladiusz Re: Zostań agentem CIA 21.08.06, 16:48 Hm, test polegający na zadaniu kilku komiksowych pytań ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: private Zostań agentem CIA IP: 72.25.151.* 21.08.06, 16:56 Dobre dziennikarstwo wymaga znajomosci tematu. "Agent" CIA to osoba zwerbowana przez oficera CIA (z reguly nie jest to obywatel USA) i pracujaca na rzecz CIA zdobywajac informacje i przekazujac je oficerowi prowadzacemu. Nowa akcja reklamowa CIA ma na celu werbunek oficerow a nie agentow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bolek Re: Zostań agentem CIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 17:59 Nie tylko, tam jest cala lista zawierajaca niemal wszystkie profesje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zostań agentem CIA IP: *.vet.upenn.edu 21.08.06, 21:25 Gratulacje! Choc jedna madra wypowiedz. Widac ze ktos sie zna na zeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiulla Zostań agentem CIA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.06, 18:17 Fajnie, jestem typem Thoughtful Observer :-)))) Tak właśnie. Drogie CIA, nie tym razem. Już mam robotę. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: off icer nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie oficer IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 21.08.06, 22:42 nie matura lecz chec szczera zrobi z ciebie oficera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: innovative pioneer znaczy co??? IP: *.server.ntli.net 22.08.06, 03:03 jakies to oglupiajace;) Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: Zostań agentem CIA 22.08.06, 10:47 ja już nie muszę..na emeryturę, zasłużoną, sie wybieram :-/ cała ta agentura mocno przereklamowana jest..większość czasu trzeba siedzieć w krzakach, igliwie do tyłka włazi..zimno, mokro,eeeeeeee tam to juz lepiej mają ochroniarze budynku. Dżejms Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el_triste Jak ktoś naprawdę chce... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 09:52 www.wikihow.com/Become-a-CIA-Agent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kutwa thoughtful observer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 10:47 więc chyba się nadaje, a wam jak wyszło? Odpowiedz Link Zgłoś