Dodaj do ulubionych

Doda rzuciła Majdana

IP: *.fuw.edu.pl 13.11.06, 11:38
Doda, jestem wolny!
Obserwuj wątek
    • Gość: alex.kovalsky Doda rzuciła Majdana IP: *.tueuropa.pl 13.11.06, 11:38
      to straszne jestem załamany..:-P
      • Gość: nelistaś A taka zakochana była, ciągle tylko Radzio Radzio IP: *.crowley.pl 13.11.06, 11:57
        :)
        • sedes-z-bakelitu **********Tragedia*********** 13.11.06, 13:34
          I jak będziemy teraz żyć?
          • robertw18 W Szczecinie by sobie nie poużywała? 13.11.06, 14:57
            Może teraz duma o USA? Ale za słaba...
            Pozdr.
            • Gość: fuck_the_duck Jak to, przeciez prez.Jurczyk to mocny ogier ! IP: 212.190.74.* 14.11.06, 09:14
          • mario-radyja Doda wybierz Mario :))) 14.11.06, 14:45
            Twoje wysokie IQ mnie nie przeraża :)))))
      • Gość: jacaranda Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.onlink.net 13.11.06, 22:26
        Trzaby oglosic zalobe narodowa.
      • Gość: marek 26 zarabiam 11 tysiecy miesiecznie jako informatyk IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 00:22
        czy mam szanse u Dody?
        • Gość: M Re: zarabiam 11 tysiecy miesiecznie jako informat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 00:26
          sam ją o to zapytaj jak ci sie podoba
        • kszynka Re: zarabiam 11 tysiecy miesiecznie jako informat 14.11.06, 13:25
          Gość portalu: marek 26 napisał(a):

> czy mam szanse u Dody?

a co ona za to kupi?
          waciki?
        • Gość: ziewogolny Re: zarabiam 11 tysiecy miesiecznie jako informat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:07
          malo =D
          ja zarabiam 10 tys w jeden weekend jako kierowca i przewodnik wycieczek :)
        • Gość: celes Re: zarabiam 11 tysiecy miesiecznie jako informat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 15:47
          nie masz bo ja zarabiam 23 tys. i nie powiem co robie:) ale wiem ze wybierze
          mnie.. :P
    • Gość: kaczka Doda wyjdź za mnie IP: *.devs.futuro.pl 13.11.06, 11:39
      samotna kaczka
    • badjuk Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 11:40
      Biedny Radziu stracił popularność, a co za tym idzie...rowniez i Dode...
      • rural6 Re: Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 13:56
        Być może Radek Majdan zmienia swoje życie tak, by lepiej się prezentować w
        ulotkach wyborczych. Musi mieć przykładną żonę, porządną, spokojną, taką którą
        pochwaliłyby moherowe babcie. Szaleć może już tylko po cichu.

.......................
        Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl
    • Gość: Riki Doda rzuciła Majdana IP: 212.244.156.* 13.11.06, 11:49
      Dorota może się w takim razie umówisz ze mną? Polecam sie zwłaszcza do spraw
      związanych z sexem
    • Gość: anita Doda rzuciła Majdana IP: *.kartel.com.pl 13.11.06, 11:50
      to żenujący artykuł, i ona nie była jego dziewczyną, a żoną i chyba - nadal
      jestDywagacje na temat przyczyn rozstania - totalna kompromitacja! kolejny
      naiwny, glupiutki autorzyk GW
      • Gość: szok Re: Doda rzuciła Majdana IP: 213.199.238.* 13.11.06, 11:58
        porownywac tych partaczy do beckhama !!!!!!!! nie wiem czy sie smiac czy plakac
        !!! ta prosta kobitka jest zalam. i tyle !!! brukowa prasa o niej pisze
      • Gość: mygla Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:20

Anita! Przeciez to wstrzasajaca wiadomosc! Jesli oni brali slub koscielny,to
        trzeba bedzie interwencji Watykanu! To jest sprawa powazna,powiedzial bym -
        Narodowa!Wiec dlaczego piszesz,ze artykul jest glupiutki?
      • Gość: ;) Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.06, 09:55
        czytaj ze zrozumieniem, to napisał Fakt.
    • Gość: fukcher Doda rzuciła Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:12
      Kogo to obchodzi?? Nie mówcie, że nie wiedzieliście, że tak się to skończy. Szkoda tylko skóry pod te puste tatuaże.
      • yavorius Re: Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 12:20
        Widocznie Ciebie, skoro to przeczytałeś i skomentowałeś...
      • Gość: gość Re: Doda rzuciła Majdana IP: 212.160.86.* 13.11.06, 13:53
        Dorota to jeden wielki kicz,niech zrzuci te błyskotki zmyje tapetę,może wtedy
        będzie wyglądać naturalnie dopóki się nie odezwie.
        • Gość: RM Majdan rzucił Dodę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 14:19
          Jak Doda Głupia Kłoda zramoleje to wtedy będzie jej chłop wiedział jaki błąd
          popełnił. ;)
    • Gość: Ktos no i git IP: 62.29.170.* 13.11.06, 12:12
      Radek troszke zramolał i chyba ranne bambosze go zaczeły uciskać ;), Doda fajna
      kobiełka i niegłupia jak sugerują niektorzy wiec ariwederczi Radziu !!

• Gość: ww Re: no i git IP: *.server.ntli.net 13.11.06, 13:45
        Radek wreszcie zma drzał,aDoda jest głupia jak but
        • rural6 Re: no i git 13.11.06, 14:05
          Doda jest fajną kobitką próbującą robić karierę W POLSCE. I dlatego właśnie jej
          się nie uda. U nas lansuje się Maria Wałęsówna i córka Kwaśniewskiego. Przez
          całe lata w telewizorze widzimy te same twarze w filmach, w różnych
          konfiguracjach, rolach. Wszyscy grzecznie uczesani, pobożni, uczynni, grzeczni.
          Ona do tego prostu nie pasuje.

.......................
          Lubię humor absurdalny: www.patafian.pl
          • Gość: iceman1 Re: no i git IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:22
            Ale ma ch...owe plastikowe cycki. Nie to co Ewa Sonnet.
    • Gość: Kasiulla Doda rzuciła Majdana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 12:16
      Łaaaa, chyba się popłaczę - cóż za strata dla świata! ;>
      • Gość: Maniek Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.aster.net.pl 13.11.06, 12:41
        I tak był twardy... Trzy lata wytrzymać z takim durnym zadufanym w sobie pustakiem jak doda...
        Radziu freee....
    • Gość: Laczek Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.acn.waw.pl 13.11.06, 12:50
      Zawsze sie dziwilem jak Radzio daje rade wysluchiwac te debilizmy weypowiadane
      przez Dode. Przeciez to jest chodzacy prymityw.
      Radziu, ladna buzia to nie wszystko, znajdz sobie troche skromniejsza
      dziewczyne.
    • waclaw_grzyb [...] 13.11.06, 13:13
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: cc Wolałbym Dodę niż Victorię ale nie sądzę, że IP: 193.30.160.* 13.11.06, 13:20
      z Dodą i jej temperamentem jest ktoś w stanie wytrzymać. Miałem kiedyś taką
      dziewczynę. Przy niej na Miss Polonię nikt nie zwróciłby uwagi. Ale wytrzymałem
      tylko tydzień. Uroda i wdzięk to nie wszystko. Potrzeba normalności i spokokju a
      artyski tego nie mają. Inaczej nie byłyby nimi.
      • Gość: okidoki doda to brzydactwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:34
        nie chciałbym zobaczyć tego czegoś bez makijażu :((( A tak na poważnei to takich
        pustych panieniek jest na pęczki wystarczy trochę kasy pokazać, autkiem
        przewieść do chatki i już się uszy trzęsą... :))

Ale ciemny lud kupuje tandetę...
        • Gość: kamil Re: doda to brzydactwo... IP: *.ip.fastwebnet.it 13.11.06, 17:53
          Gość portalu: okidoki napisał(a):

> Ale ciemny lud kupuje tandetę...

pewnie. ty wolisz wyrafinowane ale np. brzydkie i brudne paszczaki?

doda owszem, sprawia wrazenie glupiej jak but, super pieknosc to to nie jest, i
          z pewnoscia nie naturalnosc ;) ale na jeden raz...
          • Gość: Iceman1 Re: doda to brzydactwo... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.11.06, 21:23
            Nawet na jeden raz Ewa Sonnet bije ją na głowę (nie tylko cyckami)
      • Gość: kamil Re: Wolałbym Dodę niż Victorię ale nie sądzę, że IP: *.ip.fastwebnet.it 13.11.06, 13:51
        he he - jestes ramolem i tyle. pewnie tydzien bo cie rzuciala, o ile wogole ta
        historia miala miejsce. spadaj na drzewo jak radziu!
    • Gość: Grek Doda rzuciła Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 13:33
      Kto teraz Radkowi sfinansuje przeszczep włosów ??? Ile chłopina ma
      się z tą zaczeską użerac ?
      • Gość: rafal Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.chello.pl 12.12.06, 22:01
        chyba pan ptak.albo radziu wyjedzie do brazyli razem z cala pogonia.
    • scots Re: Doda rzuciła Majdana 13.11.06, 13:33
      nikt nikogo nie rzucil...macie zle wiadomosci:)))
    • markopolo10 Te gazetki to czytuje tylko plotkarska wiocha 13.11.06, 13:38
      Chybawy naprawdę nie macie co robić, jeśli interesujecie się prywatnym życiem
      innych ludzi.
      Jakieś tam gazetki pisują o jakiś tam osobach, a wy to czytujecie i nabijacie
      im kasę,życie plotkarzy jest płytkie - nie sądzicie?.
    • Gość: kamil k. jaki kraj, taki beckham.... IP: *.ip.fastwebnet.it 13.11.06, 13:46
      Według gazety, kłopoty sławnej pary wiążą się z odmiennym spojrzeniem na życie.

he he chyba raczej tym, ze do image'u dody radziu-looser nie pasowal...
      • Gość: ww Re: jaki kraj, taki beckham.... IP: *.server.ntli.net 13.11.06, 13:52
        Kraj wcale nie taki zły,przecież wszędzie są osoby takie jak Doda
    • Gość: Jojo Doda, Doda, zrob mi loda :D IP: 217.116.110.* 13.11.06, 14:14
      ...
    • Gość: jam rany IP: *.171.2.30.crowley.pl 13.11.06, 14:35
      rany, ale ona jest brzydka...
      • Gość: Bajki z Kaczolandu Re: rany - czyli tandeta praktycznie wszedzie IP: *.natpool7.outside.ucf.edu 13.11.06, 15:33
        Artystka moze byc brzydka. Gorzej, iz ona
        jest tylko czyms w rodzaju pseudo-artystki.
        Taka sobie spadkobierczyni "disco-polo"!
    • Gość: gość Doda rzuciła Majdana IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.11.06, 15:00
      może Radek z Barbie przerzuci się na Kena?;)Nie to żebym miał coś przeciwko...
    • Gość: artkicz oj to bedzie bolesne usuniecie IP: 89.100.236.* 13.11.06, 15:09
      tych emblematow pt radek majdan wytatuowanych tuz nad broszka...;P
    • Gość: Wojtik Re: Doda rzuciła Majdana IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 13.11.06, 15:48
      To chyba Majdan rzucił Dode jak dobrze przeczytałem
    • Gość: Loco Doda rzuciła Majdana? A moze jest odwrotnie!? IP: *.chello.pl 13.11.06, 16:14
      Hlasko kiedys napisal: "im piekniejsza fasada tym wiecej zgnilizny od srodka" i
      to sie zasadniczo zgadza. Co lepiej miec: bochenek zdrowego chlebka dla siebie,
      czy torcik, ktorym trzeba sie ze wszystkimi dzielic?
      Doda to lanserski pustak, ktory sie wypromowal na Radziu, a teraz ma go
      gdzies... paradoksalnie Radkowi to rozstanie wyjdzi na zdrowie.
      • cafe.noir Ferre 13.11.06, 16:48
        Doda się wypromowała na radziu? Chyba na odwrót. Ona jest wielką gwiazdą jak na
        Polskę a on??? Kiedyś może i był niezłym bramkarzem, ale to nie ta skala
        gwiazdorstwa co Doda! On do niej nie pasoiwał. Ona jest inteligentna i świetnie
        sobie pogrywa z każdym - on jest drętwym mrukiem, facetem bez polotu, dziwię
        się, że ona tak długo z nim wytrzymała.
      • Gość: mk Re: Doda rzuciła Majdana? A moze jest odwrotnie!? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 22:50
        Gość portalu: Loco napisał(a):

> Hlasko kiedys napisal: "im piekniejsza fasada tym wiecej zgnilizny od srodka

To głupio napisał.
        Są, niezbyt ładne, ale też zgniłe, tyle, ze te niezbyt ładne przyciągają
        niezbyt pewnych siebie facetów i w ten sposób się dowartościowują zdobywając
        ich na chwile, faceci nizebyt pewni siebie lecą jednak na takie w innym celu:P
    • mejlmi Misiu..... 13.11.06, 16:14
      Misiu, jestes zbyt wolny!
      Doda.

P.S.Radek byl zbyt szybki
    • Gość: Doda Doda rzuciła Majdana IP: *.skorosze.net 13.11.06, 16:35
      a kto to jest Miso????
    • Gość: co??? Doda rzuciła Majdana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.06, 16:54
      chcesz ją? człowieku opanuj się....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka